System Error

 
 

Leasing

Hyundai erhvervsleasing - lidt mere mobil

Hyundai Erhvervsleasing.

- lidt mere mobil

Erhvervsleasing hos Hyundai sikrer dig ikke kun lidt mere køreglæde. Det sikrer dig også lidt mere fleksibilitet og professionalisme.

Vi rådgiver din virksomhed og hjælper med at finde frem til, hvad det er, I har brug for. Skal bilerne fungere som et mobilt kontor? Hvad er kørselsbehovet? Og hvilke aftaler inden for erhvervsleasing passer jer bedst?

Med Hyundai Erhvervsleasing kommer der styr på alt det praktiske og du og din virksomhed kan fokusere på det, der er vigtigst: Komfort, køreglæde og tryghed på bundlinjen.

Kontakt din lokale Hyundai-forhandler for et godt erhvervsleasing-tilbud >>

Fordele ved erhvervsleasing

  • Overblik over udgifterne
  • Bedre likviditet
  • Fleksibel udbetaling
  • Ingen bekymringer i forhold til restværdi
  • Attraktiv beskatning

 

Overblik over udgifterne

Ved erhvervsleasing af biler hos Hyundai får du samlet alle de udgifter, der normalt er forbundet med anskaffelse af ny bil. Du får finansiering, afskrivning, servicering samt reparation i én samlet månedlig ydelse og dermed fuldt overblik over, hvad udgifterne bliver. Med erhvervsleasing fra Hyundai er det kort sagt slut med alt det uforudsete.

Bedre likviditet

En af de åbenlyse gevinster ved erhvervsleasing fra Hyundai er muligheden for at bevare likviditet i virksomheden. Det er en konsekvens af, at I som virksomhed ikke står som ejere af bilen. Det gør det samtidig nemmere at holde de administrative udgifter på et minimum.

Fleksibel udbetaling

Den månedlige ydelse inkluderer service og garanti på bilen og tilbydes fleksibelt alt efter, hvad ønskerne er til udbetaling, kilometertal, restværdi mv. Ændrer behovene sig er der naturligvis mulighed for løbende at justere den faste månedlige ydelse. Det vigtigste er, at I som virksomhed har en erhvervsleasingaftale, der hele tiden passer til jer. 

Ingen bekymringer i forhold til restværdi

Når du vælger at erhvervslease, er du sikret mod værditab på bilen, da du ikke står som ejere af bilen, men udelukkende har brugsretten over den. Værditabet er allerede indregnet i ydelsen. Det betyder, at I som virksomhed risikofrit kan aflevere bilen ved aftalens ophør uden at bekymre jer om gensalgsværdi af bilen.

Attraktiv beskatning

Erhvervsleasing hos Hyundai er også ensbetydende med attraktive beskatningsvilkår. Uanset hvilken Hyundai, du vælger, kan du være sikker på at have en bil, hvor mere overskud i hverdagen kan tages helt bogstaveligt.

Vælg erhvervsleasing

Erhvervsleasing hos Hyundai er for dig, der har brug for overlegen mobilitet og fuldt overblik over økonomien i virksomheden. I får fordelene ved at køre i en ny Hyundai og slipper samtidig for de små, traditionelle besværligheder i dagligdagen.

Spørg Hyundai om bedre råd til den firmabil og løsning inden for erhvervsleasing, der passer virksomheden bedst.

Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig orienteret om erhvervsleasing, firmabiler og meget andet fra Hyundai

Du kan tilmelde dig her

Nyheder direkte i din indbakke

Ejer du en Hyundai, eller er du interesseret i at høre mere
om vores modeller? Så tilmeld dig lige her.

Lad os holde dig opdateret