N Line

Fra 279.995 kr.

Flere muskler og mere attitude

Står du foran KONA N Line, vil du se, at den skiller sig ud med en mere muskuløs kølerhjelm, indfarvede hjulskærme og skarpere linjer. Læg dertil den eksklusive N Line-kølergrill med integreret N Line-logo.
Pænt iøjnefaldende

Pænt iøjnefaldende

Måden hvorpå kofangeren svæver hen over fronten mere end antyder de motorsportsrødder, der ligger til grund for KONA N Line.

Eksklusive 18” alufælge

Eksklusive 18” alufælge

KONA N Line gør det også godt fra siden med sine sideskørter og indfarvede hjulskærme – og ikke mindst de diamantslebne 18” alufælge, som kun fås til N Line.

Sporty udstødning

Sporty udstødning

Det sportslige DNA er ikke mindre, når du kommer om til bagenden. De fleste vil nok især bemærke den kraftfulde dobbeltudstødning.

N Line-logo

N Line-logo

Du behøver kun at kigge én gang på logoet, så ved du, at denne KONA er noget specielt.

Inspireret af N

Inspireret af N

N Line-modellerne er inspireret af de højtydende N-modeller, som er kendt for sine imponerende kræfter. Læs mere om de modeller, som har inspireret N Lines sportslige præg.

Læs mere

Interiør

Det er ikke kun udvendigt, at KONA N Line kører i et højere gear. Det er også indvendigt med et interiør, der byder på fuldblodsdetaljer som sportssæder og røde syninger.
Læderrat

Læderrat

Det sporty rat i KONA N Line er af perforeret læder og får komfort og kontrol til at gå op i en højere enhed.

Sportssæder

Sportssæder

Sport og komfort er det overordnede tema for KONA N Line. Sportssæder i høj kvalitet med N-logo og røde kontrastsyninger.

Gearvælger

Gearvælger

Gearvælgeren i KONA N Line er udsmykket med N-logo, metaldetaljer, røde syninger, der giver dig et bedre greb og en større sportslig fornemmelse.

En rød tråd

En rød tråd

De røde detaljer går igen i kabinen med syninger på sæderne, rattet, gearvælgeren og langs midterkonsolen, hvilket signalerer sport, kvalitet og klasse.

Læs mere om KONA

Se tilbehør

Se tilbehør

Se priser og varianter

Se priser og varianter

Udforsk design

Udforsk design