Bluelink Topbanner 2

Klassens bedste connectivity

i10 er udstyret med et imponerende udvalg af nye forbindelsesfunktioner, som gør den til klassens førende bil. Alle avancerede teknologifunktioner i bilen er integreret i den nye 8” touchskærm, som er den største i segmentet (afhængig af variant). Hør vores produktspecialist, Christian, tale om funktionerne i videoen nedenfor.

Tillad cookies, for at se denne video

Oplev fordelene med Bluelink®

Bluelink er et lille SIM-kort i din bil, som er designet til at gøre hverdagen og køreturene lidt nemmere. Via en app på din smartphone får du adgang til en masse smarte funktioner.
Styr din i10 fra din smartphone

Styr din i10 fra din smartphone

Du kan bl.a. både låse bilen og låse den op på afstand, og få pushbeskeder, hvis nogen forsøger af bryde ind i din bil, så du kan reagere i tide.

Mere om Bluelink

Bluelink fås kun ifm. tilkøb af teknikpakken til udstyrsvarianterne Advanced og N Line og inkluderer et gratis 5 års abonnement på tjenesten. Vær opmærksom på, at trådløs Apple CarPlay™ og Android Auto™ bortfalder ved dette tilvalg og skal i stedet benyttes med kabel. 

Hyundai LIVE Services

Hyundai LIVE Services, der gør det let for dig at finde rundt og frem. Du får hurtig besked om trafik, vejr og ledige parkeringspladser.
Få live-informationer om den aktuelle trafiksituation

Få live-informationer om den aktuelle trafiksituation

Er der kø forude? Eller tæt trafik. Og hvor er nærmeste tankstation? Med Hyundai LIVE Services får du besked om det, når du er på farten. Så er du sikker på at få den mest behagelige tur frem til din destination.

Søg efter lokationer nær dig

Søg efter lokationer nær dig

Har du brug for at finde en restaurant nær dig? Eller er det museums-tid? Du skal blot søge efter lokationer i nærheden af dig, og så kommer alle relevante frem.

Mere om LIVE Services

LIVE Services fås kun ifm. tilkøb af teknikpakken til udstyrsvarianterne Advanced og N Line og inkluderer et gratis 5 års abonnement på tjenesten. Skærmstørrelse og det visuelle udtryk kan variere fra model til model.

Hvad vil du læse mere om?

Ny gearkasse og motor

Ny gearkasse og motor

Mere om performance
Klasseledende sikkerhed

Klasseledende sikkerhed

Mere om sikkerhed
Komfort i verdensklasse

Komfort i verdensklasse

Mere om komfort
Nu også som N Line!

Nu også som N Line!

Mere om N Line