Smilende kvindelig Hyundai-ejer foran sin Hyundai i10

Ny i10

Fra 140.995 kr.

Gør plads til den nye i10

Det er de små ting, der gør en stor forskel. Ligesom i10. Her får du en bil, der både er rummelig, sjov at køre og friskt udstyret. Med sit forfriskede design og et stort udvalg af banebrydende teknologi giver mikrobilen dig både det udtryk og den fleksibilitet, du har brug for i din hverdag. Der er god plads i kabinen, bagagerummet er ét af de største i klassen af mikrobiler, og så fås den med anhængertræk, som gør det muligt at trække op til 300 kg.
Spar kr. 5.000,-

Spar kr. 5.000,-

Vi har flere varianter på lager til hurtig levering. Og uanset hvilken du vælger, er der penge at spare.

Se priser
Årets Mikrobil 2024

Årets Mikrobil 2024

Hvis der er nogen, der kan bære en stor anerkendelse, så er det i10. For alt lige fra design, sikkerhed og rummelighed signalerer overskud. Bl.a. derfor har Kuffert & Kørehandsker kåret mikrobilen som den bedste i sin klasse.

Se videoanmeldelse
Dynamisk design

Dynamisk design

Designet er forfriskende og dynamisk. Og med en ny frontgrill med integreret LED-kørelys er man ikke i tvivl om, at vi har med en rap mikrobil at gøre.

De viste fælge er eftermonteret tilbehør.

Bedre forbindelse

Bedre forbindelse

Komfort er mere end bare at sidde godt. Det handler også om bekvemmelighed. Derfor er i10 udstyret med digital instrumentering og en 8” touchskærm, hvorfra du bl.a. kan styre Apple CarPlay™ eller Android Auto™

8" touchskærm er standard fra Essential.

Mere sikkerhed

Mere sikkerhed

Hyundai i10 har nogle af mikroklassens mest omfattende sikkerhedsfunktioner som standard. Bl.a. aktiv vognbaneassistent, fri bane-assistent, træthedsregistrering og automatisk nødbremse inkl. cyklist- og fodgængergenkendelse.   

Et sporty ydre

Udenpå giver det dynamiske design og LED-kørelyset, som er integreret i kølergrillen, i10 et sporty udtryk. Inden i sørger stemningsbelysningen, det digitale instrumentpanel og touchskærmen for et moderne udtryk.
Imponerende connectivity

Imponerende connectivity

Hyundai i10 er udstyret med et imponerende udvalg af nye forbindelsesfunktioner, som gør den til en af klassens førende biler. De kan alle tilgås via den 8” store touchskærm.

Læs mere
Endnu mere sikkerhed

Endnu mere sikkerhed

Hyundai i10 kommer med næsten alt tilgængeligt sikkerheds­udstyr som standard. Du får bl.a. automatisk nødbremse med cyklist- og fodgænger­genkendelse og aktiv vognbaneassistent.

Læs mere
Ny i10 N Line emmer af sport

Ny i10 N Line emmer af sport

Tag køreturene til et nyt niveau i i10 N Line. Linjerne, formerne og detaljerne har lige lidt mere attitude, og så fås den med en 1.0-liters turbobenzinmotor med 100 hk.

Udforsk N Line

Det siger andre...

Trine og Johan, i10-ejere

Trine og Johan, i10-ejere

"Selvom Hyundai i10 er en mikrobil, så føles det 98 procent af tiden, som om man kører i en større bil, da køreoplevelsen er så behagelig."

Læs artikel
Peter Carlsen, i10-ejer

Peter Carlsen, i10-ejer

"Som bilejer giver det en kæmpe tryghed at have en bil, som gang på gang beviser, at den er til at regne med. Det er jo helt ufatteligt, at den selv efter 500.000 kilometer kører upåklageligt og ikke har fejlet én eneste gang. De værkstedsudgifter, der har været hen ad vejen, har primært været vedligehold af blandt andet kobling og viskermotor, men jeg har aldrig oplevet egentlige fejl og mangler. Det er et symbol på kvalitet.” 

Læs artikel

blog.bilbasen.dk

"Hyundai i10 er intet mindre end en fremragende lille bil. Med sit nye facelift er den blevet endnu finere og endnu bedre. Den faceliftede i10 er pengene værd, og som det absolut er værd at huske, holder mikrobiler virkelig meget af værdien hjemme, selv når de har 3-6 år på bagen."

Læs anmeldelse

Hvilkenbil.dk

"Selvom enhver, der står for at skulle købe ny bil, bliver nødt til at overveje at gå elektrisk, så giver en billig benzinbil som Hyundai i10 stadig god mening for mange. For dem, som enten ikke har råd til en elbil eller ikke er klar til el. Eller hvis man gerne vil være fri for mere offentlig transport end højst nødvendigt. Og hvis man ikke ønsker at betale mere end højst nødvendigt for sin nye bil."

Læs anmeldelse

5 års garanti uden kilometer­begrænsning

Som alle andre Hyundai-modeller er i10 fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet uden at skulle bekymre dig om din bil. Glæd dig over den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Følgende elementer er ikke dækket af 5 års garanti: Dæk, fælge, 12 volts-batteri og originalt tilbehør. Disse er dækket af gældende købelov. Radio/navigation har 3 års garanti.

Læs mere om i10

Udforsk design

Udforsk design

Mere om egenskaber

Mere om egenskaber

Oplev N Line

Oplev N Line