Hyundai Services

Hyundai Services

Her kan du få et hurtigt overblik over de services, som vi tilbyder ifm. dit køb af bil hos os.

Finansering?

Finansiering fra kun 2.049 kr./md.

Finansiering fra kun 2.049 kr./md.

Udbetaling: 40.999 kr.
Fast rente: 1,95%

Ovenstående priseksempel er baseret på en KONA 1.0 Pure til en vejl. salgspris på 204.995 kr. Udbetaling 40.999 kr., restkøbesum til finansiering 163.996, løbetid 96 mdr., pålydende fast rente 1,95%, årlig nominel debitorrente 1,97%, ÅOP 4,73%, samlede kreditomkostninger 32.899 kr. Samlet beløb til tilbagebetaling 196.895 kr. Gældende til 31.10.2021. Forbehold for rente- og afgiftsændringer. Kræver kreditgodkendelse. Kaskoforsikring er obligatorisk. Betaling via PBS. Finansiering udbydes i samarbejde med Hyundai Finans.

 

Mere om finansieringMere om 0 i udbetaling

Sikkerhed og tryghed

Forsikring fra 431 kr./md.

Forsikring fra 431 kr./md.

I samarbejde med Gjensidige Forsikring. 

Mere om forsikring
Serviceaftale fra 299 kr./md.

Serviceaftale fra 299 kr./md.

Få større tryghed i dit bilbudget med en Hyundai Serviceaftale. Indgå en serviceaftale med dit lokale Hyundai-værksted. 

Enestående garanti

Enestående garanti

Som alle andre Hyundai-modeller er den helt nye KONA fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med en 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil. Nyd den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Mere om garanti
Vejhjælp i Danmark og Europa

Vejhjælp i Danmark og Europa

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Overholder du bilens serviceintervaller, og får du din bil serviceret på et autoriseret Hyundai-værksted, så har du endda mulighed for at opretholde vejhjælpsordningen i hele bilens levetid.

Mere om vejhjælp