Hyundai performancebiler i30 N kørende på racerbane

Performancebiler

N-modellerne er testet og udviklet på den ikoniske racerbane Nürnburgring i Tyskland. Er du til højtydende biler, der føler sig lige så godt hjemme på landevejen som på en rigtig racerbane, er dette en bil for dig. Her får du både dynamik og køreegenskaber i absolut topklasse.
i20 N

i20 N

Er du til en adrenalinfyldt bil, er i20 N noget for dig. Den er inspireret af motorsporten og tager performance til et helt nyt niveau. Den tager dig fra 0-100 km/t på bare 6.2 sekunder og har hele 204 hk. Udvendigt emmer den ligeledes af fart og power, som understreges af røde, sporty detaljer. 

 

Book prøveturMere om model

i30 N

i30 N

Hyundai i30 N er designet til at give dig køreglæde, adrenalinsus og hjertebanken. Den er inspireret af motorsporten og har hele 280 hk og en maxhastighed på 250 km/t. Der er ingen tvivl om, at i30 N er til dig, der er vild med både fart og adrenalin, og alt lige fra de indvendige detaljer til bilens ydre understreger, at den er skabt til fart.  

 

Book prøveturMere om model

Direkte fra racerbanen til dig

Direkte fra racerbanen til dig

N er en unik serie af biler, der med imponerende motorkraft og sporty features skubber til grænserne for, hvor sjovt det kan være bag rattet til hverdag. Læs mere om historien bag N, modellerne og vores deltagelse i motorsport.

Meget mere om N

Særlige N-funktioner

N Corner Carving Differential

N Corner Carving Differential

N Corner Carving Differential er specielt designet og konstrueret til at give en unik carving-følelse gennem selv de mest udfordrende hjørner. Dit vejgreb er forbedret, og du får overført maksimal kraft til vejen, samtidig med at du sikrer den optimale svinghastighed.

Oplev maksimal kraft

Oplev maksimal kraft

Med funktionen N Grin Shift kan du via et enkelt tryk på en knap på rattet frigøre den fulde N-præstation i 20 sekunder. Det giver dig maksimalt drejningsmoment og acceleration og høj udstødningslyd. En nedtælling i instrumenteringen viser dig de resterende sekunder for boostet.

N Power Shift

N Power Shift

Nyd endnu mere spænding med en kraftig “push-følelse”, når du skifter gear. Aktiveres ved acceleration med mere end 90% gas, hvilket mindsker enhver reduktion i drejningsmomentet og leverer maksimal effekt til hjulene.

Prøvekør en Hyundai N bil

Prøvekør en Hyundai N bil

Book en prøvetur i en Hyundai N og få en adrenalinfyldt køreoplevelse.

Book prøvetur