Helt ny TUCSON Hybrid

En SUV der viser vejen
Den helt nye Hyundai TUCSON Hybrid viser vejen. Det er både bare noget, der kan ses og mærkes. Du har et nyt og knivskarpt SUV-design. Du har det nyeste indenfor connectivity og sikkerhed. Og sidst, men ikke mindst, har du en hybridteknologi, der rækker længere end nogensinde før. Få din helt egen Danmarkspremiere. Kontakt din lokale Hyundai-forhandler for nærmere aftale.
Nyt markant design

Nyt markant design

Den helt nye TUCSON Hybrid udstråler kraft, elegance og dynamik og er med sine mange detaljer et godt bevis på en SUV, der er klar til at sætte nye standarder for klassen.

Mere om design
Hvad er en hybrid?

Hvad er en hybrid?

Den nye TUCSON Hybrid er udstyret med en benzinmotor og en elektrisk motor. De to motorer arbejder sammen om at levere en høj ydelse med hjælp fra et 1.49 lithium-ion-polymerbatteri. Der skiftes ubesværet mellem benzinmotoren og den elektriske motor, og nogle gange kan du drage nytte af begge på samme tid.

Mere om hybrid-teknologi
Ro i sindet med sikkerhed

Ro i sindet med sikkerhed

Med nogle af de bedste sikkerhedsfunktioner i klassen og en aktiv sikkerhedspakke giver den helt nye TUCSON Hybrid dig ro i sindet.

Mere om sikkerhed
Banebrydende connectivity

Banebrydende connectivity

Den helt nye TUCSON Hybrid er opgraderet med den nyeste teknologi, f.eks. 10.25” touchskærm og Bluelink, der giver dig mulighed for at styre funktioner ved bilen med din mobil.

Mere om connectivity
Ualmindelig høj komfort

Ualmindelig høj komfort

Komfort og bekvemmelighed er der masser af i den nye TUCSON Hybrid. Du kan bl.a. nyde godt af sædevarme for og bag samt et 3-zonet klimaanlæg.

Mere om komfort
Mange varianter

Mange varianter

Den helt nye TUCSON Hybrid kommer i tre forskellige udstyrsvarianter. Det gør det nemt at vælge præcis den udgave, der matcher dig og dine behov.

Mere om varianter
Altid godt på vej

Altid godt på vej

Hos Hyundai får vi dig godt på vej og kan hjælpe dig med alt lige fra konkurrencedygtig finansiering til gode serviceaftaler og forsikring.

Mere om services
Enestående garanti

Enestående garanti

Som alle andre Hyundai-modeller er den helt nye TUCSON Hybrid fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil. Glæd dig over den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Mere om garanti
8 års batterigaranti

8 års batterigaranti

TUCSON Hybrids batteri kommer med en garanti på 8 år/160.000 km (hvad der måtte indtræffe først). Udskiftning/reparation af højspændings-batteriet kan ske, hvis SOH (state of health) er under 70%. 

Mere om garanti
Vejhjælp i Danmark og Europa

Vejhjælp i Danmark og Europa

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Overholder du bilens serviceintervaller, og får du din bil serviceret på et autoriseret Hyundai-værksted, så har du endda mulighed for at opretholde vejhjælpsordningen i hele bilens levetid.

Mere om vejhjælp