Hyundai-ejer stående ved siden af sin Hyundai KONA parkeret på havn

Nogle gange er det sikre valg også det sjove valg

10. november 2020

KONA er en alsidig bil, der tiltaler mange, fordi den har virkelig meget at byde på. Fra sikkerhed og komfort til design og effektivitet har bilen, hvad der skal til for at booste køreglæden på alle niveauer. Mød to bilejere, der begge nyder tiden bag rattet i deres KONA 1.0 T-GDi.

14 år med Hyundai: Gammel kærlighed ruster ikke

Per Reichgrüber på 64 år fra Kastrup har i mange år sværget til Hyundai. Men da ønsket om at komme op i en større bilmodel meldte sig for et par år siden, begyndte Per at drømme om en SUV fra én af konkurrenterne. Dog ikke ret længe. Pludselig stod han nemlig ansigt til ansigt med en Hyundai KONA. Særligt den høje indstigning og det suveræne overblik fra den forhøjede siddeposition har vist sig at være noget, Per sætter stor pris på, når turen går fra København til Aabenraa i forbindelse med arbejdet:

„I forhold til mit arbejde som sikringskoordinator hos Rigsarkivet tager jeg ofte turen fra København til Aabenraa og hele vejen tilbage igen, og den tur klarer bilen altså helt fint og uden problemer. Det er en skøn fornemmelse at sidde højt i sådan en SUV, hvor man har et utroligt godt overblik over vejen – og nemt kan overskue den travle bytrafik. Og så holder jeg især af vognbaneassistenten, der automatisk sikrer, at jeg hele tiden holder min vognbane. Det giver mig tryghed på turene, når jeg kører de lange distancer“, fortæller Per Reichgrüber.

Højt til loftet giver højt humør

Men KONA har lige fra starten vist sig at være meget mere end et solidt og praktisk køretøj for Per i forbindelse med arbejdet. Den rummelige kabine med højt til loftet og det store, fleksible bagagerum sender fra tid til anden Per og hans hustru på eventyr rundt i Danmark:

„Tidligere på året var vi en tur på Bornholm, fire mennesker med hver vores lille kuffert, og det var slet ikke noget problem for os at pakke bilen til en hel uges ophold. Pladsen i bagagerummet imponerer mig hver gang, og der er altid plads til mere, end jeg lige tror. Det smitter også af i kabinen, hvor mine passagerer altid er i højt humør. Det kan også være, det er, fordi jeg har varme i sæderne, touchskærm og jeg skal komme efter dig, eller fordi jeg bare er en fremragende chauffør. Men én ting er stensikkert. Hyundai og jeg er et godt match. Og det vil vi altid være“, slutter Per Reichgrüber.

Hyundai glad bilejer ved sin KONA
Hyundai bilejer sidder i bagagerum på sin Hyundai KONA

Rummelig, kompakt og perfekt til byen

For Lala Mariam Bensouda fra Vanløse var valget af KONA også nemt. Den høje siddeposition, den rummelige kabine og det kompetente optræk gør hverdagens ture med familien til en behagelig og komfortabel oplevelse.

„Med mindre børn på 3 og 7 år betyder det rigtigmeget, at det er nemt for os at komme ind på bagsæderne i bilen, så vi kan komme hurtigt af sted i en travl hverdag. Den høje indstigning gør det samtidig nemt for mig at komme til, når jeg skal spænde børnene fast med selerne. Jeg synes, det er en dejlig, stor bil i forhold til, hvor kompakt den ser ud. Den er tilpas lille til at have i byen, og så er jeg helt vild med, at der er lidt firhjulstrækker over den“, fortæller Lala Mariam Bensouda.

To meter og højt til loftet

At den fleksible KONA er designet til det moderne familieliv og travle hverdag, kan i dén grad mærkes hos familien i Vanløse:

„Min kæreste synes, det er super fedt, at der er så god plads i bilen. Han er næsten to meter høj og kan nemt indstille førersædet i højden, når vi skal ud og køre. Det betyder meget for os, at Hyundai har et velfungerende pladskoncept, når man er så høj, som han er. Komforten i vores bil kommer virkelig os alle til gode“, slutter Lala Mariam Bensouda.

 

KONA

KONA

Læs mere om KONA på vores produktside, og bliv klogere på, om det er bilen for dig.

Mere om model

Flere artikler og nyheder

Flere artikler og nyheder

Tag et kig på vores artikelsektion, hvor du finder råd og vejledning og kan læse om alt fra vedligeholdelse og tests til kundehistorier og nyheder.

Flere artikler