Bluelink i Hyundai-biler

8 gode grunde til at vælge Bluelink

8. september 2021

Tjenesten/funktionen tilbydes ikke i Grønland.

Vi har samlet en liste med 8 gode grunde til, hvorfor det er en god ide at tilvælge Bluelink til din Hyundai. Læs med nedenfor og lad os prøve at overbevise dig.
BAYON Kvinde Mobil Breaker Stor
BAYON Kvinde Smiler Breaker Lille

8 gode grunde

til at tilvælge Bluelink i din næste Hyundai

1. Du kan låse din bil på afstand

Har du glemt at låse bilen? Du modtager en push-besked på din mobil, hvis du glemmer at låse din Hyundai. Via Bluelink-appen kan du både låse bilen og låse den op.

2. Du får besked, hvis nogen forsøger at stjæle din bil

Med Bluelink-appen kan du få en push-besked på din mobil, hvis der er nogen, der forsøger at bryde ind i din bil. Det er smart! Og sikkert!

3. Du kan tjekke dit brændstofniveau fra mobilen

Har du glemt, hvor meget brændstof/strøm der er på bilen? Det kan du tjekke i appen, så du kan tage højde for et eventuelt pitstop på en tank- eller ladestation. 

4. Du får notifikationer om din bil

Vær på den sikre side. Få notifikationer om dæktrykket på din Hyundai – eller om der skulle være problemer med bremserne.

5. Du bliver fulgt helt til døren

Når du slukker bilen, kommer der en pop-up på din smartphone, der tilbyder rutevejledning til din destination – enten via augmented reality eller Google Maps.

6. Du kan altid finde din bil

Glem aldrig hvor du har parkeret din bil. Et kort i Bluelink-appen viser bilens præcise placering, så du nemt kan finde tilbage til den.

7. Du kan selv tilpasse appen

Ud over at appen er en praktisk hjælp til dig, kan du også tilpasse brugerfladen, så den matcher dine behov. Du kan også bruge både Touch-id og Face-id og tilføje appen som Widget, så du kan styre den, selvom skærmen på din smartphone er låst.

8. Har du en elbil, får du adgang til ekstra funktioner

Du kan bl.a. varme bilen op på forhånd eller køle den ned, se opladningsstatus under opladning samt starte og stoppe opladningen uanset hvor du er, så længe den er tilsluttet en ladestander.

Vil du vide mere om Bluelink?

 

Læs mere

Din Hyundai er altid dér, hvor du er

Uanset hvor du er – og hvor du tager hen – kan du være sikker på at være i forbindelse med din Hyundai med Bluelink-appen. Du kan planlægge ruter hjemmefra, finde og låse bilen samt tjekke, hvordan det står til med den. Vælger du en elektrisk Hyundai, følger der endnu flere funktioner med appen.

Tillad cookies, for at se denne video

Flere artikler og nyheder

Flere artikler og nyheder

Tag et kig på vores artikelsektion, hvor du finder råd og vejledning og kan læse om alt fra vedligeholdelse og tests til kundehistorier og nyheder.

Flere artikler