Den oplagte bybil

Det er de små ting, der gør forskellen, når du skal finde en perfekt bybil. Skal du kunne manøvrere i en snæver vending, eller skal du finde plads til at parkere, hvor der er trangt? Og skal du stadig have plads til børnene, skoletasker og de daglige indkøb?
Smidig og rummelig

Smidig og rummelig

Vores bybiler er rummelige indvendig men små og praktiske udenpå. Og den mindste, i10, er kåret til Årets Mikrobil 2024. Det skyldes både den komfortable kabine og de smidige køreegenskaber, der gør den nem at håndtere i byen. 

Har du brug for lidt mere plads, men vil du stadig kunne køre nemt og manøvrere let i byen, kan i20 være den bil, du leder efter.

Mere om mindre biler

Alle kan få glæde af en bybil

Når du skal finde din næste bil, er det fristende at tænke stort. Men nogle gange kan behovet være et andet, så det er en god idé at gennemtænke sine behov, inden man lægger sig fast på, hvilken bil man skal købe.
Nem at manøvrere

Nem at manøvrere

Hvis du ofte kører bykørsel, kan det være en god idé at vælge en bybil. De er mindre, de kræver mindre plads, når du skal parkere, og de er nemmere at manøvrere rundt i byens tætte trafik.

Komfortabel plads til hele familien

Komfortabel plads til hele familien

Hvis du kan finde en bybil, der lever op til ovenstående, og som samtidig er rummelig nok til familien, har du fundet en perfekt bybil. Blandt disse findes både i10 og i20. Begge har en smidig størrelse udenpå samtidig med, de er rummelige og har plads til mere bagage, end du tror. Desuden er der komfortabel plads til to voksne på forsæderne og to børn på bagsædet, der er klargjort med ISOFIX og al den sikkerhed, du kan ønske dig.

Udvalg

Find din lille bybil

Vi har et bredt udvalg af biler i forskellige størrelser. Som bybiler er i10 og i20 de oplagte, fordi de størrelsesmæssigt passer godt til bykørsel, og fordi de er reaktionsstærke og tilpasset de behov, du har, når du kører i byens tætte trafik.
i10

i10

Dette er vores mindste bil. Vælger du denne, får du, på trods af størrelsen, en bil, der er både rum­me­lig, sjov at køre og friskt udstyret. Der er god plads i kabinen, bagage­rummet er et af de største i klassen, og den fås med anhænger­træk og må trække op til 300 kg. Den er perfekt som bil nummer to, men kan også sagtens være familiens eneste. 

Mere om model
i20

i20

Vælger du en i20, får du en bil med et smart design. Den er lige en tak større end vores i10 og byder derfor på lidt mere plads og motorkraft. Den rum­me­lige kabine og det gode bagagerum gør, at i20 egner sig godt til dagligdagens forskellige gøremål. Og så er den spækket med sikkerheds­udstyr.

Mere om model

Sammenlign vores mindste bybiler

Bybilen Hyundai i10 holder parkeret

i10 (1.0 MPi / 1.0 T-GDi)

 • Motor: 3 cylindre
 • Gear: 5
 • Ydelse: 67 / 100 hk
 • Topfart: 147 / 185 km/t
 • Bagagerumskapacitet: 252 l (1.050 med bagsæderne nede)
 • Anhængertræk: 300 kg.
Bybilen Hyundai i20 holder parkeret i by

i20 (1.2 MPi / 1.0 T-GDi)

 • Motor: 4 / 3 cylindre
 • Gear: 5 / 6-7
 • Ydelse: 84 / 100 hk
 • Topfart: 173 / 185-188 km/t
 • Bagagerumskapacitet: 352 l (1.165 med bagsæderne nede)
 • Anhængertræk: 450 kg. (uden bremser)

Brug for en lidt større bybil?

Hvis du har brug for lidt mere plads, kan du vælge i30 eller BAYON, der dog begge er lidt større end traditionelle bybiler. Og hvis du ønsker at skifte til en elbil, er den lidt større KONA Electric vores bedste bud på en elektrisk bybil.
i30

i30

Den rummelige og sporty i30 har fokus på sikkerhed og komfort. Vælger du denne, får du som standard en bil, der er fyldt med sikkerhedsudstyr, så du trygt kan tage hele familien med på køretur. Du får også en bil med god rummelighed – både i kabinen og baggagerummet, som kan rumme hele 395 liter.

Mere om model
BAYON

BAYON

BAYON er den mindste af vores SUV’er, men leder du efter en lille familiebil, hvor du får meget plads for pengene, så kunne det være et godt match. Der er overraskende meget plads i kabinen, og bagagerummet rummer hele 411 liter. Som standard er den bl.a. udstyret med fartpilot med begrænser og fri bane-assistent.

Mere om model
KONA Electric

KONA Electric

KONA Electric er en kvik og pålidelig SUV til hverdagen. Vælger du den, får du en elbil med god plads i både kabinen og bagagerummet. Den er fyldt med god komfort og sikkerhedsudstyr, der gør køreturen for både fører og passagerer tryg.

Mere om model

Fire ting at overveje ved en mindre bil

1. Hvor langt skal du køre?

Når du beslutter dig for, hvilken type bil, der skal være din næste, er det en god idé at gøre dit daglige kørselsbehov op. Vores bybiler er ikke bare nemme at manøvrere, de er også lettere og bruger lidt mindre brændstof end de større biler.

2. Hvad er formålet med køreturene?

Skal du bruge en bil, der er nem at køre og nem at parkere, så er en bybil fra Hyundai et godt valg. Og hvis du pendler til og fra arbejde over kortere afstande, hvis bilen skal bruges til at køre børnene til sport, hvis du skal bruge bilen til de hurtige indkøb, og den smidigt skal kunne parkeres i byen, hvor der sjældent er ret meget plads, så er en bybiler som vores i10 og i20 oplagte valgmuligheder.

3. Hvor mange skal du have plads til?

En bybil er typisk mindre end andre biler. Det er det, der gør den smidig og nem at håndtere, men det betyder selvfølgelig også, at der ikke er lige så meget plads i den. Ikke desto mindre er både i10 og i20 bybiler, der sagtens kan have plads til den lille familie, og hvis I er to voksne og to børn, vil I føle, at I har god plads både på forsæder og bagsæder. På de kortere ture kan der også sagtens sidde to voksne på bagsæderne.

4. Hvad tillader din biløkonomi?

Bybiler er både billigere at anskaffe og billigere at køre i end de større biler. En bybil har typisk et mindre benzinforbrug, og da du alligevel ikke har brug for ekstra stor motorkraft, hvis du primært kører i byen, giver det god mening at vælge den økonomisk mest fornuftige løsning.

Hvorfor vælge en bybil fra Hyundai?

Biler, der er skabt til hverdagen

Biler, der er skabt til hverdagen

Vi har mange årtiers erfaring med at skabe biler, der passer til hverdagen, og som er skabt til at gøre hverdagen mere praktisk. Det gælder også vores bybiler, der på samme tid er rummelige indvendig og små udenpå. Det giver plads til at løse hverdagens behov, samtidig med at det giver smidighed og fleksibilitet, når bilen skal parkeres eller manøvreres rundt i byens trafik. Book en prøvetur i en bybil fra Hyundai – det er uforpligtende. 

Book prøvetur

Hvad vil du læse mere om?

Se andre biltyper

Se andre biltyper

Andre elektriske biler

Andre elektriske biler

Se benzinbiler

Se benzinbiler

Find biler med automatgear

Find biler med automatgear