Design

Design

En bil med stil
Det tidløse designkoncept ses i den omhu og passion, der er lagt i hver en detalje.
Avancerede LED-lygter

Avancerede LED-lygter

De slanke, nye forlygter bruger flere LED-projektorer til både kort og langt lys. LED-lygter er både klarere og mere energi-effektive end konventionelle lygter. Afhængig af variant.

LED-kørelys

LED-kørelys

Det forfinede, sekskantede gitter tilføjer et konkavt element til bilens front.

"Cascading"-kølergrill

"Cascading"-kølergrill

Kølerens form og detaljer er inspirerede af flydende stål, hvilket giver et stærkt udtryk med kraft og bevægelse.

Sænket kofanger

Sænket kofanger

Den tredimensionelle, sænkede kofanger giver den nye i30 et sporty look.

Den rene linje

Den rene linje

Hyundai i30 har en klar profil, der kendetegnes af den ubrudte, rene linje, der løber hele vejen fra forlygterne til kombinationslygterne.

Alufælge

Alufælge

Blandt højdepunkterne i fælgprogrammet for i30 er 16” (afhængig af variant) og 17”-versionerne (ekstraudstyr) med 5 dobbelteger i to toner.

Tagspoiler i sort højglans

Tagspoiler i sort højglans

Taglinjen slutter i en smart og aerodynamisk tagspoiler med indbygget centralt bremselys.

Kombinationslygter

Kombinationslygter

Kombinationslygternes klare horisontale præg forstærker følelsen af styrke, bredde og stabilitet. Fås også med LED-lygter, der både er mere effektive og pænere at se på. (Ekstraudstyr).

Bagreflekser og tågelygter

Bagreflekser og tågelygter

De hævede bagreflekser og tågelygter giver indtryk af bredde og stabilitet.

Komfort i lange baner
Instrumentbrættets og kabinens rolige enkelthed giver en følelse af elegance, kvalitet og rummelighed. Og det er faktisk mere end en følelse. Hyundai i30 er nemlig en af de mest rummelige biler i sin klasse.
Træthedsovervågning

Træthedsovervågning

Hyundai i30 kan analysere input af næsten enhver art – fra ændringer i styringsretning og –belastning til kørebaneposition og køretid. Hvis systemet bliver opmærksom på træthedstegn, alarmeres føreren straks.

8” touchskærm

8” touchskærm

LCD-touch-skærmen på 8” giver en lækker og intuitiv betjening af radioen. Takket være Apple CarPlayTM vil din smartphone altid være fuldt integreret med systemet. Afhængig af variant. Tilkøb af navigation er en mulighed og er inkl. Hyundai MapCare med op til 10 års kortopdatering.

Apple CarPlayTM er et registreret varemærke tilhørende Apple Inc. Funktionalitet afhænger af telefontype.

Automatisk aircondition

Automatisk aircondition

Automatisk to-zone aircondition gør det muligt at indstille individuelle temperaturer for fører og forsædepassager. Temperaturen skal bare indstilles, så klarer systemet resten. Afhængig af variant.

Avancerede tilslutningsmuligheder

Avancerede tilslutningsmuligheder

Med sin 8” touch-skærm og avancerede tilslutningsmuligheder, gør i30 det sikkert at bruge din smartphone på farten. Afhængig af variant. Der er endda en opladningsstation til nem og trådløs opladning midt i kabinen. (Ekstraudstyr).

7-trins gearkasse med dobbeltkobling (DCT)

7-trins gearkasse med dobbeltkobling (DCT)

Den specialudviklede 7-trins gearkasse med dobbeltkobling giver ekstra dynamik og forbedret brændstoføkonomi. De hurtige og bløde gearskift er en fornøjelse. Fås i 3 varianter: Normal, Eco og Sport. Afhængig af variant.

Justerbart armlæn

Justerbart armlæn

Det komfortable armlæn mellem de to forsæder kan flyttes frem og tilbage efter behov. Under armlænet er der et praktisk opbevaringsrum. Afhængig af variant.