Vælg en mindre bil og få store fordele

Små biler er nemme at køre og parkere – især hvis du befinder dig meget i byområder, og de egner sig både godt som bil nummer to eller til pendling, da de ofte er billige i drift.
Den lille bil Hyundai i10 holder parkeret
Den lille Hyundai i10 er nem at manøvre i sving

Overvejelser

En mindre bil er for dig, hvis…

Der findes tre helt overordnede gode grunde til at vælge en mindre bil. Dem har vi samlet til dig her.
Du vil have nem manøvrering

Du vil have nem manøvrering

Dem, der kører stationcar og SUV, må opgive p-pladsen, hvis der er begrænset plads. Historien er en anden for dem, der kører i en mindre bil. Og så er den ideel til bykørsel.

Du vil have en økonomisk bil

Du vil have en økonomisk bil

En mindre bil kan ofte anskaffes for en overkommelig sum, og brændstof­økonomien er ofte også god. Så leder du efter en økonomisk bil, er en mindre bil et godt valg.

Du vægter sikkerhed højt

Du vægter sikkerhed højt

Vælger du en af Hyundais mindre biler, følger der et væld af avancerede sikkerheds­funktioner med, der gør køreturen tryg for dig og dine passagerer.

Værd at overveje

Ud over de tre ovenstående gode grunde til at vælge en mindre bil har vi nedenfor samlet tre overvejelser, du bør gøre dig, inden du beslutter dig for, hvilken Hyundai du vil købe.
Kørselsbehov

Kørselsbehov

Husk at tænke dit kørselsbehov ind i beslutningen om, hvilken bil du vil købe. Skal du pendle 20 km eller 200 km hver dag? Det kan være, du vil sætte pris på ekstra god komfort i bilen, hvis du skal tilbringe ca. 2 timer i den om dagen.

Bagagerummets størrelse

Bagagerummets størrelse

Hvor stort et bagagerum har du behov for? Skal det blot kunne rumme et par indkøbs­poser, eller har du behov for at kunne fragte større genstande ifm. en fritids­interesse? I vores bagagerumstest kan du blive klogere på, hvor meget der kan være i vores bilers bagagerum.

Se bagagerumstest
Komfort

Komfort

Er det god komfort at have ekstra benplads? Eller handler det mere om muligheden for trådløs opladning, om der er klimanlæg i bilen og varme i sæderne? Det kan også være, du sætter pris på et godt udsyn, og så i stedet bør overveje, om din næste bil så ikke skal være en SUV.

Den mindre bil Hyundai i20 holder parkeret på vej
Den mindre bil Hyundai i20 holder parkeret og mand står foran

Det får du med en lille bil fra Hyundai

Sikkerhed

Sikkerhed

Vores små biler er bygget til at give dig både køreglæde og tryghed under rejsen. Derfor får du en række avancerede sikkerheds­funktioner med som standard, og du har mulighed for at tilkøbe både funktioner og assistenter ved behov.

Læs mere
Udstyr

Udstyr

Det er ikke størrelsen på bilen, der afgør, hvor kom­for­tabel og sjov din køretur bliver. I både i10 og i20 har du mulighed for at forbinde med din telefon, du får touch­skærme i begge modeller og selv den mindste, i10, må trække op til 300 kg. på krogen.

Attraktiv garanti

Attraktiv garanti

Når du køber en mindre bil fra Hyundai, får du automatisk 5 års garanti uden kilometer­begrænsning med. Og køber du en Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og Europa med – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne.

Følgende elementer er ikke dækket af 5 års garanti: Dæk, fælge, 12 volts-batteri og originalt tilbehør. Disse er dækket af gældende købelov. Radio/navigation har 3 års garanti.

Læs mere

Det siger ejerne

Vi har spurgt Peter om hvorfor, han er så glad for sin i10. Læs artiklen og find ud af, om det skal være din næste bil.
Peter om sin i10:

Peter om sin i10:

"Som bilejer giver det en kæmpe tryghed at have en bil, som gang på gang beviser, at den er til at regne med. Det er jo helt ufatteligt, at den selv efter 500.000 kilometer kører upåklageligt og ikke har fejlet én eneste gang. De værksteds­udgifter, der har været hen ad vejen, har primært været vedligehold af blandt andet kobling og viskermotor, men jeg har aldrig oplevet egentlige fejl og mangler. Det er et symbol på kvalitet."

Læs artikel

Udvalg

Mød vores små biler

i10

i10

Dette er Hyundais mindste bil. Vælger du denne, får du, på trods af størrelsen, en bil, der er både rum­me­lig, sjov at køre og friskt udstyret. Der er god plads i kabinen, bagage­rummet er et af de største i klassen af mikrobiler, og den fås med anhænger­træk og må trække op til 300 kg. Den er perfekt som bil nummer to, men kan også sagtens benyttes alene.

 

Book prøvetur

Mere om model
i20

i20

Vælger du en i20, får du en bil med et smart design. Den er lige en tak større end vores i10 og byder derfor på lidt mere plads og motorkraft. Den rum­me­lige kabine og det gode bagagerum gør, at i20 egner sig godt til dagligdagens forskellige gøremål. Og så er den spækket med sikkerheds­udstyr.

 

Book prøvetur

Mere om model

Hvad vil du læse mere om?

Se andre biltyper

Se andre biltyper

Udforsk elektriske biler

Udforsk elektriske biler

Udforsk benzinbiler

Udforsk benzinbiler

Find biler med automatgear

Find biler med automatgear