Årets Bil i Verden

To år i træk

En Hyundai vinder igen

Prisen for Årets Bil i Verden går igen i år til Hyundai. Det har en jury bestående af 100 motorjournalister fra hele verden afgjort. Og akkurat som IONIQ 5 gjorde det sidste år, vinder IONIQ 6 også priserne for Årets Elbil i Verden og Årets Bildesign i Verden.

IONIQ 6

IONIQ 6

  • Årets Bil i Verden 2023
  • Årets Elbil i Verden 2023
  • Årets Bildesign i Verden 2023

Udforsk IONIQ 6

IONIQ 5

IONIQ 5

  • Årets Bil i Verden 2022
  • Årets Elbil i Verden 2022
  • Årets Bildesign i Verden 2022

Udforsk IONIQ 5

Flere modeller. Flere vindere.

Det er ikke kun vores elbiler, der vinder. Det gør vores øvrige modeller også. Så hvis du er til en SUV, en mikrobil eller en GTI, så værsgo og vælg mellem nedenstående fem pristagere.
Årets Brugtbil

Årets Brugtbil

En jury bestående af biljournalister og brugtbilseksperter har vurderet, at udstyrsniveauet, sikkerheden, fabriksgarantien og prisen gør KONA-familien til den sikre vinder som Årets Brugtbil 2023. Den er altså en langtidsholdbar investering, som (også) er populær på brugtvognsmarkedet. 

Læs mere

Årets Flotteste SUV

Årets Flotteste SUV

Bil Magasinets læsere stemte TUCSON ind på en førsteplads, da Årets Flotteste SUV skulle kåres.  Og det forstår vi godt. De dynamiske og hårdt optrukne linjer sætter nye standarder for et skarpt og moderne SUV-design. Den fås med effektiv benzinmotor eller som plug-in hybrid.

Læs mere

Bedst i sin klasse

Bedst i sin klasse

BAYON er ikke som de andre SUV’er. Det er en moderne SUV, som har tænkt alle hverdagens små udfordringer med ind. Stilen er frisk, rummeligheden er i top og teknologien er smart. Og oveni det får du sikkerhed i topklasse. BAYON er skabt til at skille sig ud, så du kan gøre det samme.

Læs mere

Årets Bedste Mikrobil

Årets Bedste Mikrobil

Lad dig ikke narre af størrelsen. Med i10 får du nemlig en bil, der både er rummelig, sjov at køre og friskt udstyret. Der er god plads i kabinen, bagagerummet er et af de største i klassen af mikrobiler, og den kan fås med anhængertræk og må trække op til 300 kg. Egner sig godt til både korte og lange ture.

Læs mere

Hvilken model passer til dig?

Hvilken model passer til dig?

Er du i tvivl, så læs vores guide med ting, som du skal overveje, når du skal købe ny bil.

Læs mere

Serenity White og Curated Silver IONIQ 6 parkeret i urban-miljø
Kabinen i Hyundai IONIQ 6

Uanset hvilken du vælger...

... får du alt dette.
Attraktiv garanti

Attraktiv garanti

Når du køber en Hyundai, får du en bil, der er fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og derfor følger der 5 års garanti med uden kilometerbegrænsning. Det giver ubegrænset ro i sindet – som det skal være.

Læs mere

Følgende elementer er ikke dækket af 5 års garanti: Dæk, fælge, 12 volts-batteri og originalt tilbehør. Disse er dækket af gældende købelov. Radio/navigation har 3 års garanti.

Også på batterier

Også på batterier

På vores el- og hybridbiler tilbyder vi hele 8 års garanti på batteripakken. Dog maksimalt 160.000 km. Dermed har du sikkerhed for, at selvom du køber en bil med noget af den allernyeste teknologi, så har Hyundai gennem­testet batterierne, således vi med ro i maven kan tilbyde denne fabriksgaranti.

Læs mere

Vejhjælp

Vejhjælp

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Som Hyundai-ejer kan du opretholde vejhjælp­sordningen igennem hele bilens levetid. Du skal blot sørge for at overholde bilens service­eftersyn på et autoriseret Hyundai-værksted i Danmark.

Læs mere

Euro NCAP

Euro NCAP

Din sikkerhed er altafgørende, når vi designer og producerer vores biler. Derfor har både IONIQ 5, IONIQ 6 og TUCSON scoret topkarakterer i sikkerhed hos det kendte testinstitut, Euro NCAP. Det betyder, du trygt kan køre i en Hyundai og glæde dig over alt det højt­teknologiske sikkerheds­udstyr, som sikrer dig i de situationer, hvor der er brug for det.

Læs mere

­

Sikkerhed

Sikkerhed

Sikkerhed er en topprioritet, når vi udvikler vores biler. Derfor arbejder vi med tre områder inden for sikkerhed: aktiv sikkerhed, passiv sikkerhed og innovativ sikkerhed. De aktive er med til at forhindre ulykker, de passive er skabt til at håndtere en kollision, og de innovative hjælper dig på dine hverdagskøreture.

Læs mere

Book en prøvetur

Er du nysgerrig på, om der er noget om snakken? Book en prøvetur i den af vores modeller, du gerne vil teste.