TUCSON Plug-in Hybrid design

Design

Skabt til at skille sig ud

TUCSON Plug-in Hybrid er ikke en bil, der er bange for at skille sig ud. Med sine dynamiske og hårdt optrukne linjer sætter den nye standarder for skarpt og moderne SUV-design.

Eksteriør

En SUV til den sporty side

En SUV til den sporty side

Den er ikke bare større. Den er også bredere og mere muskuløs. TUCSON Plug-in Hybrid er et resultat af Hyundais nye designfilosofi, Sensous Sportiness. Filosofien tager ikke kun bildesign til et nyt niveau. Den giver dig også helt bogstaveligt en SUV med kant.

Parametriske lygter

Parametriske lygter

Det rå og mørke kølergitter kan noget i sig selv. Der er dog ingen tvivl om, at der lægges yderligere på, straks de parametriske forlygter tændes. Lygterne, som ligner englevinger, giver bilen sin helt egen lyssignatur. Når bilen slukkes, smelter lygterne sammen med gitteret igen.

Afhængig af variant.

LED-kombinationsbaglygter

LED-kombinationsbaglygter

De brede LED-baglygter med skjulte parametriske detaljer fortsætter det opsigtsvækkende design bag på TUCSON Plug-in Hybrid.

Afhængig af variant.

Z-formet knæk

Z-formet knæk

Detaljer som det z-formede knæk langs dørene giver TUCSON Plug-in Hybrid et sporty og dynamisk udtryk.

Kromliste

Kromliste

Det sporty look fremhæves af kromlisten, der starter ved sidespejlene, hvorefter den smyger sig hen over C-stolpen og om til baglygterne.

Afhængig af variant.

Skræddersy din nye TUCSON Plug-in Hybrid

Skræddersy din nye TUCSON Plug-in Hybrid

Du kan vælge mellem ni forskellige ekstriørfarver - b.la. Shimmering Silver, Amazon Grey og Teal. Derudover er der også mulighed for at vælge to-farvet karosse med tag og matchende sidespejle i Phantom Black eller Dark Knight.

Alufælge

Alufælge

Dynamiske 19" alufælge forstærker det sporty look.

Logo på bagruden

Logo på bagruden

De opsigtsvækkende detaljer bagpå TUCSON Plug-in Hybrid bliver suppleret af et elegant Hyundai-logo med 3D-effekt i bagruden.

Skjult bagrudevisker

Skjult bagrudevisker

TUCSON Plug-in Hybrid er den første Hyundai, der har skjult bagrudevisker. Den er gemt under spoileren, når den ikke er brug for et mere enkelt og strømlinet look.

Interiør

Lys, luft og åbenhed er det, som møder dig, når du stiger ind i TUCSON Plug-in Hybrid. Læg dertil eksklusive soft-touch-materialer, avanceret connectivity og en bred touchskærm elegant integreret i midterkonsollen. Og det er kun starten.
LED-interiørbelysning

LED-interiørbelysning

Få LED-interiørbelysning i TUCSON. Du kan vælge mellem 64 forskellige farver og 10 forskellige lysstyrker, der passer til enhver stemning. LED-lyset er placeret ved dine fødder, i den trådløse opladningsbakke samt i dørlommerne foran.

Afhængig af variant.

Shift-by-wire-gear

Shift-by-wire-gear

Den nye gearvælger med knapper gør, at designet på midterkonsollen fremstår renere og mere enkelt – og er med til at øge den i forvejen eksklusive fornemmelse i kabinen.

Dejlig rummelig

Dejlig rummelig

TUCSON Plug-in Hybrid er dejlig rummelig. Den giver dine passagerer en plads og en komfort, der normalt er forbeholdt modeller i klassen over. Passagerne på bagsædet kan især glæde sig over ekstra benplads.

Rat

Rat

Rattet sikrer dig et bedre greb og med de smarte ’paddle shifters’ lige ved hånden har du altid nem kontrol over tingene.

Panoramasoltag

Panoramasoltag

Lad solen skinne på dig og nyd vinden i håret, når du åbner det store panoramasoltag i TUCSON Plug in Hybrid.

Ekstraudstyr.

Interiørfarver

Vælg mellem tre farvekombinationer: Obsidian Black, Moss Grey og Teal. Uanset hvilken farve du vælger, får du to pyntelister i sølv, som komplementerer de eksklusive materialer i kabinen.
Obsidian Black

Obsidian Black

Klassisk sort med mulighed for at vælge sæder i stof eller læder.

Moss Grey

Moss Grey

Farven Moss Grey giver dig også mulighed for at vælge sæder i stof eller læder.

Teal

Teal

Vælg mellem sort stof eller læder med syninger i farven, Teal, både på sæder, armlæn, gearvælger og overdelen af instrumentbordet. Dørene vil også være beklædt.

Hvad vil du læse mere om?

Plug-in til effektiv performance

Plug-in til effektiv performance

Mere om performance
Klasseledende sikkerhed

Klasseledende sikkerhed

Mere om sikkerhed
Godt forbundet med din TUCSON

Godt forbundet med din TUCSON

Mere om connectivity