Vælg en performancebil og få køreglæde og sporty komfort

Hyundais N-modeller er lige lidt ekstra rappe. De er testet og udviklet på den ikoniske racerbane Nürnburgring i Tyskland. Så hvis du er til højtydende biler, der føler sig lige så godt hjemme på landevejen som på en rigtig racerbane, skal du vælge en N-model.
i30 N i blå med røde detaljer
Kørende i30 N i blå

Overvejelser

En performancebil er for dig, hvis…

Der findes tre helt overordnede gode grunde til at vælge en performancebil. Dem har vi samlet til dig her.
Du vil have rå motorkraft

Du vil have rå motorkraft

Med en N-model følger en højtydende motor. Det betyder sjov kørsel i både hverdagen, og når du tester kræfterne på racerbanen.

Du vægter et sporty design højt

Du vægter et sporty design højt

Det indre afspejles i det ydre. Så selvfølgelig er vores N-modeller spækket med design­detaljer der råber fart, dynamik og gåsehud.

Du er til suveræn køreglæde

Du er til suveræn køreglæde

Tryk på én enkelt knap på rattet og frigør N-præstation i 20 sekunder. Eller oplev adrenalinkicket i de mest udfordrende sving.

Det får du med en performancebil fra Hyundai

N-modellerne er kraftigt inspireret af motorsporten, og de er skabt til racerbanen. Derfor er de udstyret med en række funktioner, der får hjertet til at banke hurtigere og forvandler føreren til en racerkører.
N Corner Carving Differential

N Corner Carving Differential

N Corner Carving Differential er specielt designet og konstrueret til at give en unik carving-følelse gennem selv de mest udfordrende hjørner. Dit vejgreb er forbedret, og du får overført maksimal kraft til vejen, samtidig med at du sikrer den optimale svinghastighed.

Oplev maksimal kraft

Oplev maksimal kraft

Med funktionen N Grin Shift til i30 N kan du via et enkelt tryk på en knap på rattet frigøre den fulde N-præstation i 20 sekunder. Det giver dig maksimalt drejningsmoment og acceleration og høj udstødningslyd. En nedtælling i instrumenteringen viser dig de resterende sekunder for boostet.

N Power Shift

N Power Shift

Nyd endnu mere spænding med en kraftig “push-følelse”, når du skifter gear. Aktiveres ved acceleration med mere end 90% gas, hvilket mindsker enhver reduktion i drejningsmomentet og leverer maksimal effekt til hjulene.

Direkte fra racerbanen til dig

Direkte fra racerbanen til dig

N er en unik serie af biler, der med imponerende motorkraft og sporty features skubber til grænserne for, hvor sjovt det kan være bag rattet til hverdag. Læs mere om historien bag N, modellerne og vores deltagelse i motorsport.

Læs mere

Udvalg

Mød vores performancebiler

i20 N

i20 N

Er du til en adrenalinfyldt bil, er i20 N noget for dig. Den er inspireret af motorsporten og tager performance til et helt nyt niveau. Den tager dig fra 0-100 km/t på bare 6,2 sekunder og har hele 204 hk. Udvendigt emmer den ligeledes af fart og power, som understreges af røde, sporty detaljer.

 

Book prøvetur

Mere om model
i30 N

i30 N

Hyundai i30 N er designet til at give dig køreglæde, adrenalinsus og hjertebanken. Den er inspireret af motorsporten og har hele 280 hk og en maxhastighed på 250 km/t. Der er ingen tvivl om, at i30 N er til dig, der er vild med både fart og adrenalin, og alt lige fra de indvendige detaljer til bilens ydre understreger, at den er skabt til fart.

 

Book prøvetur

Mere om model

Hvad vil du læse mere om?

Se andre biltyper

Se andre biltyper

Udforsk elektriske biler

Udforsk elektriske biler

Udforsk benzin- og dieselbiler

Udforsk benzin- og dieselbiler

Find biler med automatgear

Find biler med automatgear