Bagenden af Hyundai i20 N

Performance på højt niveau

Hyundai i20 N er inspireret af rally-modellen i20 WRC

15. april 2021

i20 N, der er inspireret af den hurtige i20 WRC rally-model, forkæler med masser af sportslige detaljer og suveræn motorkraft på højeste niveau. Mød bilen her, og læs også om den nye og sportsligt raffinerede i20 N Line.
Hyundai artikel i20 N Line
Hyundai artikel bil

Sporty karakter – både udvendigt og indvendigt

i20 N har et et kompromisløst og kraftfuldt look, der matcher bilens potente og højtydende køreoplevelse. Det udvendige design understreger dens sporty karakter kombinereret med elementer fra Hyundais rally-arv og designidentiten, Sensuous Sportiness. Fronten på bilen er udstyret med et markant luftindtag til turbomotoren, og kølergrillen med N-logo er inspireret af det ternede flag, vi kender fra motorsporten.

Derudover har den LED-forlygter foran, flotte 18” alufælge i en matgrå finish samt bremsekalibre med N-logo, som forstærker bilens sportslige tema. Og den sporty stemning fortsætter, når vi bevæger os ind i bilen. Her er lækre sportssæder med integreret nakkestøtte, sportsrat, N-gearknop og alu-pedaler med til at understrege bilens sporty udtryk.

Turboladet motor

Turboladet motor

i20 N har en 1.6-liters turboladet GDi-motor med 6-trins manuel gearkasse. Det giver bilen et maksimalt drejningsmoment på 275 Nm og en tophastighed på 230 km/t, som på bare 6.7 sekunder går fra 0-100 km/t. Der er med andre ord garanti for, du kan komme hurtigt frem.

Hyundai i20 N Line – en sportslig køreoplevelse

i20 fås også i en N Line-variant. Den er designet i et kraftfuldt og sporty look med en dominerende front med Hyundais signatur-kølergrill, centreret Hyundai-logo i 3D og det lille N Line-logo tæt ved højre forlygte. Og når du sidder bag rattet i den, fornemmer man også, at den er inspireret af motorsporten. Den har rene linjer og er designet med flotte features og eksklusive detaljer. F.eks. røde kontrastsyninger og N-logo på læderrattet og gearknoppen, lækre sportssæder og sportspedaler i metal.

Flere artikler og nyheder

Flere artikler og nyheder

Tag et kig på vores artikelsektion, hvor du finder råd og vejledning og kan læse om alt fra vedligeholdelse og tests til kundehistorier og nyheder.

Flere artikler