Performance

Performance

Forbedret ydeevne

Den nye Santa Fe kan leveres med op til 200 ps, og giver dig mulighed for tre dynamiske motorer: To diesel- og en benzinversion. Motoren er blevet forbedret for at imødekomme de nye Euro 6C emissionsstandarder – hvilket giver en forbedret brændstofeffektivitet via en forbedret forbrænding og minimeret friktionstab gennem gearet.

2.2 CRDi 200 hk
Antal personer
5-pers.
Brændstofstype
Diesel
Gear type
Automatisk
Antal gear
8
Motor
2.2 CRDi
Træk
Forhjultræk
Hestekræfter
200 hk
Euro NCAP
Affjedring

Affjedring

Forreste MacPherson affjedring giver forbedret stabilitet og køreevne under acceleration og bremsning. Den bagerste affjedring giver en mere behagelig kørsel og fylder derudover mindre end andre systemer, hvilket giver mere plads på bagsædet.

Ny 8-trins automatgear

Ny 8-trins automatgear

Det nyudviklede 8-trins automatgear har en forbedret responsevne og forbedret brændstofeffektivitet.

6-trins manuel gearkasse

6-trins manuel gearkasse

Gearskifte er gjort lette og gnidningsfri ved hjælp af Multi-cone synkronisering, optimerede geartænder, control type bearings  og permanent transmissionsolie med lav viskositet.

HTRAC™ All-Wheel Drive-system

Oplev Hyundai’s overlegne køresikkerhed. HTRAC™ tilpasser aktivt drivkraftfordelingen til alle fire hjul og sikrer optimal balance uanset vejforhold. I modsætning til de mekaniske firehjulssystemer benytter HTRAC™ en variabel styring af både bremsningen og kraften til hjulene. I kombination med køreindstillinger forbedrer HTRAC™ acceleration, stabilitet og brændstofeffektivitet. Systemet øger trækkraften på sne, grus og selvfølgelig på almindelige vej, samtidig med at kurvekørsel forbedres.