Performance

Performance

Nye motorer for mere effektivitet og kraft
Den nye SANTA FE kommer som hybrid, plug-in hybrid og diesel. Dieselvarianten fås med en ny 8-trins DCT-automatgearkasse, der bidrager til en bedre acceleration og forbedret brændstofeffektivitet. Plug-in hybrid lanceres senere.
1.6 T-GDi hybrid

1.6 T-GDi hybrid

Hybridversionen af den nye SANTA FE leverer en kombineret effekt på 230 hk og drives af en 1.6 liters turbobenzinmotor samt en elmotor. Fås med to- eller firehjulstræk.

1.6 T-GDi plug-in hybrid

1.6 T-GDi plug-in hybrid

Plug-in hybridversionen lanceres lidt senere end de andre drivlinjer og drives af en 1.6 liters turbobenzinmotor og en elmotor. Den samlede effekt er 265 hk og bliver tilgængelig med firehjulstræk.

2.2 CRDi diesel

2.2 CRDi diesel

Den nye firecylindrede dieselmotor leverer 202 hk og et drejningsmoment på 440 Nm. Motoren består af aluminium i stedet for stål, hvilket svarer til en vægtreduktion på hele 36,7 kg. Andre komponenter er også blevet forbedret for en bedre brændstofeffektivitet og motorydelse. Fås med to- eller firehjulstræk.

Ny 8-trins DCT-automatgearkasse

Ny 8-trins DCT-automatgearkasse

Til at håndtere det stærke moment fra den nye 2.2 CRDi dieselmotor, har Hyundai udviklet en ny 8-trins dobbeltkoblingsgearkasse, den sørger for lynhurtige og komfortable gearskift.

Trækker op til 2.500 kg

Trækker op til 2.500 kg

Den nye SANTA FE kan trække op til 750 kg (uden bremser) og op til 2.500 kg (med bremser). 

Køre- og terrænvælger
Sne eller sand? Sport eller ECO? Du bestemmer! Med køre- og terrænvælgeren kan du nemt skifte køreindstilling, så den passer til forholdene - og dit humør (ekstraudstyr). Vælg Sport-tilstand for forbedret performance med modificeret gasrespons, gearskift og styringsegenskaber. ECO-tilstand giver maksimal brændstofeffektivitet med reduceret acceleration, skiftepunkter og klimaanlæg. Vælg komfort-tilstand for regelmæssig performance og god effektivitet.
Sne

Sne

Optimerer styringen og giver et godt vejgreb under glatte og snedækkede forhold ved at justere motorens drejningsmoment, gearskift, trækkontrol og drejningsmomentfordeling på alle hjul.

Sand

Sand

Giver en jævn start og ydeevne i bløde og modstandsdygtige forhold ved at justere motorens drejningsmoment, gearskift, trækkontrol og drejningsmomentfordeling på alle hjul.

Mudder

Mudder

Optimerer bilens præstation til at køre i glatte og meget modstandsdygtige forhold ved at justere motorens drejningsmoment, gearskift, trækkontrol og drejningsmomentfordeling på alle hjul.

HTRAC™-firehjulstræk
Dårligt vejr? Skarpe sving? Intet problem. Den nye SANTA FE fås med HTRAC™-firehjulstræk, som gør det sikrere og mere behageligt at køre i glatte bygader og på ujævne landeveje. Vælg mellem fire forskellige køreindstillinger alt efter kørselssituationen.
Comfort

Comfort

Comfort-indstillingen giver forbedret stabilitet. Under glatte forhold overfører systemet automatisk kraft til alle fire hjul.

ECO

ECO

ECO-indstillingen giver forbedret brændstofeffektivitet ved kun at sende kraft til forhjulene. Under glatte forhold fordeles kraften automatisk på alle fire hjul.

Sport

Sport

Sport-indstillingen giver en forbedret acceleration med op til 50% drejningsmoment fordelt på baghjulene. Under glatte forhold fordeles kraften automatisk på alle fire hjul.

Smart

Smart

Smart-indstillingen tilpasser sig din kørestil og vejforhold - og skifter automtisk mellem ECO, Sport og Comfort for at levere optimal ydelse. 

Helt ny køretøjsplatform

Helt ny køretøjsplatform

Den nye SANTA FE bygger på den nye tredje generationsplatform for at optimere køredynamik, brændstoføkonomi og ikke mindst sikkerhed. 

Performance-affjedring

Performance-affjedring

MacPherson-affjedring giver forbedret stabilitet og køreegenskaber.

Oplev den 7-sæders luksus-SUV
Robust og raffineret

Robust og raffineret

Mere om design
Et væld af sikkerhedsfunktioner

Et væld af sikkerhedsfunktioner

Mere om sikkerhed
Styr din bil fra din smartphone

Styr din bil fra din smartphone

Mere om connectivity
Komfort ud over alle grænser

Komfort ud over alle grænser

Mere om komfort