Vælg en familiebil og få plads til alt det vigtige

I en familiebil skal sikkerheden være i top, og det er vigtigt med god plads. Og det får du, hvis du vælger en Hyundai. Derudover får du også 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, som du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil.
Børn leger ved siden af Hyundai IONIQ 5 familiebil
Stamningsbillede Bagge Breaker Lille

Overvejelser

En familiebil er for dig, hvis…

Der findes tre helt overordnede gode grunde til at vælge en familiebil. Dem har vi samlet til dig her.
Du vil have plads til det hele

Du vil have plads til det hele

En rummelig kabine og et bagagerum med plads til rejseseng, barnevogn, fodbold- og rideudstyr. Det får du, når du vælger en af Hyundais familiebiler.

Du vil have et højt sikkerhedsniveau

Du vil have et højt sikkerhedsniveau

Høj sikkerhed er i fokus i vores familiebiler. Det betyder, at du med ro i maven kan klare både hverdages gøremål og feriernes længere køreture.

Du ønsker komfort for alle

Du ønsker komfort for alle

Nyeste teknologi, et væld af sikkerheds­funktioner og en behagelig kabine. Er du til alle tre, kan du roligt vælge en familiebil fra Hyundai.

Værd at overveje

Ud over de tre ovenstående gode grunde til at vælge en familiebil har vi nedenfor samlet tre overvejelser, du bør gøre dig, inden du beslutter dig for, hvilken Hyundai du vil købe.
El, benzin eller begge dele?

El, benzin eller begge dele?

Det er dit valg, om du er til en elbil, en benzinbil eller en plug-in hybridbil. Uanset hvad du er til, har Hyundai en familiebil til dig. Der er forskellige fordele alt efter, hvad du vælger.

Elektriske biler
Rummelighed

Rummelighed

Hvor meget plads har du behov for på bagsædet? Skal der være plads til en autostol? Eller flere autostole? Og er tre sæder bagi nok, eller har du behov for flere? Uanset dit behov, så har vi en Hyundai til dig.

Bagagerummets størrelse

Bagagerummets størrelse

Mange familier leder efter en bil med et stort bagagerum. Formen på bagagerummet er mindst lige så vigtig som den angivne volumen på bagagerummet. Skal du eksempelvis kunne fragte en barnevogn i dit bagagerum, er det en god ide at lave en pakketest inden, du vælger din næste familiebil. 

I30 Familie Breaker Stor
I30 Interior Touchskaerm Breaker Lille

Det får du med en familiebil fra Hyundai

Sikkerhed

Sikkerhed

Alle vores modeller er udstyret med avancerede sikkerheds­funktioner, og afhængig af hvilken du vælger som din næste familiebil, har du mulighed for at tilkøbe de funktioner, du synes er vigtige for alle passagerers sikkerhed.

Læs mere
Attraktiv garanti

Attraktiv garanti

Når du køber en familiebil fra Hyundai, får du automatisk 5 års garanti uden kilometer­begrænsning med. Og køber du en Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og Europa med – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne.

Følgende elementer er ikke dækket af 5 års garanti: Dæk, fælge, 12 volts-batteri og originalt tilbehør. Disse er dækket af gældende købelov. Radio/navigation har 3 års garanti.

Læs mere

Det siger ejerne

Vi har spurgt eksisterende Hyundai-ejere, hvad de ser som de største fordele ved at have valgt hhv. en IONIQ 5 og en BAYON som deres familiebil.
Martin og Mette om IONIQ 5

Martin og Mette om IONIQ 5

"Vi bruger bilen til alt - pendling til arbejde, familieture, bilferie, ture til IKEA. I den første uge, vi havde bilen, kørte vi på bilferie til Jylland og Nordtyskland og benyttede i den forbindelse lynladere. Det fungerede virkelig godt".

Læs artikel
Mette om BAYON

Mette om BAYON

"Med behovet for en større familiebil faldt valget på Hyundai BAYON, som med sit smarte design, store bagagerum, lidt større frihøjde og dermed også en højere siddeposition, opfyldte netop de ønsker, vi havde. Allerede fra første prøvetur følte jeg mig tryg og komfortabel – og køreglæden er kun vokset med tiden, og så har den det sejeste udstyr, som er nemt at betjene".

Læs artikel

Udvalg

Mød vores familiebiler

i30

i30

Hyundai i30 er en sporty og rummelig bil, hvor der er fokus på sikkerhed og komfort. Vælger du denne, får du som standard en bil, der er fyldt med sikkerhedsudstyr, så du trygt kan tage hele familien med på køretur. Du får også en bil med god rummelighed – både i kabinen og baggagerummet, som kan rumme hele 395 liter.

 

Book prøvetur

Mere om model
i30 Stationcar

i30 Stationcar

Vælger du i30 Stationcar får du en bil med fokus på sikkerhed og komfort. I forhold til i30 får du her et større bagagerum som rummer hele 602 liter. På i30 Stationcar er der også mulighed for tagrælinger, hvorfor denne model også egner sig rigtig godt til kør-selv-ferier.

 

Book prøvetur

Mere om model
KONA Electric

KONA Electric

KONA Electric er en kvik og pålidelig SUV til hverdagen. Vælger du den, får du en fuldelektrisk bil med god plads i både kabinen og bagagerummet. Den er fyldt med god komfort og sikkerhedsudstyr, der gør køreturen for både fører og passagerer tryg.

 

Book prøvetur

Mere om model
TUCSON

TUCSON

TUCSON er en klassisk og rummelig SUV, som egner sig godt til al slags vejr og terræn. Med en TUCSON har du mulighed for at trække helt store læs som f.eks. hestetrailere og campingvogne. En TUCSON er alsidig og egner sig godt både til fritid og erhverv. Det er ikke for sjov, at den er en af de bedst sælgende SUV’er i verden.

 

Book prøvetur

Mere om model
TUCSON Plug-in Hybrid

TUCSON Plug-in Hybrid

Dette er én af vores mest populære familiebiler. Med god grund. For vælger du denne, får du en bil med et skarpt design, masser af komfort, klasseledende sikkerhed, 265 hk og så kører den op til 62 km på én enkelt opladning. Samtidig kan den trække op til 1.350 kg.

 

Book prøvetur

Mere om model
IONIQ 5

IONIQ 5

Én af vores mest populære biler er IONIQ 5. Den har både gjort sig bemærket ved dens futuristiske design, rummelighed og pris. Vælger du varianten med det store batteri, kan den køre op til 507 km på en enkelt opladning, og på blot 18 minutter er den 80% opladet. Som prikken over i’et er den kåret til Årets Bil i Danmark 2022 og Årets Bil i Verden 2022.

Book prøvetur

Mere om model
IONIQ 6

IONIQ 6

IONIQ 6 er det nyeste medlem af den populære, elektriske IONIQ-familie fra Hyundai. En banebrydende elbil, der har vundet Årets Bil i Verden 2023. IONIQ 6 er en stor elektrisk sedan i et strømlinet design med rene og afrundede linjer. Denne model sætter ekstra fokus på dig som fører og giver dig endnu bedre rækkevidde på op til 614 km på en opladning.

 

Book prøvetur

Mere om model
SANTA FE Plug-in Hybrid

SANTA FE Plug-in Hybrid

Vores største og mest luksuriøse SUV med plads til 7 personer. Skal dette være din næste bil, får du en familiebil fyldt med komfort, nyeste teknologi, sikkerhed og luksus, der kan kører op til 58 km på el. Hvis ikke du har brug for alle 7 sæder, kan sæderne på anden række lægges ned enkeltvis, så du har plads til ekstra bagage.

 

Mere om model

Hvad vil du læse mere om?

Privatleasing af familiebiler

Privatleasing af familiebiler

Se andre biltyper

Se andre biltyper

Udforsk elektriske biler

Udforsk elektriske biler

Se benzinbiler

Se benzinbiler

Biler med automatgear

Biler med automatgear