30 Aars Topbanner

30. juni 2022

Det startede i 1992...

I 1992 kørte den første Hyundai ud på de danske veje, og derfor kan vi i år fejre 30-års jubilæum i Danmark. Og meget er sket siden vores topmodeller PONY, ELANTRA og SONATA blev introduceret. I dag er vi blandt de førende inden for elektriske biler, innovativ teknologi og tager genanvendelighed yderst seriøst – og med IONIQ 5 har vi markeret, hvor vi gerne vil være: En leverandør, der viser vejen med højteknologiske, elektriske biler.

00'erne
10'erne
20'erne
00Erne

00'erne

OO’erne: De første to stjerner lanceres

Hos Hyundai har vi altid været stolte af at være en bil for alle danskere: Pålidelig, sikker og fyldt med bilteknologi. Og med TUCSON og i30 lagde vi hårdt fra land i 00’erne og blev hurtigt et populært valg for alle, der gerne ville have en rummelig familiebil til særdeles konkurrencedygtige priser.

10Erne

10'erne

10’erne: El og brint til alle

Allerede i 2013 lancerede vi den første kommercielle brintbil: ix35 – og allerede i 2019 var vi klar med den topmoderne og avancerede NEXO. Inden for elbiler var vi også meget hurtige til at præsentere den første model i IONIQ-familien. Her var det muligt at vælge mellem hele tre drivlinjer: Ren el, plug-in hybrid og hybrid.

20Erne

20'erne

20’erne: Årets Bil

Med IONIQ 5 indtog Hyundai for alvor scenen for avancerede elbiler til et bredt publikum. Det iøjefaldende design, den lange rækkevidde og den hurtige opladning – kombineret med en attraktiv pris – gav hurtig succes. IONIQ 5 er i 2022 både kåret som Årets Bil i Danmark og Årets Bil i Verden.

…og de næste mange år

Udviklingen af nye biler og mobilitet går stærkt. Hos Hyundai ønsker vi at være først med den nyeste teknologi. Det betyder, at vi vil fortsætte med at udvikle elektriske biler og digitale teknologier som snart smelter sammen til fremtidens mobilitet.

Tillad cookies, for at se denne video

Fremtid 1

Vi kommer til at opleve flere og flere tiltag i retning af selvkørende biler.

Fremtid 2

Kunstig intelligens, Machine Learning og robotteknologi bliver naturlige elementer i kommende biler.

Fremtid 3

Integrationen mellem navigation, underholdning og smartphones bliver mere og mere smidig, og sikkerheden bliver forbedret gennem forskellige digitale teknologier.

Nye måder at tænke bil på

IONIQ 5 var første, store skridt på vejen til en ny måde at tænke elektrisk bil på. Efterfølgerne er allerede klar.
IONIQ 6

IONIQ 6

Hyundais næste elektriske frontløber lanceres snart. En elbil, der er designet med tanke på dig, der skal køre i bilen. Bilens unikke design sætter nye standarder for elbiler samtidig med, at den er funktionel og skabt til at give dig køreglæde hver dag. Mens du venter, kan du se billeder af bilen via linket herunder.

Læs mere
IONIQ 9

IONIQ 9

IONIQ 9 er den næste IONIQ-elbil i rækken, som lanceres efter IONIQ 6. IONIQ 9 er en elektrisk SUV, der på næsten alle måder redefinerer den måde, vi hidtil har tænkt bil på. Den bliver bygget ud fra konceptbilen 'SEVEN', hvis design er revolutionerende, indretningen af kabinen er nærmest en lounge, og så er den fyldt med ny teknologi. Oplev konceptbilen via linket herunder.

Læs mere

Der er mange, der har været med på rejsen...

... mød en af dem her

... mød en af dem her

Peter Carlsen har kørt 500.000 km i sin i10. Og bilen ser måske ikke ud af meget, når det kommer til størrelse, men kvalitet og robusthed er i top, mener i10-ejer, Peter Carlsen. Bilen beskriver han som pålidelig, trofast og tryg uden lige. På trods af at bilen har kørt 500.000 km, har han gennem de mange kilometer ikke oplevet fejl – de få reparationer har alene været almindelig slitage.

Læs hele artiklen
Flere artikler og nyheder

Flere artikler og nyheder

Tag et kig på vores artikelsektion, hvor du finder råd og vejledning og kan læse om alt fra vedligeholdelse og tests til kundehistorier og nyheder.

Flere artikler