Hyundai-ejer ved siden af sin Hyundai i10

Efter 500.000 km i Hyundai i10

12. maj 2022

Peter Carlsen er fascineret over bilens pålidelighed

Hyundai i10 ser måske ikke ud af meget, når det kommer til størrelse, men kvalitet og robusthed er i top, mener i10-ejer, Peter Carlsen, som nyligt har rundet imponerende 500.000 på kilometertælleren. Bilen beskriver han som pålidelig, trofast og tryg uden lige. På trods af at bilen har kørt 500.000 km, har han gennem de mange kilometer ikke oplevet fejl – de få reparationer har alene været almindelig slitage.

Da Peter Carlsen erhvervede sin Hyundai i10 tilbage i 2012, havde den kørt 60.000 km på fire år. Han havde derfor på ingen måde forestillet sig de mange års køreglæde, hans køb ville medfølge. 500.000 kilometer senere er han ikke blevet mindre glad for den klassiske Hyundai model i10. Tværtimod er fascinationen over bilens ydeevne og pålidelighed kun steget.

Hyundai-ejer på førersædet af sin Hyundai i10

Som bilejer giver det en kæmpe tryghed at have en bil, som gang på gang beviser, at den er til at regne med. Det er jo helt ufatteligt, at den selv efter 500.000 kilometer kører upåklageligt og ikke har fejlet én eneste gang. De værkstedsudgifter, der har været hen ad vejen, har primært været vedligehold af blandt andet kobling og viskermotor, men jeg har aldrig oplevet egentlige fejl og mangler. Det er et symbol på kvalitet.

- Peter Carlsen

Hyundai i10 parkeret på vej mellem skovområde
i10 logo bagpå Hyundai i10
Siden af kørende Hyundai i10
Smilende Hyundai-ejer i sidespejlet på Hyundai i10

Selvom Peter Carlsens i10’er kan fejre et særligt jubilæum i år, betyder det ikke, at det snart er tid til at skifte bilen ud med en nyere model. For bilen bliver ved med at køre fejlfrit, så de rationelle argumenter for at skifte den ud eksisterer endnu ikke, mener han.

Jeg har tænkt mig at beholde bilen så længe som muligt, for den fungerer stadig upåklageligt her på sit tiende år, og så må vi se, om den når at runde 600.000 kilometer også. Når den engang ikke kan mere, så skal jeg da have en Hyundai igen, for min oplevelse og indtryk af Hyundai som bilmærke er enormt positivt.” 

Enestående fabriksgaranti

Enestående fabriksgaranti

Netop bilernes kvalitet og pålidelighed er altafgørende for Hyundai, hvilket blandt andet kommer til udtryk i form af Hyundais 5 års garanti uden kilometerbegrænsning. 

Garantien er et vigtigt element for os at kunne tilbyde bilejere, da det giver os mulighed for at fjerne mange af de bekymringer, der kan være forbundet med køb af en ny bil. Vi stoler på kvaliteten af vores biler, som er bygget efter de højeste standarder, hvilket giver os muligheden for at give 5 års garanti uden kilometerbegrænsning”, forklarer Annegrethe Skovby, der er pressechef i Hyundai Danmark. 

Mere om garanti
i10

i10

Hyundai i10 er en bil med en utrolig god totaløkonomi, der både er rummelig, sjov at køre og friskt udstyret. Samtidig er bagagerummet et af de største i klassen af mikrobiler.

 

Mere om model

Flere artikler og nyheder

Flere artikler og nyheder

Tag et kig på vores artikelsektion, hvor du finder råd og vejledning og kan læse om alt fra vedligeholdelse og tests til kundehistorier og nyheder.

Flere artikler