Vælg en performancebil og få køreglæde og sporty komfort

Hyundais N-modeller er lige lidt ekstra rappe. De er testet og udviklet på den ikoniske racerbane Nürnburgring i Tyskland. Så hvis du er til højtydende biler, der føler sig lige så godt hjemme på landevejen som på en rigtig racerbane, skal du vælge en N-model.
Hyundai IONIQ 5 N performancebil kører på racerbane
Hyundai IONIQ 5 N performancebil kører på vej set bagfra

Overvejelser

En performancebil er for dig, hvis…

Der findes tre helt overordnede gode grunde til at vælge en performancebil. Dem har vi samlet til dig her.
Du vil have rå motorkraft

Du vil have rå motorkraft

Med en N-model følger en højtydende motor. Det betyder sjov kørsel i både hverdagen, og når du tester kræfterne på racerbanen.

Du vægter et sporty design højt

Du vægter et sporty design højt

Det indre afspejles i det ydre. Så selvfølgelig er vores N-modeller spækket med design­detaljer, der råber fart, dynamik og gåsehud.

Du er til suveræn køreglæde

Du er til suveræn køreglæde

Tryk på én enkelt knap på rattet og frigør N-præstation i 10 sekunder. Eller oplev adrenalinkicket i de mest udfordrende sving.

Det får du bl.a. med en performancebil

N-modellerne er kraftigt inspireret af motorsporten, og de er skabt til racerbanen. Derfor er de udstyret med en række funktioner, der får hjertet til at banke hurtigere, og som forvandler føreren til en racerkører.
Optimér dit drift

Optimér dit drift

N Drift Optimizer hjælper med at opretholde balancen under drift ved hjælp af det elektroniske spærredifferentiale og ESC (Electronic Stability Control). Funktionen forhindrer også overdrevet hjulspin og beskytter dermed dækkene.

Den rigtige performancelyd

Den rigtige performancelyd

Med en elektrisk N-model er du garanteret den helt rigtige lyd. Vælger du IONIQ 5 N, får du via systemerne N Active Sound+ og N e-Shift 10 højtalere, der giver dig tre forskellige lydtemaer at vælge imellem, og som reagerer dynamisk på din kørestil. 

N Launch Control

N Launch Control

Tilføjer pre-moment for at forbedre motorens reaktionstid ved acceleration. Sikrer 0-100 km/t på 3,4 sek. 

Direkte fra racerbanen til dig

Direkte fra racerbanen til dig

N er en unik serie af biler, der med imponerende motorkraft og sporty features skubber til grænserne for, hvor sjovt det kan være bag rattet til hverdag. Læs mere om historien bag N, modellerne og vores deltagelse i motorsport.

Læs mere

Performance

Mød vores elektriske performancebil, IONIQ 5 N

IONIQ 5 N

IONIQ 5 N

Ready, set, go. Her er vores banebrydende, elektriske performancebil, der tager motorsportsinspirerede biler til et helt nyt niveau. Op til 650 hk, N-funktioner og -komfort, der får dig til at smile – i hverdagen og på racerbanen. 

Mere om model

Hvad vil du læse mere om?

Se andre biltyper

Se andre biltyper

Udforsk elektriske biler

Udforsk elektriske biler

Se benzinbiler

Se benzinbiler

Biler med automatgear

Biler med automatgear

Performance-sommerdæk kan forårsage moderat støj ved temperaturer under 7 grader. Vinterdæk anbefales for optimal ydeevne ved lave temperaturer.