Hyundai services

Hyundai Services

Her kan du få et hurtigt overblik over de services, som vi tilbyder ifm. dit køb af bil hos os.

Finansiering eller privatleasing?

Hos Hyundai vil vi gerne hjælpe med at fremme udbredelsen af elbiler. Derfor tilbyder vi finansiering med en variabel rente på kun 1,45%
Finansiering fra kun 3.221 kr./md.

Finansiering fra kun 3.221 kr./md.

Udbetaling: kr. 67.199,-
Variabel rente: 1,75%

Mere om finansieringMere om 0 i udbetaling

Ovenstående priseksempel er baseret på en TUCSON Plug-in Hybrid 1.6 Pure til en vejl. salgspris på 335.995 kr. Udbetaling 67.199 kr., restkøbesum til finansiering 268.796 kr., løbetid 96 mdr., pålydende variabel rente 1,75%, årlig nominel debitorrente 1,76%, ÅOP 3,60%, samlede kreditomkostninger 40.589 kr. Samlet beløb til tilbagebetaling 309.385 kr. Gældende til 30.09.2022. Forbehold for rente- og afgiftsændringer. Kræver kreditgodkendelse. Kaskoforsikring er obligatorisk. Betaling via PBS. Finansiering udbydes i samarbejde med Hyundai Finans. 

 

Privatleasing fra 4.045 kr./md.

Privatleasing fra 4.045 kr./md.

Udbetaling: 29.995 kr. 
Samlet betaling i perioden: 176.215 kr.

Se flere priseksempler

Ovenstående priseksempel er baseret på 36 mdr. op til 15.000 km/år i en TUCSON Plug-in Hybrid Essential til 350.995 kr. Prisen er ekskl. metallak, ejerafgift, forsikring og ekstra dæk. Udbydes i samarbejde med Hyundai Finans og kræver positiv kreditvurdering. Minimumsleje er 12 mdr. + udbetaling. Prisen er inkl. alle fabriksanbefalede services samt gebyr på 600 kr. som dækker inspektionen i forbindelse med udløb af leasingkontrakten. Forbehold for afgiftsændringer.

 

 

Sikkerhed og tryghed

Forsikring fra 473 kr./md.

Forsikring fra 473 kr./md.

I samarbejde med Gjensidige Forsikring. 

Mere om forsikringFå 15% i rabat

Særligt for plug-in hybridbiler: Med i prisen får du ekstraordinært en gratis El-pakke med 0 kr. i selvrisiko ved skader på bilens ladekabel eller batteri som følge af en kortslutning, fejlopladning eller fejltilslutning til en typegodkendt ladestander - eller anden pludselig skadeårsag. 

Serviceaftale fra 399 kr./md.

Serviceaftale fra 399 kr./md.

Få større tryghed i dit bilbudget med en Hyundai Serviceaftale. 

Mere om serviceaftale
5 års garanti uden kilometerbegrænsning

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

Som alle andre Hyundai-modeller er TUCSON Plug-in Hybrid fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med en 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil. Nyd den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Mere om garanti
Vejhjælp i Danmark og Europa

Vejhjælp i Danmark og Europa

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Overholder du bilens serviceintervaller, og får du din bil serviceret på et autoriseret Hyundai-værksted, så har du endda mulighed for at opretholde vejhjælpsordningen i hele bilens levetid.

Mere om vejhjælp