Hyundai SUV holdende TUCSON i byområde

SUV fra Hyundai

En SUV er kendetegnet ved et markant design, høj sikkerhed samt nem ind- og udstigning. Og fra førerpladsen har du et godt overblik over vejens forløb og trafikken. Ligesom vores andre modeller kommer vores SUV’er med 5 års garanti uden kilometerbegrænsning. Vælg den model, du vil se nærmere på, nedenfor.
BAYON

BAYON

BAYON er den mindste af vores SUV’er. Men det betyder bestemt ikke, den ikke gør et stort indryk. Designet er friskt, den går ikke ned på sikkerhed, den kan trække op til 1.110 kg på krogen og bagagerummet rummer hele 411 liter. Som standard er den bl.a. udstyret med fartpilot med begrænser og fri bane-assistent.

 

Book prøveturMere om model

IONIQ 5

IONIQ 5

Én af vores mest populære biler er IONIQ 5. Den har både gjort sig bemærket ved dens futuristiske design, rummelighed og pris. Vælger du varianten med det store batteri, kan den køre op til 507 km på en enkelt opladning, og på blot 18 minutter er den 80 % opladet. Som prikken over i’et er den kåret til Årets Bil i Danmark 2022.

 

Book prøveturMere om model

KONA

KONA

KONA er en kvik og pålidelig SUV til hverdagen. Vælger du denne, får du en bil med god plads i både kabinen og bagagerummet. Den er fyldt med komfort og sikkerhedsudstyr, har 120 hk og kan trække op til 1.200 kg.

 

Book prøveturMere om model

TUCSON

TUCSON

TUCSON er en klassisk og rummelig SUV, som egner sig godt til al slags vejr og terræn. Med en TUCSON har du mulighed for at trække helt store læs som f.eks. hestetrailere og campingvogne (op til 1.650). En TUCSON er alsidig og egner sig godt både til fritid og erhverv. Det er ikke for sjov, at den er én af de bedst sælgende SUV’er i verden.

 

Book prøveturMere om model

TUCSON Plug-in Hybrid

TUCSON Plug-in Hybrid

Dette er én af vores mest populære SUV'er. Med god grund. For vælger du denne, får du en bil med et skarpt design, masser af komfort, klasseledende sikkerhed, 265 hk og så kører den op til 62 km på én enkelt opladning. Samtidig kan den trække op til 1.350 kg. 

 

Book prøveturMere om model

SANTA FE Plug-in Hybrid

SANTA FE Plug-in Hybrid

Vores største og mest luksuriøse SUV med plads til 7 personer. Skal dette være din næste bil, får du en familiebil fyldt med komfort, nyeste teknologi, sikkerhed og luksus, der kan kører op til 58 km på el og trække op til 1.350 kg på krogen. Hvis ikke du har brug for alle 7 sæder, kan sæderne på anden række lægges ned enkeltvis, så du har plads til ekstra bagage.

 

Book prøveturMere om model

Sikkerhedsudstyr i vores SUV’er

Uanset hvilken SUV, du vælger, får du masser af køreglæde og tryghed. Derudover får du 5 års garanti uden kilometerbegrænsning. Nedenfor ses nogle eksempler på det sikkerhedsudstyr du har mulighed for at vælge i vores SUV’er:

Udvidet automatisk nødbremse (FCA)

Et kamerasystem scanner uafbrudt vejen foran din bil og aktiverer automatisk nødbremsen, hvis den forankørende bil pludselig bremser. Den udvidede automatiske nødbremse genkender både fodgængere og cyklister.

Aktiv blindvinkel-sensor (BCA)

Ved hjælp af små styreindgreb sørger denne funktion for, at der opleves en modstand i rattet, som gør det svært at trække ud, når der er biler i den blinde vinkel. Assisterer også ved udkørsel fra en parallel parkeringsplads.

Advarsel for bagved krydsende trafik (RCCW)

Når bilen bakkes ud af f.eks. en parkeringsplads, hjælper denne assistent med at forudse trafik, som krydser fra siderne. En advarselslyd og visning i displayet gør opmærksom på, at der er trafik på vej.

5 gode grunde til at vælge en SUV

SUV er en forkortelse for “sport utility vehicle“ – altså en sporty bil med stor fleksilitet – og omfatter biler, der er større, højere og kraftigere end klassiske personbiler, og som ofte er forsynet med 4-hjulstræk. Siden slutningen af 1980’erne har SUV’en udviklet sig til at blive en populær familiebil.

Attraktivt design

Meget af det grundliggende design fra SUV’ens tidligste forgængere fra slutningen af 80’erne er den dag i dag det, der har skabt den store popularitet: Det sporty, robuste look og den muskuløse kraft.

Plads og komfort

Normalt er en SUV større end andre bilmodeller. De komfortable siddepladser for og bag, kabinens rummelighed og det store bagagerum er med til at gøre SUV'en til den nye familiebil.

Mulighed for træk på alle fire hjul

Firehjulstræk betyder, at alle hjul i bilen kan benyttes samtidigt. Det sikrer en kraftig forøget stabilitet i sving og på glatte overflader. Ved normal, ukompliceret kørsel benyttes blot forhjulstræk, fordi det sparer brændstof. Både KONA, TUCSON og SANTA FE kan leveres med firehjulstræk - også kaldet All Wheel Drive (AWD).

Sikkerhed og funktion

Ud over den generøse størrelse, der i sig selv øger sikkerheden, har en SUV fra Hyundai et væld af teknologiske sikkerhedsfunktioner. Alle modeller er tilgængelige med de nyeste og mest avancerede bilteknologier.

En bil til alle situationer

Den høje ind- og udstigning og det eminente overblik er med til at understrege SUV’ens særlige karakter. Lægger du den store rummelighed, det store bagagerum og overskuddet af motorkraft (og evt. firehjulstræk) sammen, er der ingen tvivl om, at det netop er kombinationen af plads og fleksibilitet, der har gjort SUV’en til den nye familiebil.

Prøvekør en SUV fra Hyundai, når det passer dig

Prøvekør en SUV fra Hyundai, når det passer dig

Book en prøvetur hos din lokale Hyundai-forhandler og oplev en SUV fra Hyundai i virkeligheden.

Book din prøvetur