Farvel CO2, så er festen forbi

Farvel CO2, så er festen forbi

KONA Electric sikrer udvidet rækkevidde – helt uden CO2-udledning under kørsel
Miljøaktivisme for helt almindelige familier

Miljøaktivisme for helt almindelige familier

Da KONA Electric rullede ud på de danske landeveje var der tale om en mindre bil-revolution. KONA’en er nemlig den første, 100% elektriske SUV i Europa! Og det har mange danske familier været så glade for, at de i dag er en form for miljøaktivister. Ganske afslappet, men alligevel ganske effektivt.

En KONA Electric kører op til 484 km (64 kWh) på én enkelt opladning – og helt uden at udlede CO2 under kørsel. Og samtidig med at du gør en aktiv indsats for miljøet, kan du glæde dig over en rummelig, gennemdesignet og gennemtænkt el-bil, fyldt med den nyeste sikkerhedsteknologi.

Prøvetur
120812 Hyundai Progress 1440X810 IONIQ KONA Electric 1

Det smarte og moderne design på KONA Electric skiller sig ud og giver mange beundrende blikke.

120812 Hyundai Progress 1440X810 IONIQ KONA Electric 3

Det er ikke kedeligt at køre elbil! Med op til 204 hk i elmotoren, har du masser af kraft til acceleration og overhalinger.

120812 Hyundai Progress 1440X810 IONIQ KONA Electric 4

Vælg imellem 2 batteripakker: 39 kWh som giver en rækkevidde på op til 305 km eller 64 kWH, som giver dig helt op til 484 km på en fuld opladning.

Rækkevidde iht. WLTP. Rækkevidden kan variere afhængigt af vejforholdene, kørestil og temperatur.

120812 Hyundai Progress 1440X810 IONIQ KONA Electric 2

Hurtig opladning. Har du adgang til en hurtiglader (100 kW), kan du oplade din KONA Electric til 80% på ca. en time.

Opladningstiden kan variere alt efter ladestander, temperatur og bilens tilstand. 

120812 Hyundai Progress 1440X810 IONIQ KONA Electric 5

Oplad din KONA Electric, mens du sover. Med en hjemmelader kan du trygt lade bilen, mens du sover. Så er du klar til ny dag på vejene. Vi anbefaler brug af twinpower-lader (tilkøb) ved opladning af 64 kWh-batteri.

Instrument

Den delvist digitale instrumentering viser vigtige informationer som batteriniveau, opsamling af bremseenergi, fart m.m. Displayet skifter også efter, hvilken køreindstilling, du er i.

Læs mere om KONA Electric


Besøg modelside

For fremtiden

For fremtiden

Fremskridt sker ikke tilfældigt. Hos Hyundai har vi altid lagt stor vægt på teknologi, nye løsninger og nye ideer. Det er sådan, vi altid har bygget vores biler, og med de nye generationer af elbiler, hybridbiler – og senest brintbilen, NEXO, har vi taget endnu et stort skridt fremad mod en renere fremtid.

Læs mere