I10 N Line Cover

En kvik bybil, der giver smil på læben

Hyundai i10 N Line

30. oktober 2020

Hyundai i10-familien udvides med et nyt sportsligt medlem, nemlig i10 N Line. Den kommer som standard med 100 hk i en 1.0-liters turbomotor, der giver en acceleration fra 0-100 km/t på 10.5 sekunder.

Den nye Hyundai i10 N Line er mere end bare en lille bil. Den har overraskende meget plads, og det gør den til én af de største biler i klassen. Som standard har den 5 døre, så det er nemt at komme ind og ud – og plads til 5 personer.

Den nye i10 N Line har fået tilført masser af sportsappeal og skiller sig ud fra den øvrige i10 med detaljer som en ændret frontkofanger og elegante, integrerede tågeforlygter, sidespejle i sort højglans, LED-køre- og positionslys i dedikeret N-design samt et diskret N Line-logo i kølergrillen. Bagtil vidner en diffuser og en forkromet dobbeltudstødning om, at der er tale om en helt særlig model. Derudover gør de 16“ alufælge det mere rå ydre komplet, og så har den en fin 1.0-liters turbomotor med 100 hk og et solidt bundtræk, der gør den rap i de første gear.

Hyundai i10 N-line
Hyundai i10 N-line display

Masser af udstyr og sikkerhed

Ligesom de øvrige i10’er går i10 N Line ikke på kompromis med hverken komfort eller sikkerhed. i10 N Line har som standard 1-zonet klimaanlæg, 3.5“ supervision cluster med køredata, klassens største touchskærm på 8“ med DAB+ samt Apple CarPlay™ og Android Auto™, varme i rat og forsæder, bakkamera, Bluetooth, fartpilot, halogenforlygter med projektørlinse, bi-funktion til nær- og fjernlys samt statisk kurvelys plus meget mere. Dertil kommer et væld af sikkerhedsudstyr, som bl.a. omfatter automatisk nødbremse, der ikke kun assisterer ved at genkende køretøjer, men også fodgængere. Endvidere hjælper den aktive vognbaneassistent, fjernlysassistenten og træthedsregistreringen føreren med at holde fokus på kørslen. eCall er også unikt for klassen.

Fede detaljer i kabinen

Fede detaljer i kabinen

Først og fremmest er der sportsrattet i blødt kunstlæder med røde syninger og N-logo, sportsgearknop, pedaler i rustfrit stål og røde detaljer omkring luftdyserne. Den sporty stemning piftes yderligere op med sort lofthimmel og sportssæder med røde designsyninger i særligt indtræksmønster og med ekstra støtte.

Bliv klogere på i10 N Line

Bliv klogere på i10 N Line

Du kan læse meget mere om Hyundai i10 N Line på vores dedikerede produktside.

Læs mere
Flere artikler og nyheder

Flere artikler og nyheder

Tag et kig på vores artikelsektion, hvor du finder råd og vejledning og kan læse om alt fra vedligeholdelse og tests til kundehistorier og nyheder.

Til artikelsektion