Mandelig fører benytter touchskærm i Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid

Egenskaber

TUCSON Plug-in Hybrid hæver barren

Fyldt med innovativ teknologi, sikkerhed og avancerede køreassistenter. Kun det bedste er godt nok til TUCSON Plug-in Hybrid. Derfor kan den fås med det eksklusive lydsystem KRELL Premium, 10,25” digital instrumentering, varme og ventilation i sæderne og hele syv airbags som standard.
Mænd slapper af ved bagagerummet på Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid
Kvindelig fører af Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid

Performance

Elektrificeret køreglæde

TUCSON Plug-in Hybrid leverer maksimal køreglæde og effektiv brændstoføkonomi. Den er udstyret med en 1.6-liters T-GDi benzinmotor og en elektrisk motor, der bliver hjulpet på vej af et lithium-ion-batteri på 13,8 kWh. Tilsammen giver det en ydelse på hele 265 hk og et moment på 350 Nm.
Op til 62 kilometer på el

Op til 62 kilometer på el

Med en TUCSON Plug-in Hybrid får du en bil med hele to motorer! Den ene er en klassisk benzinmotor – den anden er en kraftig, batteridrevet el-motor, der giver dig en elektrisk rækkevidde på op til 62 kilometer.

Det betyder, at du kan køre korte ture – som er dem, der er langt flest af – uden at bruge benzin overhovedet. Og når den elektriske rækkevidde er brugt, så sørger din TUCSON Plug-in Hybrid automatisk for at skifte til benzinmotoren. Du kan selvfølgelig også selv skifte mellem el og benzin.

Paddle shifters

Paddle shifters

Vil du gerne kunne mærke bilen helt ud i fingerspidserne? Skift gear med de smarte ’paddle shifters’, som sidder lige ved rattet. 

Masser af kræfter

Masser af kræfter

TUCSON Plug-in Hybrid kan trække helt op til 1.350 kg, hvis traileren eller campingvognen har bremser – og op til 750 kg, hvis der ikke er bremser. Den høje trækkraft skyldes, at elmotoren får hjælp af benzinmotoren, og gør TUCSON til en effektiv og fleksibel SUV, der både er velegnet til ferien og til flytning af møbler og haveaffald. Du kan naturligvis også montere et cykelstativ på krogen.

Batteri

Batteri

Lithium-ion-batteriet på 13.8 kWh lagrer elektricitet fra det regenerative bremsesystem og fører løbende ny energi til den elektriske motor.

Benzinmotor

Benzinmotor

1.6 liters T-GDi benzinmotoren, baseret på Hyundais banebrydende CVVD-teknologi, optimerer både ydelse og brændstofeffektivitet.

Elektrisk motor

Elektrisk motor

Den kraftfulde elektriske motor leverer et moment på 350 Nm. Det sikrer hurtig acceleration og sportslig dynamik.

Regenerativ bremsning

Afhængig af måden du kører på, kan TUCSON Plug-in Hybrid skifte ubesværet mellem sin benzinmotor og elektriske motor. Det regenerative bremsesystem oplader automatisk batteriet, når bilen bremser. Den energi, der derved bliver lagret i batteriet, overføres til den elektriske motor, der hjælper bilen i forbindelse med acceleration, kørsel opad og ved lave hastigheder.
Start/lav hastighed

Start/lav hastighed

Når du starter eller kører med lav hastighed, sørger elmotoren for at sætte/holde bilen i bevægelse – via den energi der er lagret i batteriet.

Acceleration/opad

Acceleration/opad

Under acceleration eller ved kørsel opad arbejder elmotoren og benzinmotoren parallelt med at maksimere accelerationen og minimere brændstofforbruget.

Konstant fart

Konstant fart

Ved konstante hastigheder leveres strømmen enten af benzinmotoren eller af den elektriske motor, alt efter hvad der er mest energieffektivt i situationen.

Deceleration/nedad

Deceleration/nedad

Det regenerative bremsesystem oplader batteriet ved at bruge elmotoren, når der bremses. Når du bremser eller kører ned ad bakke, lagres den genererede energi i batteriet.

Regenerativ bremsning

Regenerativ bremsning

Ved bremsning eller kørsel ned ad bakke fungerer motoren som en generator og omdanner kinetisk energi til elektrisk energi, som lagres i batteriet og bruges til at drive elmotoren.

Øget brændstofeffektivitet og performance

Hyundai har som de første i verden udviklet en særlig Continously Variable Valve Duration (CVVD)-teknologi. Teknologien optimerer motorens ydelse og brændstofeffektivitet, samtidig med at den reducerer CO2-udledningen under kørsel. Teknologien regulerer varigheden af ventilens åbning og lukning alt efter kørselsforholdene.
HTRAC™-firhjulstræk

HTRAC™-firhjulstræk

Dårligt vejr? Udfordrende sving? Intet problem! Det innovative HTRAC-system sikrer dig optimal kontrol under alle forhold.

Terrænvælger

Terrænvælger

Sne, sand eller mudder? Terrænvælgeren giver dig mulighed for at skifte og optimere dine køreegenskaber, heriblandt firhjulstræk, alt efter situationen.

Tillad cookies, for at se denne video

Opladning

Ladetider

Se hvor lang tid det tager at oplade TUCSON Plug-in Hybrid.
Standardladning (hjemme og på farten)

Standardladning (hjemme og på farten)

Effekt

Batteri Ladetid

3,7 kW

13,8 kWh

ca. 4 timer

7,2 kW

13,8 kWh

ca. 2 timer

Opladningstiden kan variere alt efter ladestander, udendørstemperatur, bilens tilstand m.m. Opladning med 7,2 kW kræver at den offentlige ladestation understøtter det med en fasefordeler, der gør det muligt at lade på to faser.

Vil du vide mere om opladning?

Vil du vide mere om opladning?

Det er nemt at oplade en plug-in hybrid. Batteriet oplades på samme måde som de fuldt ud elektriske biler, altså derhjemme gennem din egen ladestation eller på de offentlige ladestationer. På vores sider om at køre plug-in hybrid kan du blive klogere på opladning.

Læs mere

Nemme ladeløsninger til ethvert behov

Vælg eller kombinér frit mellem Charge myHyundai, og de gode løsninger, som vi tilbyder i samarbejde med Clever og OK.
Charge myHyundai

Charge myHyundai

Ét kort. Adgang til næsten alle offentlige ladestandere i Europa.

Anbefales til dig, som ønsker den convenience, der er i at vide, at du kan lade hvor som helst, og når som helst.

Læs mere
OK Ladepakke

OK Ladepakke

Fleksible løsninger til opladning på privatadressen med afregning efter forbrug.

Anbefales, hvor der oplades primært derhjemme.

Læs mere
Abonnementer fra Clever

Abonnementer fra Clever

Vælg friheden til at køre, som du vil. Med Clever kan du lade hjemme og får adgang til Clevers store ladenetværk.

Anbefales, hvis du ofte lader ude.

Læs mere

Connectivity

Banebrydende tilslutningsmuligheder

TUCSON Plug-in Hybrid giver mulighed for ny og banebrydende teknologi. Det inkluderer blandt andet Bluelink, der gør det muligt at styre funktioner i bilen via din smartphone. Der følger også et 5-års gratis abonnement på Hyundai LIVE Services med den 10.25” store touchskærm, som kan spejle indholdet af din mobil.

Nedenstående funktioner er afhængig af abonnementstype. Se mere under  Bluelink.

Trådløs Apple CarPlay™ og Android Auto™

Trådløs Apple CarPlay™ og Android Auto™

TUCSON Plug-in Hybrid er kompatibel med Apple CarPlayTM og Android AutoTM.

Apple CarPlay™ og Android Auto™ er registrerede varemærker tilhørende hhv. Apple Inc. og Google Inc. Trådløs Apple CarPlay™ og Android Auto™ bortfalder ved tilvalg af 10.25" touchskærm.

Oplev fordelene med Bluelink®

Bluelink er et lille SIM-kort i din bil, som er designet til at gøre hverdagen og køreturene lidt nemmere. Via en app på din smartphone får du adgang til en masse smarte funktioner.
Styr din TUCSON Plug-in Hybrid fra din smartphone

Styr din TUCSON Plug-in Hybrid fra din smartphone

Du kan bl.a. både låse bilen og låse den op på afstand, og få pushbeskeder, hvis nogen forsøger af bryde ind i din bil, så du kan reagere i tide.

Standard fra Advanced. Inkluderer et gratis 5 års abonnement på tjenesten.

Tjenesten/funktionen tilbydes ikke i Grønland.

Læs mere
Særligt til elektriske biler

Særligt til elektriske biler

Når du kører i en el- eller plug-in hybridbil, får du adgang til helt særlige fordele. Du kan bl.a. kontrollere din opladning samt se opladnings-og batteristatus.

Læs mere

Hyundai LIVE Services

Hyundai LIVE Services, der gør det let for dig at finde rundt og frem. Du får hurtig besked om trafik, vejr og ledige parkeringspladser.
Få live-informationer om den aktuelle trafiksituation

Få live-informationer om den aktuelle trafiksituation

Er der kø forude? Eller tæt trafik. Og hvor er nærmeste tankstation? Med Hyundai LIVE Services får du besked om det, når du er på farten. Så er du sikker på at få den mest behagelige tur frem til din destination.

Søg efter lokationer nær dig

Søg efter lokationer nær dig

Har du brug for at finde en restaurant nær dig? Eller er det museums-tid? Du skal blot søge efter lokationer i nærheden af dig, og så kommer alle relevante frem.

Læs mere

LIVE Services er standard fra Advanced. Inkluderer et gratis 5 års abonnement på tjenesten. Skærmstørrelse og det visuelle udtryk kan variere fra model til model.

Komfort

Plads til store armbevægelser

TUCSON Plug-in Hybrid går all-in på komfort, bekvemmelighed og smarte detaljer. F.eks. er det muligt at folde bagsæderne ned via en kontakt i bagagerummet. Du kan nyde varme i sæderne, uanset om du sider foran eller bagi, og du kommer helt sikkert også til at sætte pris på muligheden for 3-zonet klimaanlæg (afhængig af variant).
Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid 10.25” digital instrumentering

10.25” digital instrumentering

Den fritlagte digitale instrumentering gør det nemmere at holde øje med vigtig køredata og tilfører samtidig cockpittet et eksklusivt high-tech-look. Mulighed for 4 forskellige visninger.

Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid 10.25” touchskærm

10.25” touchskærm

Den 10.25” store touchskærm er elegant integreret i midterkonsollen. Herfra styrer du alt lige fra navigation og infotainment til klimaanlæg.

Standard fra Advanced.

El-betjent bagklap

El-betjent bagklap

Gør det nemt at læsse ting og varer ind. Bagklappen åbnes automatisk, når bilen registrerer nøglen i mere end 3 sekunder. Det er praktisk, når du har begge hænder fulde. Du kan også indstille, hvor højt bagklappen skal gå op, når den åbner.

Ekstraudstyr.

KRELL Premium-lydsystem

KRELL Premium-lydsystem

Det eksklusive lydsystem leverer en fantastisk lyd med 8 højtalere og en kraftig subwoofer.

Ekstraudstyr.

Trådløs opladning af mobil

Trådløs opladning af mobil

Nyd trådløs opladning af din mobil. Og det går hurtigere end nogensinde før, da vi har øget effekten fra 5W til 15W. Enheden har integreret kølefunktion for at forhindre overophedning.

Standard fra Advanced. Ekstraudstyr til Essential. 

USB for og bag

USB for og bag

TUCSON Plug-in Hybrid fås med USB-stik både foran og ved bagsæderne. Så er alle sikre på at have deres mobiler fuldt opladet på farten.

Avanceret ventilationsteknologi

Avanceret ventilationsteknologi

Få mere komfort på farten med ventilationsløsning, som er en kombination af indirekte og direkte ventilationskanaler til køling og opvarmning af kabinen og skaber et behageligt klima i kabinen.

3-zonet klimaanlæg

3-zonet klimaanlæg

Hold alle passagerer glade. TUCSON Plug-in Hybrid kan fås med et 3-zonet klimaanlæg, der både giver frisk luft til passagerne på forsæderne og bagsædet. 

Standard fra Advanced.

Bagagerum: 558/1.721 liter

Bagagerum: 558/1.721 liter

Med et stort bagagerum på op til 558 liter tilbyder TUCSON Plug-in Hybrid masser af plads, og slår du sæderne ned, får du hele 1.721 liter. 

Fleksible splitbagsæder

Fleksible splitbagsæder

Bagsæderne kan nemt og fleksibelt foldes i forholdene 40:40:20. Håndtagene på bagsiden af sæderne er endda fjernbetjente, så du ikke behøver at folde dem manuelt.

Pladsbesparende batteri

Pladsbesparende batteri

TUCSON Plug-in Hybrid er en af de SUV’er, der byder på mest plads i sin klasse. Batteriet er nemlig placeret under sæderne i anden række. Det giver den samme store benplads som i benzinversionen.

Sikkerhed

Ro i sindet med klasseledende sikkerhed

TUCSON Plug-in Hybrid er sat i verden for at give dig køreglæde såvel som ro i sindet. Det sker med nogle af de bedste og mest avancerede sikkerhedsfunktioner i klassen.
Topscorer ved Euro NCAP

Topscorer ved Euro NCAP

Din sikkerhed er altafgørende, når vi designer og producerer vores biler. Og det ses i testresultaterne fra det kendte testinstitut Euro NCAP. Her har TUCSON Plug-in Hybrid nemlig scoret topkarakter i deres såkaldte crash test.

Læs mere

Automatisk nødbremse

Fodgænger- og cyklistgenkendelse samt drejefunktion.

Et kamerasystem og en radar scanner uafbrudt vejen foran din bil og aktiverer automatisk nødbremsen, hvis den forankørende bil pludselig bremser eller hvis fodgængere og cyklister detekteres. Bilens nødbremse aktiveres også, hvis modkørende detekteres ifm. venstresving.

To vognbaneassistenter

Hvilken du benytter er op til dig.

TUCSON Plug-in Hybrid er som standard udstyret med hele to vognbaneassistenter. Den ene er som udgangspunkt automatisk tændt, når du starter bilen og griber kun ind og retter op, hvis du er på vej ud af din bane, uden at have blinket af. Den anden vognbaneassistent, som nemt aktiveres på bilens rat, hjælper konstant med at holde bilen i midten af sin vejbane.

Adaptiv fartpilot (Stop&Go)

TUCSON Plug-in Hybrid's fartpilot opretholder en indstillet afstand til køretøjet foran, hvilket automatisk reducerer eller øger hastigheden til en forudindstillet grænse. I "stop & go" -trafik opretholdes den indstillede afstand.

Fjernlysassistent

Fjernlysassistent

Registrerer modkørende biler, såvel som biler i samme vognbane, og skifter automatisk til nærlys. Når der ikke registreres flere biler, genaktiveres fjernlyset, og du får igen maksimal sigtbarhed.

Fjernbetjent parkeringsassistent

TUCSON Plug-in Hybrid kan fjernstyres ind og ud fra en parkeringsplads ved et tryk på en knap på smart-key.

Ekstraudstyr til Advanced.

Adaptiv fartpilot (Navigationsbaseret)

Denne funktion benytter navigationssystemet til at forudse kommende sving eller strækninger på motorveje og justerer automatisk hastigheden for en endnu mere sikker kørsel. Bemærk, at det kræver, at du kører efter en rute indtastet på navigationen for at funktionen aktiveres. 

Standard fra Advanced.

 

Automatisk nødbremse ifm. bakning

Mulighed for detektering af fodgængere.

Fra udstyrsvarianten, Advanced, advarer bilen akustisk og bremser om nødvendigt, hvis bagved krydsende biler detekteres ifm. bakning. Tilkøbes førerpakken, kan bilen også detektere bagvedkrydsende fodgængere. 

 

 

 

Motorvejsassistent

TUCSON Plug-in Hybrid er udstyret med en motorvejsassistent. Funktionen er en kombination af vognbaneassistent med følgefunktion og en navigationsbaseret adaptiv fartpilot, der bruger sensorer og kortdata for mere sikker kørsel. Derudover er den i stand til selv at justere hastigheden.

Ekstraudstyr til Advanced.

Blindvinkel-sensor med visning i instrumentering

Blindvinkel-sensor med visning i instrumentering

Du kan se højre og venstre side af din TUCSON Plug-in Hybrid i instrumentbordet. Kameraerne aktiveres ved brug af blinklys, når du ønsker at skifte vejbane. Sensoren advarer dig tilmed akustisk, hvis der er biler i den blinde vinkel, når du blinker ud.

Ekstraudstyr til Advanced.

7 airbags som standard

7 airbags som standard

Sikkerhed er i højsædet på TUCSON Plug-in Hybrid, som har hele 7 airbags inkl. en centerairbag på første række.

Advarsel for glemte bagsædepassagerer

Advarsel for glemte bagsædepassagerer

Ultralydssensorer registrerer passagernes bevægelser. Det gør det muligt for føreren at blive underrettet, hvis børn eller kæledyr ved et uheld er blevet efterladt i bilen.

Ekstraudstyr til Advanced.

eCall

eCall

I tilfælde af en ulykke, hvor én eller flere airbags udløses, sørger eCall automatisk for at ringe 112, såfremt passagererne ikke selv er i stand til det. Bilen opgiver følgende: Bilens lokation og kørselsretning, ulykkestidspunkt og bilens type.

Udstigningsadvarsel

Udstigningsadvarsel

Denne smarte funktion hjælper dig med at komme sikkert ud af bilen. Den registrerer biler, der nærmer sig bagfra og giver dig en advarsel i instrumenteringen såvel som i sidespejlet.

Standard fra Advanced.

Læs mere om TUCSON Plug-in Hybrid

Oplev N Line

Oplev N Line

Udforsk design

Udforsk design

Se priser og varianter

Se priser og varianter