Kvinde går bagom Hyundai TUCSON parkeret mellem høje bygninger

5 gode grunde til at vælge en SUV

15. marts 2021

SUV er en forkortelse for “sport utility vehicle“ – altså en sporty bil med stor fleksilitet – og omfatter biler, der er større, højere og kraftigere end klassiske personbiler, og som ofte er forsynet med 4-hjulstræk. Siden slutningen af 1980’erne har SUV’en udviklet sig til at blive en populær familiebil.
1. Attraktivt design

1. Attraktivt design

Meget af det grundliggende design fra SUV’ens tidligste forgængere fra slutningen af 80’erne er den dag i dag det, der har skabt den store popularitet: Det sporty, robuste look og den muskuløse kraft.

2. Plads og komfort

2. Plads og komfort

Normalt er en SUV større end andre bilmodeller. De komfortable siddepladser for og bag, kabinens rummelighed og det store bagagerum er med til at gøre SUV'en til den nye familiebil.

3. Træk på alle 4 hjul, hvis det er nødvendigt

3. Træk på alle 4 hjul, hvis det er nødvendigt

4-hjulstræk betyder, at alle hjul i bilen kan benyttes samtidigt. Det sikrer en kraftig forøget stabilitet i sving og på glatte overflader. Ved normal, ukompliceret kørsel benyttes blot forhjulstræk, fordi det sparer brændstof. Både KONA, Tucson og Santa Fe kan leveres med 4-hjulstræk.

4. Sikkerhed og funktion

4. Sikkerhed og funktion

Ud over den generøse størrelse, der i sig selv øger sikkerheden, har en SUV fra Hyundai et væld af teknologiske sikkerhedsfunktioner. Alle modeller er tilgængelige med de nyeste og mest avancerede bilteknologier.

5. En bil til alle situationer

5. En bil til alle situationer

Den høje ind- og udstigning og det eminente overblik er med til at understrege SUV’ens særlige karakter. Lægger du den store rummelighed, det store bagagerum og overskuddet af motorkraft (og evt. 4-hjulstræk) sammen, er der ingen tvivl om, at det netop er kombinationen af plads og fleksibilitet, der har gjort SUV’en til den nye familiebil.

Find den rette SUV for dig:

 

Guide til bilvalg

Flere artikler og nyheder

Flere artikler og nyheder

Tag et kig på vores artikelsektion, hvor du finder råd og vejledning og kan læse om alt fra vedligeholdelse og tests til kundehistorier og nyheder.

Flere artikler