Vælg en 7-personers familiebil

Størrelsen på din næste familiebil afhænger naturligvis af størrelsen på din familie. Og har du behov for en bil med 7 sæder, så er vores luksuriøse 7-personers SUV, SANTA FE Plug-in Hybrid, et godt bud.
Fleksibel bil til den fleksible familie

Fleksibel bil til den fleksible familie

Den traditionelle familie med to forældre og to børn er efterhånden ikke så almindelig længere. Måske har I en familie med mange børn, der skal være plads til hver eneste dag. Måske har I en sammensat familie, hvor antallet af børn skifter fra uge til uge.

Uanset hvad, er en bil med 7 sæder et fornuftigt valg, hvis jeres behov er til det, og heldigvis behøver en 7-personers bil ikke være kedelig at køre i. SANTA FE Plug-in Hybrid er et godt eksempel på en lækker og komfortabel SUV med 7 sæder, som giver stor køreglæde til både fører og alle passagerer.

Fordele ved en familiebil til 7 personer

Når du skal finde en bil til din familie, skal du naturligvis gøre op med dig selv, hvor stor en bil, du har behov for i hverdagen. Men du skal også gøre op med dig selv, om bilen skal kunne opfylde de behov, du har på andre tidspunkter. Det kan være, når delebørnene er hjemme på samme tid, eller hvis der skal være plads til børnenes fodboldhold.
Mange passagerer eller meget bagage?

Mange passagerer eller meget bagage?

Biler til 7 personer opfylder mange formål, og selvom din familie endnu ikke har nået et så stort antal personer, kan det give god mening med en bil med 7 sæder. Når alle 7 sæder bliver brugt til passagerer, har du en mere begrænset bagagekapacitet, men vores SANTA FE Plug-in Hybrid er fleksibel, så du både kan slå anden og tredje sæderække ned, hvis du vil erstatte nogle af passagerpladserne med bagageplads. Det kan give plads til f.eks. barnevogn eller klapvogn.

En bil til 7 personer til den store familie

En bil til 7 personer til den store familie

En 7-personers familiebil er et oplagt valg, hvis I er en familie med mange børn. Men det er også et oplagt valg, hvis I ofte er på tur med bedsteforældrene, eller hvis jeres familie er sammensat, så antallet af børn varierer fra uge til uge.

Ikke nok med at en familiebil med 7 sæder giver masser af plads i hverdagen, så giver den også muligheden for at have en del af børnenes sportshold med i bilen, når de skal til kamp eller opvisning.

Se andre biltyper
Vi har familiebiler for alle

Vi har familiebiler for alle

Familiebiler er et vidt begreb, og hos Hyundai kan vi tilbyde familiebiler i alle størrelser. For os er sikkerhed og komfort altid førsteprioritet, uanset om det handler om små eller store familiebiler.

Vores store 7-personers familiebil, SANTA FE Plug-in Hybrid, har plads til den store familie, uanset om det er antallet af børn, forældre eller bedsteforældre, der stiller ekstra store krav til pladsen.

Se alle vores familiebiler

Udvalg

SANTA FE Plug-in Hybrid

Luksuriøs 7-personers SUV

Luksuriøs 7-personers SUV

SANTA FE Plug-in Hybrid er vores bud på en stor 7 personers familiebil, hvor der både er høj komfort og masser af plads til alle passagerer, uanset om du sidder forrest, på anden eller tredje sæderække. 

Mere om SANTA FE Plug-in Hybrid

Hvorfor vælge en familiebil fra Hyundai?

Hos Hyundai har vi en lang tradition for at producere biler, der løser de behov, familier støder på i hverdagen. Både når det gælder sikkerhed og komfort er vores biler anerkendt af både eksperter og hverdagsbrugere.
Attraktiv finansiering eller privatleasing

Attraktiv finansiering eller privatleasing

Vores biler med 7 sæder kan både købes med gode finansieringsmuligheder hos vores forhandlere, eller de kan privatleases på fordelagtige vilkår, hvor du ikke behøver bekymre dig om udsving i din biløkonomi, fordi du betaler en fast månedlig ydelse.

Mere om privatleasing

Oplev vores bil med 7 sæder

Når du skal finde en bil til din store familie, anbefaler vi altid, at du prøvekører den først.
Tag en uforpligtende prøvetur

Tag en uforpligtende prøvetur

Vores 7-personers bil, SANTA FE Plug-in Hybrid, står klar hos vores forhandlere, hvor du kan prøvekøre den helt uforpligtende. Book en prøvetur, og tag din store familie med på tur. Så kan I nemlig også få bevis for, at vi har ret, når vi siger, at komforten i SANTA FE Plug-in Hybrid er fantastisk – helt fra førersædet til den bageste sæderække.

Book prøvetur

Hvad vil du læse mere om?

Se andre biltyper

Se andre biltyper

Andre elektriske biler

Andre elektriske biler

Se benzinbiler

Se benzinbiler

Find biler med automatgear

Find biler med automatgear