Tucson Topbanner

Godt nyt til bilkøbere

Disse biler falder i pris

10. februar 2021

Billigere benzinbiler til Hyundai-kunder

Ændrede bilafgifter har fra årsskiftet gjort en lang række biler dyrere. Det gælder dog ikke for bilproducenten Hyundai, der har barberet op til 10.000 kr. af prisen på nogle modeller.

Med bilforhandlernes årlige januarudsalg netop overstået er det nu, at de nye bilafgifter bliver tydelige på prisen. Ved årsskiftet trådte der nemlig nye afgifter i kraft, der gør nogle biler billigere og andre dyrere, mens nogle holder prisen.

Overordnet set handler de nye afgifter om at mindske udledningen af CO2, og afgifterne på benzin- og dieselbiler afgøres ikke længere af, hvor langt de kører på literen, men hvor meget CO2, de udleder pr. kilometer.

Og mens det betyder, at nogle bilmærker bliver dyrere, så kan kommende Hyundai-kunder i stedet forvente, at de enten kan få en ny benzinbil til samme pris som før eller endda billigere.

TUCSON

TUCSON

TUCSON er Hyundais mest populære model. Siden introduktionen i 2004 er der solgt mere end 7 millioner på verdensplan. I forsommeren kommer TUCSON også som Plug-in hybrid.

"Vores fokus er på den grønne omstilling, og mens det marked udvikler sig, er vi stolte af, at vores lave CO2-udledning i brændstofbiler placerer os i toppen af branchen med nogle af markedets laveste priser."

Jens Bisgaard Thomsen, Country Manager hos Hyundai Danmark.

Unikke prisfald

"De prisfald, som vi ser på nogle af vores biler, er ret unikke i markedet, da de fleste bilmærker er steget i pris" siger Jens Bisgaard Thomsen, der er Country Manager hos Hyundai Danmark.

Når de nye afgifter favoriserer netop Hyundai, er det, fordi de længe har haft fokus på at nedbringe udledningen af CO2. Sidste år introducerede de desuden en række helt nye og topmoderne modeller, hvorfor Hyundais brændstofbiler udleder meget lidt CO2 pr. kilometer og det betyder, at de med de nye afgifter kan tilbyde endnu bedre priser på flere Hyundai modeller.

Og det glæder naturligvis Jens Bisgaard Thomsen, at Hyundai nu bliver belønnet for deres indsats på at nedsætte CO2-udledningen.

"Vores populære i30, der både fås som 5-dørs og stationcar, er eksempelvis faldet med op til 10.000 kr. for nogle varianter. Og på vores nye i20 er der kommet et prisfald på 5.000 kr. på enkelte varianter" fortæller Hyundais Country Manager.

i20

i20

Ud over et helt nyt design, så byder i20 også på spændende nyt på teknologifronten. Startprisen er kun 144.995 kr. 

Spændende nyheder på vej

 

De nye afgifter betyder også, at elbiler til under 485.000 kr. ikke bliver påført afgift, og prisen ændres derfor ikke på Hyundais populære og prisvenlige elbiler KONA Electric og IONIQ Electric.

Går man med drømme om at købe en elbil, er der desuden ekstra gode nyheder på vej. I forsommeren 2021 lancerer Hyundai nemlig 2. generation af deres elbiler i form af IONIQ 5.

Uden at løfte sløret for meget kan Hyundai Danmark godt afsløre, at der bliver tale om en banebrydende måde at tænke elbiler på.

"Jeg tør godt sige, at vi kommer til at give vores konkurrenter baghjul med IONIQ 5’s nye fede features, og det bliver til en danskervenlig pris, som man kender fra Hyundai" fortæller Jens.

IONIQ 5

IONIQ 5

IONIQ 5 byder bl.a. på lynhurtig ladning, firehjulstræk, 20 tommer hjul og 313 hk. 

 

"De prisfald, som vi ser på nogle af vores biler, er ret unikke i markedet, da de fleste bilmærker er steget i pris."

Jens Bisgaard Thomsen, Country Manager hos Hyundai Danmark.

I toppen af branchen

For mens der stadig vil være et behov for brændstofbiler i de kommende år, er der ingen tvivl om, at fremtiden står i elbilernes tegn.

Hyundai har da også en klar ambition om at være førende på miljøvenlig teknologi, og med 60.000 solgte el- og brændselscellebiler i Europa i 2020 har Hyundai allerede lagt sig i spidsen, bl.a. takket være deres utroligt populære KONA Electric.

"Målet er på sigt at sælge 560.000 elektrificerede biler om året på verdensplan og dermed blive en af de tre største bilproducenter af nulemissionskøretøjer" fortæller Jens og uddyber:

"Vores fokus er på den grønne omstilling, og mens det marked udvikler sig, er vi stolte af, at vores lave CO2-udledning i brændstofbiler placerer os i toppen af branchen med nogle af markedets laveste priser."

Flere artikler og nyheder

Flere artikler og nyheder

Tag et kig på vores artikelsektion, hvor du finder råd og vejledning og kan læse om alt fra vedligeholdelse og tests til kundehistorier og nyheder.

Til artikelsektion