Elektrisk SUV med plads til familien

SUV er en forkortelse af “sport utility vehicle“ – altså en sporty bil med stor fleksibilitet. Hyundais elektriske SUV-familie består af fire modeller: KONA Electric og IONIQ 5, som kører på ren el, og TUCSON Plug-in Hybrid og SANTA FE Plug-in Hybrid, der kombinerer en effektiv forbrændingsmotor og en kraftig elmotor. For at hjælpe dig med at beslutte hvilken elektrisk SUV, der er den rette for dig, har vi samlet nogle nyttige informationer nedenfor.
Stamningsbillede SANTA FE PHEV KONA EV Breaker Stor
Stamningsbillede KONA EV Kvinde Breaker Lille

Overvejelser

Inden du køber en ny elektrisk SUV

En SUV er normalt større end andre bilmodeller. Både i kabinen og bagagerummet. Derfor egner den sig rigtig godt som familiebil til hverdagen og til ferier. Der er god komfort til fører og passagerer, og med et rummeligt bagagerum er der både plads til at fragte juniorfodbold-holdets spillergrej rundt i weekenderne og til at tage på kør-selv-ferie. Med andre ord kan en SUV som elbil sagtens opfylde alt det, der forventes af en SUV.
Hvor lang rækkevidde har du behov for?

Hvor lang rækkevidde har du behov for?

Inden du vælger din elektriske SUV, skal du overveje, hvor lang rækkevidde du har behov for. Hvis din dagligdag indeholder en del bykørsel, kan den elektriske rækkevidde i en plug-in hybrid fint dække dit behov. Er du derimod interesseret i at køre længere distancer udelukkende på el, skal du vælge en fuldelektrisk SUV. Vores elektriske SUV'er kan køre langt på en enkelt opladning og det er de færreste hverdagspendlere, som behøver at lade hver dag.

Læs mere
Så nemt er det at oplade din elbil

Så nemt er det at oplade din elbil

Det er nemt at oplade en elektrisk SUV. Det kan både klares derhjemme via din private ladeboks, eller det kan gøres ved en offentlig ladestation, når du er på farten eller på arbejde. Men hvordan vælger du den rette udbyder? Hvor lang tid tager det at oplade din bil? Og hvordan kan du sikre dig, at du ikke pludselig løber tør for strøm på den længere køretur? Det er nogle af de spørgsmål, du kan få besvaret via nedenstående link.

Læs mere
Sikkerhedsudstyr i vores elektriske SUV’er

Sikkerhedsudstyr i vores elektriske SUV’er

Uanset hvilken elektrisk SUV du vælger, følger der masser af køreglæde og tryghed med. Vælg f.eks. udvidet automatisk nødbremse, som består af et kamerasystem, der scanner vejen foran din bil og automatisk aktiverer nødbremsen, hvis den foran­kørende bil bremser. Du kan også vælge aktiv blindvinkel-sensor, som gør det svært at trække ud, når der er biler i den blinde vinkel.

Læs mere
Elbil Ladning V2L Ude Breaker Stor
Charge MyHyundai kort

Det får du med en elektrisk SUV fra Hyundai

Mulighed for anhængertræk

Mulighed for anhængertræk

Alle Hyundais elbiler har kræfter i overskud, så du kan montere anhængertræk. Flere af vores modeller kan endda trække mindre campingvogne.

Læs mere
Gode ladeløsninger

Gode ladeløsninger

Alle, der køber en ny, elektrisk Hyundai, får automatisk et Charge myHyundai-kort udleveret sammen med bilen. Med Charge myHyundai får du adgang til over 500.000 ladepunkter i hele Europa. Og du kan benytte forskellige ladestationer og udbydere uden, du behøver at lave særskilte aftaler med disse. Du kan frit kombinere dette med de gode ladeløsninger, vi tilbyder i samarbejde med Clever og OK.

Læs mere
Attraktiv garanti

Attraktiv garanti

Når du køber en elektrisk SUV fra Hyundai, får du en bil, der er fremstillet ud fra de højest mulige kvalitets­standarder. Og derfor følger der 5 års garanti med uden kilometer­begrænsning. Det giver ubegrænset ro i sindet – som det skal være.

Følgende elementer er ikke dækket af 5 års garanti: Dæk, fælge, 12 volts-batteri og originalt tilbehør. Disse er dækket af gældende købelov. Radio/navigation har 3 års garanti.

Læs mere
Attraktiv batterigaranti

Attraktiv batterigaranti

Hos Hyundai følger der en attraktiv batterigaranti med din elbil. Det giver tryghed og sikkerhed for, at din bils højspændingsbatteri er velfungerende og pålideligt. Batterigarantien gælder i 8 år eller en kørsel på maksimalt 160.000 kilometer.

Læs mere

Det siger ejerne

Vi har spurgt en række Hyundai-ejere om, hvorfor de er særligt tilfredse med deres valg af elektrisk SUV. Læs, hvorfor Morten og Susan er glade for deres TUCSON Plug-in Hybrid, og find ud af, hvad der gør IONIQ 5 til det helt rigtige bilvalg for Martin og Mette.
Morten om TUCSON Plug-in Hybrid

Morten om TUCSON Plug-in Hybrid

"Jeg har været imponeret over, hvor stærk en trækkraft min TUCSON Plug-in Hybrid har kunnet præstere. Jeg kører tit med trailer, hvilket sætter nogle krav til power og performance, men det har fungeret upåklageligt. Og så er det bare fedt, at man ikke behøver at gå ned på udstyr, selvom man kører på el."

Læs artikel
Susan om TUCSON Plug-in Hybrid

Susan om TUCSON Plug-in Hybrid

"...det passer perfekt med de cirka 62 km på el, som vores TUCSON Plug-in Hybrid rækker til. En smut ind til byen er der også el til. At jeg stort set kunne opfylde hverdagens kørselsbehov på strøm – endda i vintermånederne, hvor der normalt er et effekttab, havde jeg ikke set komme."

Læs artikel
Martin og Mette om IONIQ 5

Martin og Mette om IONIQ 5

"Vi bruger bilen til alt - pendling til arbejde, familieture, bilferie, ture til IKEA. I den første uge, vi havde bilen, kørte vi på bilferie til Jylland og Nordtyskland og benyttede i den forbindelse lynladere. Det fungerede virkelig godt".

Læs artikel

Tillad cookies, for at se denne video

Anick og Morten om IONIQ 5

"Vi skal altid et eller andet, hvor vi skal have en trailer på, om det så er en hestetrailer eller en almindelig trailer, så har det været et ret stort issue for os, at den skal kunne trække noget…," forklarer Anick og Morten supplerer med et smil: "…og det kan den! Det er der ingen tvivl om…"

Læs artikel

Udvalg

Mød vores elektriske SUV'er

KONA Electric

KONA Electric

KONA Electric er en kvik og pålidelig SUV til hverdagen. Vælger du den, får du en fuldelektrisk bil med god plads i både kabinen og bagagerummet. Den er fyldt med god komfort og sikkerhedsudstyr, der gør køreturen for både fører og passagerer tryg.

 

Book prøvetur

Mere om model
IONIQ 5

IONIQ 5

Én af vores mest populære biler er IONIQ 5. Den har både gjort sig bemærket ved dens futuristiske design, rummelighed og pris. Vælger du varianten med det store batteri, kan den køre op til 507 km på en enkelt opladning, og benytter du en lynlader kan den lade fra 10-80% på ned til 18 minutter. Som prikken over i’et er den både kåret til Årets Bil i Danmark 2022 og Årets Bil i Verden 2022.

Book prøvetur

Mere om model
TUCSON Plug-in Hybrid

TUCSON Plug-in Hybrid

Dette er én af vores mest populære SUV'er. Med god grund. For vælger du denne, får du en bil med et skarpt design, masser af komfort, klasseledende sikkerhed, 265 hk og så kører den op til 62 km på ren el. Den kan trække op til 1.350 kg. Og som kronen på værket: I 2022 vandt den prisen som Årets Flotteste SUV.

 

Book prøvetur

Mere om model
SANTA FE Plug-in Hybrid

SANTA FE Plug-in Hybrid

Vores største og mest luksuriøse SUV med plads til 7 personer. Skal dette være din næste bil, får du en familiebil fyldt med komfort, nyeste teknologi, sikkerhed og luksus. Hvis ikke du har brug for alle 7 sæder, kan sæderne på anden række lægges ned enkeltvis, så du har plads til ekstra bagage.

 

Mere om model

Hvad vil du læse mere om?

Se andre biltyper

Se andre biltyper

Andre elektriske biler

Andre elektriske biler

Biler med automatgear

Biler med automatgear

Se benzinbiler

Se benzinbiler