Hybrid SUV: Kombinerer styrke og komfort

Drømmer du om en rummelig, stærk og powerfuld SUV med en kraftfuld forbrændingsmotor? Men kan du ikke helt slippe tanken om en elektrisk SUV med alt det udstyr og sikkerhed, der følger med? Så er det godt, du kan vælge en hybrid SUV, der kombinerer begge dele. Hyundai står bag nogle af de mest roste hybrid SUV'er i form af TUCSON og SANTA FE.

Fordele ved at køre SUV

Fordele ved at køre SUV

Med en hybrid SUV får du masser af plads i de rummelige kabiner, masser af motorkraft fra både den elektrisk drevne motor og fra den klassiske forbrændingsmotor, og du får en bil, du ikke sætter dig ned i, men som du stiger ind i.

Med en plug-in hybrid får du desuden den store pakke af elektronisk, nyskabende og innovativt udstyr, samtidig med at du får alle fordelene ved at køre i en SUV.

Mere om fordele ved SUV
Masser af udstyr

Masser af udstyr

Udstyrspakkerne består blandt andet af touchskærm, digital instrumentering, bakkamera, fjernlysassistent og vognbaneassistent, der gør køreturene sjovere, mere komfortable og mere sikre.

Udover at de hybride SUV'er er stærke, smarte og rummelige i sig selv, så giver de dig også mulighed for at opleve den optimale fleksibilitet med muskler nok til, at trækkapaciteten på trækkrogen er bemærkelsesværdig.

Støjsvag i byen og afslappende i naturen

En hybrid SUV er både for dig, der har brug for en bil med komfort til hele familien, og den er til dig, der af og til skal på solotur gennem det danske landskab.
Støjsvag kørsel

Støjsvag kørsel

Med en plug-in hybrid fra Hyundai får du en bil, der kan klare hverdagens korte køreture på strøm. Det gør bilen støjsvag og smidig, når du skal rundt i byen. Det gør, at du nemt kan tale med børnene på bagsædet eller slappe af i tankerne og lade dig fordybe i en podcast, uden at motorlarmen forstyrrer.

Motorkraft og sikkerhed

Motorkraft og sikkerhed

Vores hybrid SUV-biler har imidlertid et niveau mere. Her får du nemlig også den styrke og power, du skal bruge, når landevejen og motorvejen kalder. Uanset hvilken kørestil, du har brug for, bliver du altid forkælet med høj motorkraft, firehjulstræk, optimal komfort og en rummelig oplevelse af både bagageplads og passagerplads. Desuden får du en stor mængde sikkerhedsudstyr, der ikke bare sikrer dig, hvis uheldet er ude, men som også hjælper dig med at minimere risikoen for ulykker.

Udvalg

Find din hybridbil SUV i dag

Vi har skabt funktionelle, lækre og familievenlige biler i mange årtier. Fra brændstoføkonomiske mikrobiler og store SUV'er til nyskabende elektriske biler, har vi konstant været med til at udvikle bilbranchen, og vi er stolte over, at vi også er blandt de foretrukne på det danske marked, når det gælder SUV hybridbiler.
TUCSON Plug-in Hybrid

TUCSON Plug-in Hybrid

En af de mest populære plug-in hybridbiler er vores TUCSON, der har vundet Bilbasens test med ordene 'Velkørende, rummelig og lækker SUV', og som blev kåret til årets flotteste SUV i 2022 blandt Bilmagasinets læsere.

TUCSON er nemlig en stor SUV hybrid med rigelig plads til den store familie, og den er både fantastisk at kigge på og køre i.

Med sine markante linjer, spektakulære forlygter og et sporty udtryk, er TUCSON Plug-in hybrid vores første SUV, der er skabt ud fra designfilosofien Sensuous Sportiness. Det har resulteret i en progressiv SUV, der fås i 9 forskellige farver.

Mere om TUCSON Plug-in Hybrid
SANTA FE Plug-in Hybrid

SANTA FE Plug-in Hybrid

Har du brug for endnu mere plads, har SANTA FE Plug-in hybrid plads til 7 personer i den smukke og modigt designede hybrid SUV, der sætter nye standarder i sin klasse.

SANTA FE Plug-in Hybrid er vores største og mest luksuriøse SUV. Den leverer en kombineret ydelse på 265 hk, som gør det nemt at få det bedste af to verdener. Vil du udelukkende køre elektrisk, kræver det blot et enkelt tryk på en knap, og når den elektriske rækkevidde er opbrugt, kan du fortsætte på benzinmotoren - og slutte bilen til en ladestation, når du får mulighed for det.

Mere om SANTA FE Plug-in Hybrid

Sammenlign vores hybrid SUV'er

Siden af kørende Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid

TUCSON Plug-in Hybrid

 • Firehjulstræk
 • Sæder: 5
 • Bredde/Længde: 1,865 m / 4,5 m
 • Gear: Automatisk, 6 gear
 • HK: 265
 • 0-100 km/t: 8,2 sek.
 • Tophastighed: 191 km/t
 • Anhængervægt: 1.350 kg
Hyundai SANTA FE Plug-in Hybrid parkeret i indkørsel

SANTA FE Plug-in Hybrid

 • Firehjulstræk
 • Sæder: 7
 • Bredde/Længde: 1,9 m / 4,785 m
 • Gear: Automatisk, 6 gear
 • HK: 265
 • 0-100 km/t: 9 sek.
 • Tophastighed: 191 km/t
 • Anhængervægt: 1.350 kg

Få alt dette med en hybrid SUV fra Hyundai

Få det bedste fra begge verdener

Få det bedste fra begge verdener

En klassisk bil med forbrændingsmotor kan være stærk og kraftfuld, mens en elbil typisk har masser af smart udstyr, der gør det både sjovere og nemmere at sidde bag rattet. Men en plug-in hybrid får du det bedste fra begge verdener, så du enten selv kan vælge, om du vil køre elektrisk eller på forbrændingsmotor, eller du kan lade bilen afgøre, hvad der egner sig bedst i den enkelte situation.

Bliv klogere på hybridbiler
5 års garanti uden kilometerbegrænsning

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

Vores biler er skabt til at blive brugt. Derfor tør vi godt give en 5 års fabriksgaranti uden kilometerbegrænsning. Dermed undgår du de bekymringer, der kan være forbundet med at købe ny bil. Og hvis du er bekymret for batteriets holdbarhed, kan du glæde dig over, at batteriet i vores hybridbiler er omfattet af en garanti på 8 år (eller 160.000 km, alt efter hvad der kommer først).

Mere om garanti
Elektrisk rækkevidde til dine behov

Elektrisk rækkevidde til dine behov

Med vores hybrid SUV-modeller får du en elektrisk rækkevidde, der vil være nok til de fleste hverdagsture. TUCSON Plug-in Hybrid kan køre 62 kilometer på ren el, og når der ikke er mere strøm, skifter bilen automatisk til benzin. Når du vil lade batteriet op, kan du gøre det derhjemme, hvis du har en hjemmelader. Så kan du gøre bilen køreklar, når du alligevel ikke bruger den. Får du brug for at lade op, når du er på farten, kan du bruge en af de mange ladestationer landet over.

Mere om opladning

Start eventyret i din nye hybrid SUV

Det kan være et stort spring for nogle at skifte til en hybridbil. Når alt kommer til alt, er forskellen ikke ret stor - det hele er bare lidt smartere i en plug-in hybrid.
Tag en uforpligtende prøvetur

Tag en uforpligtende prøvetur

Hvis du er i tvivl, så kig forbi en af vores forhandlere, hvor du kan se de forskellige valgmuligheder, og du kan selvfølgelig få en gratis prøvetur. Det giver dig den optimale mulighed for at finde ud af, om du er klar til at skifte til en plug-in hybrid, og du kan selvfølgelig også prøvekøre vores biler på ren elektricitet, eller dem, der kører på forbrændingsmotor.

Det er helt uforpligtende at testkøre en af vores biler, og vores forhandlere rådgiver dig rigtig gerne i forhold til, hvilken bil, der passer til dit behov. Besøg en af forhandlerne og få en god snak om, hvad dine behov er, og hvad din kommende drømmebil skal kunne.

Book prøvetur
Prøv vores guide til bilvalg

Prøv vores guide til bilvalg

Du kan få et lille overblik hjemmefra ved at bruge vores guide til bilvalg. Her kan du også finde den model, du synes er mest interessant, og prøve dig frem i vores konfigurator, hvor du kan bygge din bil og se, hvilket ekstra udstyr, du kan supplere din bil med.

Når alt kommer til alt, er vores mål at give dig den bedste køreoplevelse.

Gå til guide til bilvalg

Hvad vil du læse mere om?

Se alle elektriske biler

Se alle elektriske biler

Udforsk familiebiler, SUV'er og andre biltyper

Udforsk familiebiler, SUV'er og andre biltyper

Se benzinbiler

Se benzinbiler

Find biler med automatgear

Find biler med automatgear