Kørende SANTA FE Plug-in Hybrid

Privatleasing af en 7-personers bil

Kør i en ny, 7-personers bil uden bekymringer om værditab.

Er privatleasing af en 7-personers bil det rette for dig?

Det er en bekostelig affære at anskaffe sig en ny, stor bil. Og hvis du er på udkig efter en af de helt store modeller, som kan rumme 7 personer, er det måske interessant for dig at høre mere om fordelene ved at privatelease en 7-personers SANTA FE Plug-in Hybrid. For det første betaler du en mindre engangsydelse og derefter en fast månedlig ydelse. Du skal derfor ikke have en større sum penge op af lommen. Derudover er serviceudgifter, værditab og gensalg ikke noget, du skal bekymre dig om.
SANTA FE Plug-in Hybrid holdende foran hus
7 personers bil SANTA FE Plug-in Hybrid

Om SANTA FE

Mød SANTA FE Plug-in Hybrid

Privatleasing af en luksuriøs 7-personers SUV

Privatleasing af en luksuriøs 7-personers SUV

SANTA FE Plug-in Hybrid er Hyundais største og mest luksuriøse SUV med plads til 7 personer. Den leverer en kombineret ydelse på 265 hk, og den giver dig mulighed for udelukkende at køre elektrisk. Hvis du har brug for god plads, fantastisk komfort og masser af sikkerhed, så skal du privatlease denne 7-personers SUV.

Mere om SANTA FE

Er erhvervsleasing en mulighed for dig?

Er erhvervsleasing en mulighed for dig?

Erhvervsleasing hos Hyundai er for dig, der har brug for overlegen mobilitet og fuldt overblik over økonomien i virksomheden. Når du erhvervsleaser, kender du de månedlige udgifter til bilen, du kan forbedre din virksomheds likviditet, og der følger attraktiv beskatning med. Se priser på at erhvervslease vores 7-personers model.

Mere om erhvervsleasing

Fordele ved at privatlease en 7-personers bil

✓ Få glæde af at køre i en spritny 7-personers SUV

En af de åbenlyse fordele ved privatleasing er, at du kan få glæde af en helt ny og rummelig 7-personers bil med en lav førstegangsydelse. Du kan altså få plads til hele familien i vores store, rummelige SUV uden at skulle optage store lån hos banken eller hos bilforhandleren.

✓ Slip for dyre billån og uforudsete udgifter

Ved at vælge privatleasing af en 7-personers bil fra Hyundai, får du fornøjelsen af at køre i en splinterny bil samtidig med, at du undgår besværet og omkostningerne ved at være ejer. Du behøver ikke bekymre dig om dyre billån, potentielle rentestigninger, der forlænger lånet, eller uforudsete udgifter til service og vedligeholdelse.

✓ Skift den store bil ud oftere

Når du privatleaser en 7-personers bil fra Hyundai, løber aftalen i en aftalt periode med et fastsat kilometerforbrug. Når perioden udløber, skal du levere bilen tilbage. Derefter kan du lease en ny bil. Dermed kan du opleve følelsen af ny bil ofte, og du betaler kun den lave engangsydelse for skiftet. Det kan desuden være en fordel, hvis du ønsker at afprøve, om denne store SUV kan opfylde dine behov – eller hvis dine kørselsbehov ændrer sig.

✓ Ingen bekymringer om værditab og gensalg

Når du privatleaser en 7-personers SANTA FE Plug-in Hybrid, er du fri for bekymringer om værditab, da du ikke ejer bilen, men blot har brugsretten. Du kan trygt aflevere bilen tilbage ved leasingaftalens ophør uden at skulle tænke på værditab. Du slipper også for besværet med at skulle sælge bilen og finde en køber, der vil give dig den bedste pris.

Find din drømmebil i vores guide til bilvalg

Find din drømmebil i vores guide til bilvalg

Hvis du tænker på at vælge en anden Hyundai til privatleasing, så kan vores guide til bilvalg være en stor hjælp. Guiden giver dig en omfattende præsentation af alle vores modeller, så du kan træffe den optimale beslutning baseret på dine unikke behov.

Se guide til bilvalg

Få et dybere indblik i privatleasing

Få et dybere indblik i privatleasing

Udforsk vores omfattende side om fordelene ved privatleasing, hvor vi tilbyder en omhyggelig gennemgang af, hvad du kan forvente, når du beslutter dig for at privatlease en Hyundai.

Se fordele

Interesseret i privatleasing af andre modeller?

Til oversigt

Til oversigt

Elbiler

Elbiler

Flere plug-in hybridbiler

Flere plug-in hybridbiler

Bliv kontaktet

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter din forhandler dig hurtigst muligt til en uforpligtende snak om privatleasing af SANTA FE Plug-in Hybrid.