Børnefamilie leger ved siden af TUCSON Plug-in Hybrid parkeret i indkørsel

Design

Skabt til at skille sig ud

TUCSON Plug-in Hybrid er ikke en bil, der er bange for at skille sig ud. Med sine dynamiske og hårdt optrukne linjer sætter den nye standarder for skarpt og moderne SUV-design.
Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid kabine
Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid shift-by-wire-gear

Eksteriør

En SUV med et kraftfuldt ydre

Markante linjer, spektakulære forlygter og et sporty udtryk. Det er, hvad TUCSON Plug-in Hybrid byder på. Det er Hyundais første SUV, der er skabt ud fra designfilosofien Sensuous Sportiness, og det har altså resulteret i denne progressive SUV, der fås i 9 forskellige farver.
En SUV til den sporty side

En SUV til den sporty side

Den er ikke bare større. Den er også bredere og mere muskuløs. TUCSON Plug-in Hybrid er et resultat af Hyundais nye designfilosofi, Sensous Sportiness. Filosofien tager ikke kun bildesign til et nyt niveau. Den giver dig også helt bogstaveligt en SUV med kant.

Parametriske lygter

Parametriske lygter

Det rå og mørke kølergitter kan noget i sig selv. Der er dog ingen tvivl om, at der lægges yderligere på, straks de parametriske forlygter tændes. Lygterne, som ligner englevinger, giver bilen sin helt egen lyssignatur. Når bilen slukkes, smelter lygterne sammen med gitteret igen.

Standard fra Advanced.

LED-kombinationsbaglygter

LED-kombinationsbaglygter

De brede LED-baglygter med skjulte parametriske detaljer fortsætter det opsigtsvækkende design bag på TUCSON Plug-in Hybrid.

Z-formet knæk

Z-formet knæk

Detaljer som det z-formede knæk langs dørene giver TUCSON Plug-in Hybrid et sporty og dynamisk udtryk.

Kromliste

Kromliste

Det sporty look fremhæves af kromlisten, der starter ved sidespejlene, hvorefter den smyger sig hen over C-stolpen og om til baglygterne.

Look afhængig af variant.

Logo på bagruden

Logo på bagruden

De opsigtsvækkende detaljer bagpå TUCSON Plug-in Hybrid bliver suppleret af et elegant Hyundai-logo med 3D-effekt i bagruden.

Skjult bagrudevisker

Skjult bagrudevisker

TUCSON Plug-in Hybrid er den første Hyundai, der har skjult bagrudevisker. Den er gemt under spoileren, når den ikke er brug for et mere enkelt og strømlinet look.

Alufælge

Alufælge

Dynamiske 19" alufælge forstærker det sporty look.

Interiør

Behagelig kabine med plads til dig

Lys, luft og åbenhed er det, som møder dig, når du stiger ind i TUCSON Plug-in Hybrid. Læg dertil eksklusive soft-touch-materialer, avanceret connectivity og en bred touchskærm elegant integreret i midterkonsollen. Og det er kun starten.
LED-interiørbelysning

LED-interiørbelysning

Få LED-interiørbelysning i TUCSON. Du kan vælge mellem 64 forskellige farver og 10 forskellige lysstyrker, der passer til enhver stemning. LED-lyset er placeret ved dine fødder, i den trådløse opladningsbakke samt i dørlommerne foran.

Standard fra Advanced.

Shift-by-wire-gear

Shift-by-wire-gear

Den nye gearvælger med knapper gør, at designet på midterkonsollen fremstår renere og mere enkelt – og er med til at øge den i forvejen eksklusive fornemmelse i kabinen.

Dejlig rummelig

Dejlig rummelig

TUCSON Plug-in Hybrid er dejlig rummelig. Den giver dine passagerer en plads og en komfort, der normalt er forbeholdt modeller i klassen over. Passagerne på bagsædet kan især glæde sig over ekstra benplads.

Rat

Rat

Rattet sikrer dig et bedre greb og med de smarte ’paddle shifters’ lige ved hånden har du altid nem kontrol over tingene.

Læs mere om TUCSON Plug-in Hybrid

Mere om egenskaber

Mere om egenskaber

Oplev N Line

Oplev N Line

Se priser og varianter

Se priser og varianter