Gulpladebiler

Gulpladebiler

Få din Hyundai på gule plader

Hyundai har et stort udvalg af biler, som kan ombygges til at køre på gule plader, så du kommer nemt og bekvemt fra den ene arbejdsopgave til den anden. Kig nedenunder og find den gulpladebil, der passer bedst til dig eller dine medarbejdere. De viste modeller er vores mest solgte, og opfylder naturligvis – som alle vores vans – de lovpligtige krav til adskillelse mellem førerrum og varerum. Kontakt din lokale forhandler for mere information.
Hyundai i20 Van

Hyundai i20 Van

Fra kr. 103.307,- ekskl. moms

Skarp og prisvindende. Den kompakte, men rummelige i20 er udstyret med effektive motorer og klassens bedste sikkerhedsfunktioner.

Læs mere
Hyundai i30 Van

Hyundai i30 Van

Fra kr. 142.300,- ekskl. moms

Smart design, rummelig og fyldt med avancerede sikkerheds- og connectivity-funktioner. 

Læs mere
Hyundai i30 Stationcar Van

Hyundai i30 Stationcar Van

Fra kr. 153.460,- ekskl. moms

Stilsikkert design og masser af plads. Med i30 stationcar får du den Hyundai, der har allerstørst bagagerum. Mulighed for mild hybrid.

Læs mere
Hyundai IONIQ Electric Van

Hyundai IONIQ Electric Van

Fra kr. 190.232,- ekskl. moms

Vælg 100% elektrisk og sænk CO2-aftrykket med IONIQ Electric – en moderne og rummelig bil med masser af udstyr. Kåret som den mest effektive elbil i DK.

Læs mere
Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid Van

Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid Van

Fra kr. 184.544,- ekskl. moms

Giver dig det bedste af begge verdener. Kør elektrisk, når du har lyst – og skift til benzin, når behovet opstår på farten. Kører op til 52 kilometer på ren el.

Læs mere
Hyundai KONA Electric Van

Hyundai KONA Electric Van

Fra kr. 246.232,- inkl. moms

Bliv grønnere i Danmarks mest solgte elektriske SUV. Kører op til 484 km på en opladning, inkl. masser af connectivity og avancerede sikkerhedsfunktioner.

Læs mere
Hyundai KONA Van

Hyundai KONA Van

Fra 145.206,- ekskl. moms

Praktisk, alsidig og giver et godt overblik i trafikken. Nyd det høje niveau af connectivity og sikkerhedsfunktioner. Fås i flere motorvarianter.

Læs mere
Hyundai TUCSON

Hyundai TUCSON

Fra 210.037,- ekskl. moms

Banebrydende og innovativt design. Læg dertil masser af plads samt sikkerhed, komfort og connectivity i topklasse.

Læs mere

Fordelene ved gule plader

Biler med gule plader er almindelige personbiler, der er ombygget til erhvervsmæssig brug – med krav om kun én sæderække. Det giver dig det bedste af to verdener: Komforten og køreglæden fra en personbil kombineret med kapaciteten fra en varebil. Læg dertil en en række økonomiske fordele:

  • Markant lavere registreringsafgift end på en tilsvarende model på hvide plader
  • Momsen kan trækkes fra
  • Færre finansieringsudgifter og lavere værditab
5 års garanti uden kilometerbegrænsning

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

Alle Hyundai-modeller er fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Vi står inde for denne kvalitet med en 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan fokusere på dine arbejdsopgaver uden at skulle bekymre dig om bilen.

Mere om garanti
8 års batterigaranti

8 års batterigaranti

Batteriet kommer med en garanti på 8 år/160.000 km (hvad der måtte indtræffe først). Udskiftning/reparation af højspændings-batteriet kan ske, hvis SOH (state of health) er under 70%. 

Mere om garanti
Vejhjælp i Danmark og Europa

Vejhjælp i Danmark og Europa

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Som Hyundai-ejer kan du opretholde vejhjælpsordningen igennem hele bilens levetid. Du skal blot sørge for at overholde bilens serviceeftersyn på et autoriseret Hyundai-værksted i Danmark.

Mere om vejhjælp