IONIQ 5

Prøv den ikoniske IONIQ 5

IONIQ 5 er ankommet til alle landets Hyundai-forhandlere. Og hvis du endnu ikke har haft muligheden for at opleve den prisvindende elbil, så kan du booke en tid til en prøvetur lige her på siden.
Definitionen på et ikon

Definitionen på et ikon

IONIQ 5 høstede priser allerede inden, den for første gang kørte ud på de danske veje. De banebrydende designelementer og de innovative teknologiske løsninger fastslår denne bils position allerforrest i feltet.

Den lynhurtige ladetid og lange rækkevidde ligger til grund for, at IONIQ 5 hurtigt blev kronet som elbilernes ladekonge. Og da det engelske magasin, Auto Express, afholdte New Car Awards 2021, kørte IONIQ 5 afsted med sejren med hele fire priser.

Der er derfor handling bag ordene, når vi siger: IONIQ 5 bliver et ikon.

Powertrip

Powertrip

IONIQ 5 kører op til 481 km på én opladning. Det er imponerende, og giver dig lige præcis den frihed og bekvemmelighed, en bil skal.

Powernap

Powernap

På bare 5 minutter lader IONIQ 5 strøm nok til hele 100 km. Derfor kalder vi den lynhurtige opladningstid for en power nap.

Super power

Super power

Tag på den helt store shoppetur, eller fyld traileren med haveaffald? IONIQ 5 kan trække op til 1.600 kg. Det er få elbiler, der kan dét!

Læs mere om IONIQ 5

Ikonisk og stilren

Ikonisk og stilren

IONIQ 5's strømlinede design er et frisk pust inden for elbiler. Al unødig kompleksitet er fjernet til fordel for helt rene linjer og minimalistiske overflader.

Mere om design
Elektrisk køreglæde

Elektrisk køreglæde

Med IONIQ 5 får du adgang til det innovative 800V-batterisystem giver adgang til nogle af de hurtigste opladningstider, der er tilgængelige i dag.

Mere om opladning
Ro i sindet

Ro i sindet

IONIQ 5 er ladet med alt det nyeste inden for sikkerhed. Bl.a. får du Hyundai SmartSense, der er Hyundais omfattende pakke af sikkerhedsfunktioner.

Mere om sikkerhed
Perfekt forbundet

Perfekt forbundet

IONIQ 5 er udstyret med et stort udvalg af smarte tilslutningsmuligheder, som f.eks. Bluelink® Connected Car Services.

Mere om connectivity
Byg din egen IONIQ 5

Byg din egen IONIQ 5

Du kan tilpasse IONIQ 5, så den passer lige præcis til dine ønsker og behov. Du bestemmer selv variant, farve og fabriksmonteret udstyr - og så kan du jo selvfølgelig også spice den ekstra op med det populære tilbehør. Hvordan skal din IONIQ 5 se ud?

Byg din bil

Prøvekør IONIQ 5

Vi oplever i øjeblikket overvældende interesse for prøvekørsel af IONIQ 5. Det er derfor ikke sikkert, at den ønskede dato kan opfyldes. Vores forhandlere har meget travlt med at planlægge prøvekørslerne, så du får den bedste oplevelse. Du bliver kontaktet hurtigst muligt, men pga. den store interesse, bedes du have tålmodighed.

Vi gør opmærksom på, at der kan være modeller og varianter, den enkelte Hyundai-forhandler ikke kan tilbyde en prøvetur i. I de tilfælde vil forhandleren vende tilbage med alternative forslag. Bemærk: du skal fremvise kørekort i butikken.