Hyundai motortype holdende IONIQ 5 ved kantsten

Elbiler fra Hyundai

Elbiler fylder mere og mere på landets veje. Er du på udkig efter en elbil, har vi to populære bud. En elbil udleder intet CO2 under kørsel, og der findes mange forskellige muligheder for opladning. Find den elbil, der passer bedst til dig, nedenfor.
IONIQ 5

IONIQ 5

Én af vores mest populære biler er IONIQ 5. Den har både gjort sig bemærket ved dens futuristiske design, rummelighed og pris. Vælger du varianten med det store batteri, kan den køre op til 507 km på en enkelt opladning, og på blot 18 minutter er den 80 % opladet. Som prikken over i’et er den kåret til Årets Bil i Danmark 2022.

 

Book prøveturMere om model

IONIQ 6

IONIQ 6

Vores næste banebrydende elbil er IONIQ 6, som er en stor elektrisk sedan i et strømlinet design med rene og afrundede linjer. Denne model sætter ekstra fokus på dig som fører og giver dig endnu bedre rækkevidde på op til 600 km på en opladning.

IONIQ 6 forventes lanceret i 2023.

 

Mere om model

KONA Electric

KONA Electric

KONA Electric er til dig, der ønsker alle SUV-fordelene samtidig med, at du kører på el. Den har høj indstigning, så du får et godt overblik i trafikken, et unikt design, og så passer den perfekt til en travl hverdag, hvor der både skal være plads til bagage og passagerer. 

Ny model på vej. Nuværende variant udsolgt.

 

Mere om model

Har du brug for anhængertræk?

Har du brug for anhængertræk?

Alle Hyundais elbiler og plug-in hybrider har kræfter i overskud, så du kan montere anhængertræk. Flere af vores modeller kan endda trække mindre campingvogne.

Mere om elbiler og træk
Passer en plug-in hybrid bedre til dig?

Passer en plug-in hybrid bedre til dig?

Hvis du ikke er helt sikker på, din næste bil skal køre 100% på el, er det måske en idé at tjekke vores plug-in hybridmodeller ud? Her får du både glæde af den støjsvage elektriske kørsel til de kortere ture, og når der er behov, skifter bilens drivlinje til den effektive benzinmotor.

Mere om plug-in hybrid
Gode ladeløsninger med en Hyundai

Gode ladeløsninger med en Hyundai

Alle, der køber en ny, elektrisk Hyundai, får automatisk et Charge myHyundai-kort udleveret sammen med bilen. Med Charge myHyundai får du adgang til over 300.000 ladepunkter i hele Europa. Og du kan benytte forskellige ladestationer og udbydere uden, du behøver at lave særskilte aftaler med disse. Du kan frit kombinere dette med de gode ladeløsninger, vi tilbyder i samarbejde med Clever og OK.

Mere om ladeløsninger

Vil du vide mere om at køre elbil?

Det siger ejerne af elbiler

Det siger ejerne af elbiler

Hvis du ikke allerede ejer en elektrisk bil, kan en hverdag med opladning måske lyde besværlig. Men i dag er elektriske biler så udbredte, at det hele tiden bliver nemmere at være elbilsejer. Læs hvad andre siger om at køre elektrisk.

Læs mere
Så let er det at oplade din elbil

Så let er det at oplade din elbil

Det er nemt at oplade en elektrisk bil. Det kan klares hjemme eller via en ladestation, når du er på farten eller på arbejde. Men hvordan fungerer opladning egentlig? Og hvor lang tid tager det at oplade?

Læs mere
Så langt kan du køre i en elbil

Så langt kan du køre i en elbil

Med en opladet bil er du klar til at køre afsted. Men hvor langt kan du egentlig køre på en opladning? Og hvad gør du, når det snart er tid til at lade på ny?

Læs mere
Bliv klogere på teknikken i elbiler

Bliv klogere på teknikken i elbiler

Bilteknologi har udviklet sig enormt i de senere år. Ikke alene kan biler nu køre på el – de har også flere smarte funktioner, der gør dine køreture mere komfortable. Tag et kig ind i bilerne, og bliv klogere på teknikken og udstyret.

Læs mere
10 påstande om elbiler

10 påstande om elbiler

Vi har samlet 10 af de mest udbredte påstande og givet dem et faktatjek. For det er heller ingen hemmelighed, at meget har rod i, hvad elbiler kunne præstere for 5-10 år siden – og ikke i dag.

Læs mere
Garanti på din elbils batteri

Garanti på din elbils batteri

Hos Hyundai følger der en attraktiv batterigaranti med din elbil. Det giver tryghed og sikkerhed for, at din bils højspændingsbatteri er velfungerende og pålideligt. Batterigarantien gælder i 8 år eller en kørsel på maksimalt 160.000 kilometer.

Mere om garanti
Book en smidig køreoplevelse i en Hyundai elbil

Book en smidig køreoplevelse i en Hyundai elbil

At køre elbil er en helt særlig oplevelse, som du ikke må snyde dig selv for at prøve. En elbil drives af en elmotor og er derfor helt fri for gear. I praksis betyder det, at køreoplevelsen i en elbil minder om en traditionel bil med automatgear – bare endnu smidigere. Der er ingen udveksling og derfor fuldt moment fra start. Det giver en utrolig behagelig og hurtig acceleration, der er vanedannende. Book en prøvetur hos din lokale Hyundai-forhandler i en elbil fra Hyundai.

Book prøvetur