Gulpladebiler

Gulpladebiler

Hyundai gulpladebiler

Gulpladebiler

Få din Hyundai på gule plader

Hyundai har et stort udvalg af biler, som kan ombygges til at køre på gule plader, så du kommer nemt og bekvemt fra den ene arbejdsopgave til den anden. Kig nedenunder og find den gulpladebil, der passer bedst til dig eller dine medarbejdere. De viste modeller er vores mest solgte, og opfylder naturligvis – som alle vores vans – de lovpligtige krav til adskillelse mellem førerrum og varerum. Kontakt din lokale forhandler for mere information.

Priserne er under opdatering

Vi håber på din tålmodighed.

Fordelene ved gule plader

Biler med gule plader er almindelige personbiler, der er ombygget til erhvervsmæssig brug – med krav om kun én sæderække. Det giver dig det bedste af to verdener: Komforten og køreglæden fra en personbil kombineret med kapaciteten fra en varebil. Læg dertil en en række økonomiske fordele:

  • Markant lavere registreringsafgift end på en tilsvarende model på hvide plader
  • Momsen kan trækkes fra
  • Færre finansieringsudgifter og lavere værditab
5 års garanti uden kilometerbegrænsning

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

Alle Hyundai-modeller er fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Vi står inde for denne kvalitet med en 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan fokusere på dine arbejdsopgaver uden at skulle bekymre dig om bilen.

Mere om garanti
8 års batterigaranti

8 års batterigaranti

Batteriet kommer med en garanti på 8 år/160.000 km (hvad der måtte indtræffe først). Udskiftning/reparation af højspændings-batteriet kan ske, hvis SOH (state of health) er under 70%. 

Mere om garanti
Vejhjælp i Danmark og Europa

Vejhjælp i Danmark og Europa

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Som Hyundai-ejer kan du opretholde vejhjælpsordningen igennem hele bilens levetid. Du skal blot sørge for at overholde bilens serviceeftersyn på et autoriseret Hyundai-værksted i Danmark.

Mere om vejhjælp