Hvilken ladeløsning passer til dig?

Hvilken ladeløsning passer til dig?

Der findes flere forskellige løsninger og udbydere, når det kommer til opladning af elbiler og plug-in hybridbiler – men hvilken skal du vælge? Vi har gjort det nemt for dig!

Med en ladeboks og et abonnement fra Clever afregner du i første omgang selv for dit strømforbrug hos dit elselskab. Herefter modtager du hvert kvartal en tilbagebetaling fra Clever svarende til elforbruget på ladeboksen ud fra den gældende tilbagebetalingssats. Tilbagebetalinger sker primo februar, maj, august og november.

Samarbejde med Clever

Hyundai samarbejder med Clever, Danmarks stærkeste ladenetværk. Her får du tilbudt tre ladeløsninger, der egner sig til forskellige behov. Det betyder, at du kan tegne abonnement på den ladeløsning, der bedst passer til lige præcis dine behov. Løsningerne er baseret på, hvor mange kilometer, du kører om året, og hvordan du ønsker at oplade din bil.

Ønsker du at benytte andre abonnementsformer end dem, Clever tilbyder, så er det naturligvis helt i orden.

Skræddersyet til dig

Med de tre Clever-ladeløsninger er der både mulighed for at lade hjemme og ude – eller begge dele. Ønsker du at lade hjemme, kan du få installeret en ladeboks, så du hver morgen står op til en fuldt opladet bil.

Hvis du f.eks. bor i lejlighed og ikke har mulighed for at lade bilen hjemme, kan du benytte det offentlige ladenetværk. Clever har over 8.000 tilgængelige ladepunkter i Danmark, så der er rig mulighed for at få ladet din elbil op. Her kan du vælge mellem almindelige ladestandere (op til 22 kW), hurtigladestationer (op til 50 kW) og lynladestationer (175 kW).

 

Ladeløsninger plug-in hybrid:

Clever GO!
Inkluderet: Clever-ladebrik
Startpris: 0 kr.
Opladning: Clever-ladenetværk
Mdl. pris: 0 kr. Forbrugsbaseret 6 kr. pr. kWh

Clever Unlimited Network
Inkluderet: Clever-ladebrik
Startpris: 0 kr.
Opladning: Clever-ladenetværk
Mdl. pris: 245 kr. Ubegrænset opladning til en fast pris
Clever Unlimited
Inkluderet: Clever-ladebrik samt installation af ladeboks*
Startpris: Standardopsætning: 7.995 kr. Kabel: Fra 2.195 kr.
Opladning: Clever-ladenetværk samt opladning hjemme
Mdl. pris: 369 kr. Ubegrænset opladning til en fast pris

 

* 1. kvartal af 2020 er 2 kr./kWt inkl. moms. Tilbagebetalingssatsen kan ændre sig. Alle priser er inkl. moms med binding i seks måneder. Priserne gælder for Hyundai-biler købt hos autoriserede Hyundai-forhandlere. Tilbuddet gælder privat- og erhvervskunder. Dog ikke kunder, der anvender bilen som hyrevogn. Priserne forudsætter betaling via Betalingsservice – ellers tillægges gebyr på 49 kr/måned. Ladeboksen med ubegrænset garanti er Clevers ejendom og installeres på en valgfri privatadresse. Kunden skal sørge for nedtagning ved ophør af abonnementet. Der kan være ekstra ydelser ifm. installationen, fx stillads- og gravearbejde, som kunden betaler. Læs mere på clever.dk/installation. Hvert kvartal tilbagebetales den mængde strøm, der er brugt til opladning af bilen. Tilbagebetalingen følger gældende tilbagebetalingssats, som kan findes på clever.dk/tilbagebetaling. Der tages forbehold for prisændringer, trykfejl og udsolgte varer. Clevers vilkår og betingelser findes på clever.dk/vilkår.

Andre læseforslag til dig
Nogle gange er det sikre valg også det sjove

Nogle gange er det sikre valg også det sjove

KONA er en alsidig bil, der tiltaler mange, fordi den har virkelig meget at byde på. Fra sikkerhed og komfort til design og effektivitet har bilen, hvad der skal til for at booste køreglæden på alle niveauer. Mød to bilejere, der begge nyder tiden bag rattet i deres KONA 1.0 T-GDi.

Læs mere
Test af KONA Electric

Test af KONA Electric

Man har som bekendt et standpunkt, til man tager et nyt. Og jeg må klart indrømme, at jeg, til min egen forbløffelse, på relativ kort tid er begyndt at ændre holdning.

Læs mere
Hyundai Magazine

Hyundai Magazine

Læs mange flere artikler som denne i vores magasin, Hyundai Magazine. 

 

Læs mere