TUCSON connectivity

Connectivity

Banebrydende tilslutningsmuligheder på farten

TUCSON Plug-in Hybrid giver mulighed for ny og banebrydende teknologi. Det inkluderer blandt andet Bluelink, der gør det muligt at styre funktioner i bilen via din smartphone. Der følger også et 5-års gratis abonnement på Hyundai LIVE Services med den 10.25” store touchskærm, som kan spejle indholdet af din mobil.
Trådløs Apple CarPlay™ og Android Auto™

Trådløs Apple CarPlay™ og Android Auto™

TUCSON er kompatibel med Apple CarPlayTM og Android AutoTM. Den 8" touchskærm giver mulighed for trådløs afbenyttelse af disse.

Apple CarPlay™ og Android Auto™ er registrerede varemærker tilhørende hhv. Apple Inc. og Google Inc.

Trådløs Apple CarPlay™ og Android Auto™ bortfalder ved tilvalg af 10.25" touchskærm med Bluelink, navigation m.m. 

Oplev fordelene med Bluelink®

Bluelink er et lille SIM-kort i din bil, som er designet til at gøre hverdagen og køreturene lidt nemmere. Via en app på din smartphone får du adgang til en masse smarte funktioner.
Styr din TUCSON Plug-in Hybrid fra din smartphone

Styr din TUCSON Plug-in Hybrid fra din smartphone

Du kan bl.a. både låse bilen og låse den op på afstand, og få pushbeskeder, hvis nogen forsøger af bryde ind i din bil, så du kan reagere i tide.

Mere om Bluelink
Særligt til elektriske biler

Særligt til elektriske biler

Når du kører i en el- eller plug-in hybridbil, får du adgang til helt særlige fordele. Du kan bl.a. kontrollere din opladning samt se opladnings-og batteristatus.

Læs om funktionerne her

Bluelink er standard i udstyrsvarianterne Advanced og N Line og kan tilkøbes som fabriksmonteret ekstraudstyr til Essential. Inkluderer et gratis 5 års abonnement på tjenesten.

Hyundai LIVE Services

Hyundai LIVE Services, der gør det let for dig at finde rundt og frem. Du får hurtig besked om trafik, vejr og ledige parkeringspladser.
Få live-informationer om den aktuelle trafiksituation

Få live-informationer om den aktuelle trafiksituation

Er der kø forude? Eller tæt trafik. Og hvor er nærmeste tankstation? Med Hyundai LIVE Services får du besked om det, når du er på farten. Så er du sikker på at få den mest behagelige tur frem til din destination.

Søg efter lokationer nær dig

Søg efter lokationer nær dig

Har du brug for at finde en restaurant nær dig? Eller er det museums-tid? Du skal blot søge efter lokationer i nærheden af dig, og så kommer alle relevante frem.

Mere om LIVE Services

LIVE Services er standard i udstyrsvarianterne Advanced og N Line og kan tilkøbes som fabriksmonteret ekstraudstyr til Essential. Inkluderer et gratis 5 års abonnement på tjenesten. Skærmstørrelse og det visuelle udtryk kan variere fra model til model.

Hvad vil du læse mere om?

Plug-in til effektiv performance

Plug-in til effektiv performance

Mere om performance
Klasseledende sikkerhed

Klasseledende sikkerhed

Mere om sikkerhed
Komfort i lange baner

Komfort i lange baner

Mere om komfort
Nu også som N Line!

Nu også som N Line!

Mere om N Line