Grøn glæde – uden kompromis

Grøn glæde – uden kompromis

IONIQ Plug-in Hybrid

Da Line og Johnni Sørensen fra Hvidovre købte en Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid, var de godt klar over, at kombinationen af en el- og benzinmotor ville reducere deres udgifter til benzin samt minimere miljøpåvirkningen. Det skulle i den grad vise sig at holde stik.

Men de blev alligevel ekstra overraskede…

For da deres IONIQ Plug-in Hybrid rundede 3.000 km, måtte Line Sørensen for første gang i bilens levetid lægge vejen forbi en tankstation og fylde benzin på.

”Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at vi ville være i stand til at køre over 3.000 km på én tankfuld benzin. Så på den måde passer IONIQ Plug-in Hybrid perfekt til vores kørselsbehov, og vores samvittighed har aldrig før været så grøn.”

Line Sørensen

Line pendler hver dag 36 km til og fra arbejde, og da familiens børn også skal køres til og fra fodbold, svømning og andre fritidsaktiviteter, når det samlede kørselsbehov op på ca. 1.000 km om måneden.

Gør som Line og Johnni

Skulle du – ligesom Line og Johnni Sørensen – få lyst til en grøn samvittighed, findes IONIQ i hele tre forskellige drivlinjer: plug-in hybrid, hybrid og som elbil. Om du skal vælge plug-in hybrid, hybrid eller el, afhænger i høj grad af dit kørselsbehov. IONIQ Plug-in Hybrid skifter mellem kørsel på benzin og el, hvilket betyder, at rigtig mange kan køre til arbejde og hjem igen alene på el og så blot bruge benzinmotoren på de længere ture. Det kraftige litium-ion-polymer-batteri på 8,9 kWh gør, at bilen kan køre helt op til 52 kilometer på el – vel at mærke efter den gamle målemetode NEDC. Nye biler måles i dag efter den nye brændstofnorm WLTP – World Wide Harmonized Light Vehicle Test Procedure. Når der ikke er mere el tilbage, skifter den automatisk til benzin.

IONIQ Plug-in Hybrid

IONIQ Plug-in Hybrid

Den billigste plug-in hybrid, du kan eje!

Mere om modelByg din bil

Andre læseforslag til dig
Hyundai IONIQ imponerer

Hyundai IONIQ imponerer

Plug-in hybridbiler overrasker flere og flere miljøbevidste familier – både når det gælder kilometer og køreglæde. René Pedersen fra Smørum har kørt 5.244 km i sin IONIQ Plug-in Hybridbil uden at tanke en eneste gang, hvilket svarer til fem måneders kørsel.

Læs mere
Automatgear og adaptiv fartpilot

Automatgear og adaptiv fartpilot

Adaptiv fartpilot gør køreturen både nemmere og mere sikker. Kombineret med automatgear får sikkerheden endda et ekstra løft. I alle IONIQ-modeller er begge funktioner en del af standardudstyret.

Læs mere
Hyundai Magazine

Hyundai Magazine

Få Hyundai-nyheder direkte i postkassen med Hyundai Magazine.

Læs mere