Hyundai i10 kørende i sving

Hyundais store barnevognstest

26. juni 2020

Skal der være plads til en barnevogn i din bil? Så se med her, når vi tester, om der kan være en barnevogn i en række af vores mest populære modeller.

Hyundai i10

Hyundai i10 er vores mindste bil - men man skal ikke lade sig narre af bilens størrelse. Bagagerummet på 252 liter er et af de mest rummelige i klassen, og med splitbagsæderne kan du opnå endnu mere plads. Så er spørgsmålet bare, om der kan være en barnevogn i bilen? Se med når motorjournalisten Christian Frost tester det.

Tillad cookies, for at se denne video

 

Test udført med en barnevogn af mærket Trille.

Hyundai i20

Hyundai i20

Hyundai i20 har plads til 326 liter og med splitbagsæde kan du gøre bagagerummet endnu større. Flere af vores i20-modeller giver derudover mulighed for at justere bunden i bagagerummet i flere niveauer, så der kan skabes endnu mere plads.

Da vi skulle have barnevognen i bilen, måtte vi tage hjulene af og slå barnevognskassen sammen - men så kunne det hele også sagtens være der.

 

Test udført med en barnevogn af mærket Odder. Der er tale om den tidligere i20-model.

Hyundai i30 5-dørs

Hyundai i30 5-dørs

Hyundai i30 5-dørs har plads til 395 liter og med splitbagsæde kan du gøre bagagerummet endnu større. Vores i30-modeller giver derudover mulighed for at justere bunden i bagagerummet i flere niveauer, så der kan skabes endnu mere plads.

Vi valgte at sænke bunden i bagagerummet for at skabe maksimal plads. Barnevognen kunne derved placeres i bilen uden, at hjulene skulle afmonteres - og der er sågar stadig god plads til en taske el. lign.

Test udført med en barnevogn af mærket Odder. Test udført med en barnevogn af mærket Odder. Der er tale om den tidligere i30-model. 

Hyundai i30 Stationcar

Hyundai i30 Stationcar

Hyundai i30 Stationcar har det største bagagerum af alle biler i vores modelprogram. Med hele 602 liters velindrettet opbevaringsplads kan du få plads til det meste. Pladsen kan desuden udvides, når bagsæderne foldes ned.

Barnevognen kunne uden problemer placeres i bilens bagagerum uden hverken at skulle afmontere hjul eller klappe barnevognskassen sammen. Og der er stadig god plads foran barnevognen til mere opbevaring.

Test udført med en barnevogn af mærket Odder. Test udført med en barnevogn af mærket Odder. Der er tale om den tidligere i30 Stationcar-model.

Hyundai KONA

Hyundai KONA

Hyundai KONA har et af klassens største bagagerum på hele 361 liter (KONA Electric 332 liter). Bagsæderne kan lægges ned, så du opnår endnu mere opbevaringsplads.

Vi testede med en den klassiske KONA-variant. For at få plads til barnevognen måtte vi afmontere to af barnevognens hjul samt klappe barnevognskassen sammen. Men så var der også plads til lidt ekstra opbevaring ovenpå barnevognskassen.

 

Test udført med en barnevogn af mærket Odder. Test udført med en barnevogn af mærket Odder. Der er tale om den tidligere KONA-model.

Hyundai TUCSON

Hyundai TUCSON

Hyundai TUCSON kan rumme hele 459-513 liter i bagagerummet (afhængig af variant) og har splitbagsæde, så du kan få plads til endnu mere. Desuden kan ryggen på bagsædet justeres. 

Barnevognen kunne uden problemer være i bagagerummet på bilen - også uden at afmontere hjul og klappe barnevognskassen sammen.

Test udført med en barnevogn af mærket Odder. Der er tale om den tidligere TUCSON-model.

Flere artikler og nyheder

Flere artikler og nyheder

Tag et kig på vores artikelsektion, hvor du finder råd og vejledning og kan læse om alt fra vedligeholdelse og tests til kundehistorier og nyheder.

Flere artikler