Kvindelig passager benytter Bluelink app på sin smartphone

Egenskaber

KONA er fyldt med alt det bedste

Det er ikke kun udenpå, KONA fremstår kvik og raffineret. For når du sidder i kabinen, opdager du, at det fortsætter. Den er fyldt med sikkerhed, nemme tilslutningsmuligheder, komfort og en kvik motor.
Mand og kvinde går væk fra parkeret Hyundai KONA
Smartphone oplades via trådløs opladning i Hyundai KONA

Connectivity

God forbindelse er en del af komforten

Hyundai KONA fås med de nyeste muligheder inden for connectivity. Med mulighed for Bluelink kan du – uden besvær – styre KONA fra din mobil. Og sammen med et 5 års abonnement på Hyundai LIVE Services, der giver dig adgang til en 10.25” touchskærm, har du alt, hvad der skal til for at gøre hverdagen sjovere og mere sikker.
Apple CarPlay og Android Auto

Apple CarPlay og Android Auto

Hyundai KONA er kompatibel med Apple CarPlayTM og Android AutoTM. Der er med den 8" touchskærm mulighed for trådløs afbenyttelse af disse. 

Apple CarPlay™ og Android Auto™ er registrerede varemærker tilhørende hhv. Apple Inc. og Google Inc.

Touchskærm i Hyundai KONA

10.25” touchskærm

Den 10.25” store touchskærm byder på navigation, musik mv. – og du kan også få dine foretrukne apps på skærmen med trådløs spejling af mobilens indhold.

Ekstraudstyr.

Touchskærm i Hyundai KONA

Personlig brugerprofil

Spar dig selv for at starte forfra hver gang. Gem dine personlige præferencer i LIVE Services-systemet – lige fra sprog og Bluetooth til foretrukne navigationsindstillinger.

Ekstraudstyr. 

Oplev fordelene med Bluelink®

Bluelink er et lille SIM-kort i din bil, som er designet til at gøre hverdagen og køreturene lidt nemmere. Via en app på din smartphone får du adgang til en masse smarte funktioner.
Styr din KONA fra din smartphone

Styr din KONA fra din smartphone

Du kan bl.a. både låse bilen og låse den op på afstand, og få pushbeskeder, hvis nogen forsøger af bryde ind i din bil, så du kan reagere i tide.

Bluelink fås ifm. tilkøb af teknikpakken til N Line (ej til 1.0 T-GDi DCT) og inkluderer et gratis 5 års abonnement på tjenesten.

Læs mere

Hyundai LIVE Services

Hyundai LIVE Services, der gør det let for dig at finde rundt og frem. Du får hurtig besked om trafik, vejr og ledige parkeringspladser.
Få live-informationer om den aktuelle trafiksituation

Få live-informationer om den aktuelle trafiksituation

Er der kø forude? Eller tæt trafik. Og hvor er nærmeste tankstation? Med Hyundai LIVE Services får du besked om det, når du er på farten. Så er du sikker på at få den mest behagelige tur frem til din destination.

Søg efter lokationer nær dig

Søg efter lokationer nær dig

Har du brug for at finde en restaurant nær dig? Eller er det museums-tid? Du skal blot søge efter lokationer i nærheden af dig, og så kommer alle relevante frem.

Læs mere

LIVE Services fås ifm. tilkøb af teknikpakken til N Line (ej til 1.0 T-GDi DCT) og inkluderer et gratis 5 års abonnement på tjenesten. Skærmstørrelse og det visuelle udtryk kan variere fra model til model.

Komfort

Hvorfor nøjes med mindre?

Hyundai KONA er komfortabel og alsidig som få. Du sidder bekvemt og højt i trafikken. Du har god plads – både foran og bagi – og med splitbagsæderne kan du i en håndvending få plads til endnu mere af det, du vil.
KRELL Premium-lydystem

KRELL Premium-lydystem

Lige meget om man er til klassisk musik, rock eller hiphop, får man lyst til at skrue op, når KRELL er afsender. Deres system leverer lyd i særklasse.

Ekstraudstyr.

Trådløs opladning af mobiltelefon

Trådløs opladning af mobiltelefon

Den centralt placerede opladningsbakke giver dig hurtig, trådløs opladning af din mobil.

Ekstraudstyr. Kræver Qi-kompatibel smartphone. 

Head-Up Display

Head-Up Display

Det smarte Head-Up Display hjælper dig sikkert gennem trafikken ved at projicere vigtige informationer om fart, ruter og advarsler op foran dig.

Ekstraudstyr.

Bakkamera

Bakkamera

Få et bedre overblik, når du bakker. Bakkameraet på skærmen i midterkonsolen viser, hvad der foregår bag dig.

Gearskift på rattet

Gearskift på rattet

Vælger du KONA med 7-trins DCT-automatgear følger gearskift på rattet med. Det giver dig noget af det vigtigste i trafikken lige ved hånden.

 

 

Bagagerum: 374/1.156 liter

Bagagerum: 374/1.156 liter

KONA giver plads til meget – også når det gælder bagagerummet. Her finder du 374 liter. Med splitbagsæderne foldet ned er der plads til 3 gange så meget.

 

Sædevarme og ventilation

Sædevarme og ventilation

Varm om vinteren, kølig og tempereret om sommeren. Forsæderne i KONA fås med sædevarme og ventilation.

Afhængig af variant/ekstraudstyr.

Bekvemt på bagsædet

Bekvemt på bagsædet

Passagerne på bagsædet har også mulighed for varme i sæderne, og et let tilgængeligt USB-stik gør det nemt at oplade mobilen på farten.

Elektrisk håndbremse (EPB)

Elektrisk håndbremse (EPB)

Du finder den elektriske håndbremse i bilens midterkonsol. Den er nem at betjene og tager heller ikke unødig plads.

Sikkerhed

Mere tryg i trafikken

Sikkerhed kommer før alt andet i trafikken. Derfor kommer KONA også med flere af Hyundai SmartSense-sikkerhedssystemer.
Topscorer ved Euro NCAP

Topscorer ved Euro NCAP

Din sikkerhed er altafgørende, når vi designer og producerer vores biler. Og det ses i testresultaterne fra det kendte testinstitut Euro NCAP. Her har KONA nemlig scoret topkarakter i deres såkaldte crash test.

Læs mere

Adaptiv fartpilot

KONA's fartpilot opretholder en indstillet afstand til køretøjet foran, hvilket automatisk reducerer eller øger hastigheden til en forudindstillet grænse. I "stop & go" -trafik opretholdes den indstillede afstand.

Ekstraudstyr. Kun til biler med automatgear.

Automatisk nødbremse ifm. bakning

Når bilen bakkes ud af en parkeringsplads, hjælper denne funktion dig med at forudse trafik, som krydser fra siderne. En akustisk advarsel og visning i displayet gør opmærksom på, at der er trafik på vej. Kan også bremse for biler, hvis nødvendigt. 

Afhængig af variant. Automatisk opbremsning kun ved biler med automatgear.

Automatisk skiltegenkendelse

Via bilens navigation samt kameraet i forruden får systemet informationer om vejskilte, heriblandt hastigheder, som vises i instrumenteringen, på touchskærmen eller head-up displayet, hvis den har det.

Ekstraudstyr. Det viste Head-Up Display er separat ekstraudstyr.

 

Fri bane-assistent (LVDA)

Fri bane-assistent (LVDA)

Gør føreren opmærksom på, at det er tid til at køre. En advarselslyd og en påmindelse i displayet fortæller, at bilen foran er kørt.

Automatisk nødbremse

Fodgænger- og cyklistgenkendelse.

Et kamerasystem og en radar scanner uafbrudt vejen foran din bil og aktiverer automatisk nødbremsen, hvis den forankørende bil pludselig bremser eller hvis fodgængere og cyklister detekteres. Bilens nødbremse aktiveres også, hvis modkørende detekteres ifm. venstresving. 

Aktiv blindvinkel-sensor

Ved hjælp af små styreindgreb sørger denne funktion for, at der opleves en modstand i rattet, som gør det svært at trække ud, når der er biler i den blinde vinkel. Assisterer også ved udkørsel fra en parallel parkeringsplads. 

Afhængig af variant. Kun til biler med automatgear. Ved manuelt gear er sensoren ikke "aktiv" og dermed kun akustisk.

 

Aktiv vognbaneassistent med følgefunktion

KONA fås med vognbaneassistent (LFA). Når den bliver aktiveret, holder den din KONA sikkert i vognbanen. Det gælder ved hastigheder mellem 0-200 km/t - uanset om du kører på landevej eller i byen.

 

eCall

eCall

E-Call er et system, som automatisk tilkalder assistance, hvis du er involveret i et uheld og airbags i bilen udløses. Har du brug for hjælp, kan du døgnet rundt trykke på SOS-knappen.

Advarsel for glemte bagsædepassagerer

Advarsel for glemte bagsædepassagerer

Hvis du inden kørsel har haft bagdørene åbnet, så vil bilen påminde dig om at tjekke bagsæderne, inden du forlader bilen. 

Sikker udstigning

Sikker udstigning

Denne smarte funktion hjælper med at komme sikkert ud af bilen. Den registrerer biler, der nærmer sig bagfra, og giver dig en advarsel i instrumenteringen såvel som i sidespejlet.

Afhængig af variant.

Performance

Et nyt niveau

Komfort. Stabilitet. Dynamik. Det er bare nogle af de ting, du vil opdage, når du sidder bag rattet i Hyundai KONA. Og så er der naturligvis også de effektive motorer. Vælg mellem den kvikke 1.0 T-GDi-motor med 120 hk eller vælg KONA N Line med en 1.6 T-GDi-motor med hele 198 hk.
Grafisk visualisering af Hyundai KONA's performance

1.0 T-GDi - 120 hk

1.0 T-GDi leverer 120 hk og er tilgængelig med enten manuel 6-trins gearkasse eller 7-trins DCT-automatgearkasse. 

Trækker op til 1.250 kg

Trækker op til 1.250 kg

KONA kan trække op til 600 kg (uden bremser) og op til 1.250 kg (med bremser). 

Fantastiske køreegenskaber

Fantastiske køreegenskaber

Hyundai KONA giver dig større komfort, bedre kontrol og mere dynamik, når du kører. Kort fortalt, så er den familievenlige SUV det oplagte valg til dig, der vil have lidt mere af det hele.

Læs mere om KONA

Oplev N Line

Oplev N Line

Se tilbehør

Se tilbehør

Se priser og varianter

Se priser og varianter