Sommerferie i Danmark

Sommerferie i Danmark

Inden du suser afsted på sommerens kør-selv-ferie, så se vores gode råd, som kan være med til at gøre køreturen mere sikker og komfortabel. Samtidig giver vi dig underholdning til børnene, så ferien og køreturen bliver endnu sjovere!

Gode råd til kør-selv-ferien

Få serviceret din bil

Få serviceret din bil

Inden du starter bilen og kører afsted, kan du med fordel få et autoriseret eftersyn af din bil. Det er din garanti for driftssikkerhed og optimal ydeevne. Og med et autoriseret eftersyn får du samtidig forlænget din Hyundai Vejhjælp frem til næste serviceeftersyn.

 

Book tidOm Hyundai Serviceeftersyn

Få opdateret bilens GPS

Få opdateret bilens GPS

Det kan hurtigt blive en lang rejse, hvis du konstant ledes på afveje. Få din GPS opdateret hos et Hyundai-værksted, så I kan indtaste jeres destinationer uden bekymringer. Alle Hyundai-ejere, der har fabriksmonteret navigationsanlæg, har 10 års gratis kortopdateringer med i købet.

 

Kontakt forhandler

Gennemgå bilen

Gennemgå bilen

Sørg for at tjekke om bilen har det rette dæktryk, inden I kører. Hvis bilen er tungt læsset, kan det være nødvendigt at fylde mere luft i dækkene. Følg vejledning i bilens manual. Sørg også for, at der er påfyldt sprinklervæske, og at vinduesviskerne er i god stand. Få flere gode råd til, hvad du selv kan gøre for at vedligeholde din bil her:

 

Råd om vedligehold

Pak bilen sikkert og forsvarligt

Pak bilen sikkert og forsvarligt

Det er vigtigt, at din last er godt sikret. Placér de tunge ting nederst og hav kun lette ting i toppen og ved bagruden. Brug gerne et net til at fastholde din oppakning, så de ikke ved eventuelt hård opbremsning ender mellem børnene på bagsædet. Du kan med fordel bruge en tagboks eller baggageboks bagpå bilen som ekstra opbevaringsplads.

 

Se tilbehør

Udforsk steder på vejen

Udforsk steder på vejen

Gør køreturen til en oplevelse og til en del af ferien ved at holde ind undervejs ved naturområder eller særlige attraktioner. Der er mange steder at udforske i Danmark. Nedenfor får du en guide til naturområder på tværs af landet.

 

Naturområder i Danmark

Hvis uheldet er ude

Hvis uheldet er ude

Hvis uheldet skulle være ude, er det rart at være forberedt. Sørg for at have snacks og drikkevarer med i bilen. Med en Hyundai har du gratis vejhjælp, som forlænges hver gang, du får udført service på et autoriseret Hyundai-værksted.

 

Om Hyundai Vejhjælp

Børn i bilen

Tucson People 02

Bilturen kan føles lang og ensformig for de yngste passagerer, men heldigvis kan du gøre noget for at gøre køreturen lidt lettere og sjovere for både børn og voksne. Her får du seks gode råd.

1. Tag jer god tid

Børn har brug for flere pauser på længere ture, hvor de kan få rørt sig og få lidt frisk luft. Når børnene sover, kan du benytte lejligheden til at køre længere stræk.

2. Komfort

Sørg for at børnene har en behagelig temperatur. Når solen bager ind af vinduet, kan det hurtigt blive varmt. Det kan derfor være godt med en solskærm til vinduet. Husk også at medbringe vand.

3. Påklædning

Når man skal sidde lang tid i en bil, er det rart at have blødt tøj på. Et lille tæppe og en pude kan også være godt at have med.

4. Snacks og drikkevarer

Medbring snacks og drikkevarer. Hvis børnene keder sig, er det godt at have noget at distrahere dem med. Husk også vådservietter og affaldsposer!

5. Køresyge

Både børn og voksne kan blive køresyge. Medbring gerne knækbrød eller kiks til at tygge på, og hav nogle ekstra poser ved hånden, hvis uheldet skulle være ude.

6. Underholdning

Vær klar med underholdning. Quiz, lydbøger, tegneblokke, spillekort eller måske vores sjove bilbingo, som du kan downloade herunder.

Underholdning til børnene

Download og udskriv vores bingo-plader og maleskabeloner for sjov underholdning til børnene.

121760 Bingoplader Sommer Banner 1440X810px Bilturen

Bingo til bilturen

 

Download

121760 Bingoplader Sommer Banner 1440X810px Stranden

Bingo til strandturen

 

Download

121760 Bingoplader Sommer Banner 1440X810px Skoven

Bingo til skovturen

 

Download

121760 Bingoplader Sommer Banner 1440X810px Campingturen

Bingo til campingturen

 

Download

121760 Bingoplader Sommer Banner 1440X810px Pausen

Bingo til pausen

 

Download

121760 Bingoplader Sommer Banner 1440X810px Tegning1

Maleskabeloner

 

Download

Flere artikler og nyheder

Flere artikler og nyheder

Tag et kig på vores artikelsektion, hvor du finder råd og vejledning og kan læse om alt fra vedligeholdelse og tests til kundehistorier og nyheder.

Til artikelsektion