N Topbanner Oversigt

Oplev N

Vist med ekstraudstyr. Hyundai i20 N: Forbrug 14,3 km/l, co2 158 g/km. Energipil B. Hyundai i30 N: Forbrug 11,9-12,5 km/l, co2 182-191 g/km. Energipil C. Hyundai KONA N: Forbrug 11,7 km/l, co2 194 g/km. Energipil D. 

Direkte fra racerbaNen til dig

N står både for Namyang og Nürburgringen. Det er nemlig på det avancerede R&D-center i Namyang, Sydkorea, at Hyundai skaber nogle af verdens mest højtydende motorsportsbiler. Og det er på den legendariske Nürburgring i Tyskland, at bilerne bliver testet til det yderste. N er en unik serie af biler, der med imponerende motorkraft og sporty features skubber til grænserne for, hvor sjovt det kan være bag rattet til hverdag.
Stærk i terrænet

Stærk i terrænet

Hyundai tager det første skridt med N tilbage i 2012, hvor man ikke blot etablerer Hyundai Motorsport i Tyskland, men også melder sin ankomst i rallysporten med introduktionen af en helt nydesignet i20 WRC. Allerede i den første sæson kører den afsted med flere podieplaceringer. Årene efter har været brolagt med sejre, og de seneste to år har Hyundai vundet den prestigefyldte ’Constructor’s Championship’.

Hurtig på banen

Hurtig på banen

Affødt af successen med i20 WRC satser Hyundai lige så hårdt på at lykkes på banen. I 2015 lancerer Hyundai derfor konceptbilen, N 2025 Gran Turismo – en avanceret motorsportsbil for fremtiden. N 2025 Gran Turismo baner vej for flere sejre i 24-timersløb, og i særdeleshed for de stærke og kraftfulde N-modeller, vi kender i dag.    

Historien om N

Det særlige ved N-modellerne

Hver eneste Hyundai, der har et N i sit navn, skiller sig ud med en kombination af sportslig dynamik, suveræn komfort og ekstrem motorkraft.
Kør om hjørner

Kør om hjørner

Hyundai kalder selv deres N-modeller for ’corner rascals’ – og det giver god mening. I kraft af det elektroniske differentiale, eLSD (electronic Limited-Slip Differential) kan hjulene dreje ved forskellige hastigheder. Det gør det muligt at tage hjørnerne i højere fart uden at miste kontrol.

Hverdagssportsvogn

Hverdagssportsvogn

Filosofien bag N er enkel: Uanset hvor meget hverdagen truer, skal det være sjovt at sætte sig bag rattet. Det betyder, at du udover et mere sporty og attraktivt design også vil have en bil, der ikke kan lade være med at sætte nye standarder, når det gælder performance.

Motorsportspræstationer

Motorsportspræstationer

N-modellerne er skabt og født på racerbanen. De bør af samme grund ikke kun bedømmes på deres dynamik og høje antal af omdrejninger i minuttet, men mere end noget andet på den særlige følelse, det giver at tage styringen og sætte foden på speederen.

N versus N Line

De kan se ens ud ved første øjekast. Men selvom de deler mange ting, er der forskel. Hvor N-modellerne har kræfter som nogle af de allermest højtydende sportsvogne i verden, udmærker N Line-modellerne sig mere ved unikke sporty features.
Motorsport er vejen frem

Motorsport er vejen frem

Hyundai er dybt engageret i motorsport – både på banen og de krævende grusveje. For det er ud af motorsporten, at Hyundai de seneste år har skabt nogle af de største teknologiske landvindinger. Noget som helt naturligt kommer rækken af N- og N-Line-modeller til gode.

Motorsport
Stærke anmeldelser

Stærke anmeldelser

Serien af N- og N Line-modeller vækker begejstring hos motorjournalister. Der er blevet bidt mærke i bilernes høje udstyrsniveau, de sportslige detaljer og ikke mindst køredynamikken. Den lynhurtige Hyundai i30 N har bl.a. redefineret GTI-begrebet og giver den mest intense oplevelse i klassen.

Læs anmeldelser
Skal du prøve en N?

Skal du prøve en N?

Det er svært ikke at lade sig rive med, når man først har prøvet en af de stærke N-modeller. Der er pulsen. Der er hårene, der står lige i vejret på armene. Der er den knitrende lyd af en brandvarm udstødning. Find din nærmeste Hyundai N-forhandler på kortet og giv dig selv en køreoplevelse ud over det sædvanlige.

Find N-forhandler