Vælg en SUV og få et godt udsyn

En SUV er kendetegnet ved et markant design, høj sikkerhed samt nem ind- og udstigning. Derudover får du et godt overblik over vejens forløb og trafikken, en rummelig kabine og et stort bagagerum.
To mænd slapper af i bagagerummet på Hyundai TUCSON
Bagenden af Hyundai SANTA FE Plug-in Hybrid

Overvejelser

En SUV er for dig, hvis…

Der findes tre helt overordnede gode grunde til at vælge en SUV. Dem har vi samlet til dig her.
Du vægter rummelighed højt

Du vægter rummelighed højt

En SUV er rummelig. Uanset om du vælger en kompakt model eller en af de helt store, så er kabinen i en SUV optimeret til masser af kabineplads.

Du vil have masser af sikkerhed

Du vil have masser af sikkerhed

Alle vores SUV-modeller er udstyret med den nyeste teknologi, der giver høj sikkerhed og komfort for alle bilens passagerer.

Du vil have nem indstigning

Du vil have nem indstigning

En SUV er kendetegnet ved at have høj siddeposition. Det betyder, at du både har et godt overblik, når du kører, og så er den nem at stige ind i.

Værd at overveje

Ud over de tre ovenstående gode grunde til at vælge en SUV har vi nedenfor samlet tre overvejelser, du bør gøre dig, inden du beslutter dig for, hvilken Hyundai du vil købe.
Benzin, diesel eller plug-in hybrid?

Benzin, diesel eller plug-in hybrid?

Det er dit valg, om du er til en elektrisk SUV, en SUV med en forbrændingsmotor eller en SUV med en forbrændings­motor og en elmotor også kaldet plug-in hybrid. Uanset hvad du er til, har Hyundai en SUV til dig. Vælger du en elektrisk SUV, kan du få glæde af en række elektriske fordele.

Se elektriske fordele
Forhjulstræk eller firehjulstræk?

Forhjulstræk eller firehjulstræk?

Med firehjulstræk fordeles motorens trækkraft på alle fire hjul samtidigt. Det giver et godt vejgreb, når du kører i ujævnt terræn, eller når vejene er glatte. Så hvis den komfort og sikkerhed er vigtig for dig, skal du vælge en af vores SUV-modeller med firehjulstræk.

Kompakt eller klassisk SUV?

Kompakt eller klassisk SUV?

Vores udvalg af SUV-modeller spænder fra en mindre SUV og op til en stor SUV med syv sæder. Uanset hvilken du vælger, kan du være sikker på at få en bil med en optimalt udnyttet kabine, et rummeligt bagagerum og et godt udsyn fra førersædet. Så hvor mange passagerer har du brug for at kunne fragte?

SANTA FE Plug-in Hybrid stor SUV
Hyundai-ejer benytter MinHyundai app

Det får du med en SUV fra Hyundai

Vejhjælp

Vejhjælp

Der følger vejhjælp med, når du køber en af vores SUV-modeller ved en dansk Hyundai-forhandler. Vejhjælpen gælder i Danmark og Europa med (med undtagelse af Grønland og Færøerne), og du kan forlænge dækningen, hvis du overholder bilens serviceintervaller og får udført service på et autoriseret Hyundai-værksted.

Læs mere
Attraktiv garanti

Attraktiv garanti

Når du køber en SUV fra Hyundai, får du en bil, der er fremstillet ud fra de højest mulige kvalitets­standarder. Og derfor følger der 5 års garanti med uden kilometer­begrænsning. Det giver ubegrænset ro i sindet – som det skal være.

Følgende elementer er ikke dækket af 5 års garanti: Dæk, fælge, 12 volts-batteri og originalt tilbehør. Disse er dækket af gældende købelov. Radio/navigation har 3 års garanti.

Læs mere

Det siger ejerne

Vi har spurgt en række Hyundai-ejere om, hvorfor de er særligt tilfredse med deres valg af SUV. Læs, hvorfor Morten er glad for sin TUCSON Plug-in Hybrid, hvorfor Mette valgte BAYON og læs om Anick og Morten, der bruger IONIQ 5 til at trække en hestetrailer.
Morten om TUCSON Plug-in Hybrid

Morten om TUCSON Plug-in Hybrid

"Jeg har været imponeret over, hvor stærk en trækkraft min TUCSON Plug-in Hybrid har kunnet præstere. Jeg kører tit med trailer, hvilket sætter nogle krav til power og performance, men det har fungeret upåklageligt. Og så er det bare fedt, at man ikke behøver at gå ned på udstyr, selvom man kører på el."

Læs artikel
Susan om TUCSON Plug-in Hybrid

Susan om TUCSON Plug-in Hybrid

"...det passer perfekt med de cirka 62 km på el, som vores TUCSON Plug-in Hybrid rækker til. En smut ind til byen er der også el til. At jeg stort set kunne opfylde hverdagens kørselsbehov på strøm – endda i vintermånederne, hvor der normalt er et effekttab, havde jeg ikke set komme."

Læs artikel
Martin og Mette om IONIQ 5

Martin og Mette om IONIQ 5

"Vi bruger bilen til alt - pendling til arbejde, familieture, bilferie, ture til IKEA. I den første uge, vi havde bilen, kørte vi på bilferie til Jylland og Nordtyskland og benyttede i den forbindelse lynladere. Det fungerede virkelig godt".

Læs artikel

Tillad cookies, for at se denne video

Anick og Morten om IONIQ 5

"Vi skal altid et eller andet, hvor vi skal have en trailer på, om det så er en hestetrailer eller en almindelig trailer, så har det været et ret stort issue for os, at den skal kunne trække noget…," forklarer Anick og Morten supplerer med et smil: "…og det kan den! Det er der ingen tvivl om…"

Læs artikel
Mette om BAYON

Mette om BAYON

"Med behovet for en større familiebil faldt valget på Hyundai BAYON, som med sit smarte design, store bagagerum, lidt større frihøjde og dermed også en højere siddeposition, opfyldte netop de ønsker, vi havde. Allerede fra første prøvetur følte jeg mig tryg og komfortabel – og køreglæden er kun vokset med tiden, og så har den det sejeste udstyr, som er nemt at betjene".

Læs artikel

Udvalg

Mød vores SUV'er

BAYON

BAYON

BAYON er den mindste af vores kompakte SUV’er. Men det betyder bestemt ikke, den ikke gør et stort indryk. Designet er friskt, den går ikke ned på sikkerhed, den kan trække op til 1.110 kg på krogen og bagage­rummet rummer hele 411 liter. Som standard er den bl.a. udstyret med fartpilot med begrænser og fri bane-assistent.

 

Book prøvetur

Mere om model
KONA

KONA

KONA er en kvik og pålidelig SUV med et dynamisk ydre og en rummelig kabine. Den er udstyret med avancerede førerassistenter og sikkerhedsfunktioner, som gør den til en oplagt familiebil. Og så er dens komfortable indre og nyeste teknologi pakket særdeles flot og iøjnefaldende ind.

 

Book prøvetur

Mere om model
KONA Electric

KONA Electric

Med KONA Electric får du en elektrisk SUV med god plads i både kabinen og bagagerummet. Den er fyldt med god komfort og sikkerhedsudstyr, der gør køreturen for både fører og passagerer tryg.

 

Book prøvetur

Mere om model
TUCSON

TUCSON

TUCSON er en klassisk og rummelig SUV, som egner sig godt til al slags vejr og terræn. Med en TUCSON har du mulighed for at trække helt store læs som f.eks. hestetrailere og campingvogne (op til 1.650). En TUCSON er alsidig og egner sig godt både til fritid og erhverv. Det er ikke for sjov, at den er én af de bedst sælgende SUV’er i verden.

 

Book prøvetur

Mere om model
TUCSON Plug-in Hybrid

TUCSON Plug-in Hybrid

Dette er én af vores mest populære SUV'er. Med god grund. For vælger du denne, får du en bil med et skarpt design, masser af komfort, klasseledende sikkerhed, 265 hk og så kører den op til 62 km på én enkelt opladning. Samtidig kan den trække op til 1.350 kg.

 

Book prøvetur

Mere om model
IONIQ 5

IONIQ 5

Én af vores mest populære biler er IONIQ 5. Den har både gjort sig bemærket ved dens futuristiske design, rummelighed og pris. Vælger du varianten med det store batteri, kan den køre op til 507 km på en enkelt opladning, og benytter du en lynlader kan den lade fra 10-80% på ned til 18 minutter. Som prikken over i’et er den både kåret til Årets Bil i Danmark 2022 og Årets Bil i Verden 2022.

 

Book prøvetur

Mere om model
SANTA FE Plug-in Hybrid

SANTA FE Plug-in Hybrid

Vores største og mest luksuriøse SUV med plads til 7 personer. Skal dette være din næste bil, får du en familiebil fyldt med komfort, nyeste teknologi, sikkerhed og luksus, der kan kører op til 58 km på el og trække op til 1.350 kg på krogen. Hvis ikke du har brug for alle 7 sæder, kan sæderne på anden række lægges ned enkeltvis, så du har plads til ekstra bagage.

 

Book prøvetur

Mere om model

Hvad vil du læse mere om?

Se andre biltyper

Se andre biltyper

Udforsk elektriske biler

Udforsk elektriske biler

Udforsk benzinbiler

Udforsk benzinbiler

Find biler med automatgear

Find biler med automatgear