Hyundai Head-Up Display

Sådan fungerer “Head-Up Display“

15. marts 2021

En gennemsigtig skærm, der pædagogisk præsenterer de relevante oplysninger, du har brug for – uden at du tager øjnene fra vejen. Med et Head-Up Display bliver din kørsel mere sikker og behagelig.

Head-Up Display er en avanceret teknologi, der kombinerer dine sanser med tekniske data, som præsenteres på en skærm i direkte øjenhøjde.

Teknologien er oprindelig udviklet til militære flyvninger. Siden 1950'erne har det hjulpet piloter at se højde og hastighed uden at flytte blik fra luftrummet foran dem.

Det højteknologiske Head-Up Display er placeret på instrumentbrættet og holder dig orienteret om de vigtigste kørselsinformationer: Hastighed, navigation, brændstofniveau og advarsler om sikkerhedssystemer. Ud over oplysninger om bilens køreegenskaber kan du se indstillinger for bilens radio og lyd.

Dit Head-Up Display aktiveres via en knap ved siden af rattet og forsvinder, når det ikke er i brug. For at sikre den bedste læsbarhed, er det muligt at justere vinklen og højden på displayet, der samtidig også er udviklet, så det fungerer under forskellige lysforhold og bevarer sin læsbarhed, selvom der er kraftigt solskin udenfor.

Flere artikler og nyheder

Flere artikler og nyheder

Tag et kig på vores artikelsektion, hvor du finder råd og vejledning og kan læse om alt fra vedligeholdelse og tests til kundehistorier og nyheder.

Flere artikler