Sif Ioniq 5 Web Topbanner

IONIQ 5 og indretningsekspert Sif

6. juli 2022

For Sif Steendahl Grandorf, kendt fra femte sæson af Nybyggerne og fast ekspert i Go’ morgen Danmark, var der ingen udfordringer ved at supplere ladcyklen med den populære elbil Hyundai IONIQ 5. De mange lynladestationer, den hurtige opladningshastighed og den lange rækkevidde gjorde transitionen tryg og nem for familien. Og så er der endda plads til gør-det-selv-grej, klapvogn og familieoppakning.

Sif Steendahl Grandorf troede ikke, det kunne være så magisk at køre i en bil. Det var først, da hun prøvede Årets Bil i Danmark 2022, elbilen Hyundai IONIQ 5, at hun og familien endelig fandt et transportmiddel, som talte til både far, mor og børn.

"Vi var solgt fra starten af. Det er en helt vild og sci-fi-agtig oplevelse at køre i en Hyundai IONIQ 5 sammenlignet med andre transportmidler. Man nærmest svæver på en sky gennem gaderne. Det er virkelig en behagelig oplevelse. Og så er det jo bare et plus, at bilen ikke larmer eller oser," siger Sif Steendahl Grandorf.

Rummelig bil med plads til det hele

Sif Steendahl Grandorf har længe drømt om at kunne transportere sig selv, sin familie og sit værktøj i en bil, som tilgodeser hendes ønsker og behov for nytænkning og komfort. Og da turene tilmed stadig oftere gik til Jylland for at besøge familie, var tiden kommet til at supplere ladcyklen med en elbil.

"Vores IONIQ 5 kan rumme al vores habengut. Der er både plads til gør-det-selv-grej, klapvogn og kæmpe familieoppakning, sådan at vi kan tage på eventyr uden for København. Der er endda et 220 volts strømstik, som jeg på vores seneste skovtur brugte til at oplade vores babyalarmer, sætte musikanlæg til og koge vand til varm kakao," siger Sif Steendahl Grandorf.

"Vores IONIQ 5 kan rumme al vores habengut. Der er både plads til gør-det-selv-grej, klapvogn og kæmpe familieoppakning, sådan at vi kan tage på eventyr uden for København."

Sif

Ingen udfordringer ved at skifte til elbil

For Sif Steendahl Grandorf var der ingen udfordringer ved at få en elbil. Og de bekymringer, som familien havde inden overgangen, blev hurtigt gjort til skamme af de mange nye lynladestationer, den hurtige opladningshastighed og den lange rækkevidde, som gav tryghed i dagligdagen og endda mulighed for at køre længere ture inden for og uden for Danmark.

"Vi benytter Charge myHyundai, som gør det nemt at finde og benytte ladestandere på tværs af hele Europa. På den måde behøver vi kun at have ét lade-kort i lommen og én lade-app på telefonen, når vi drager på en længere udflugt i elbilen. Det giver os tryghed, og det er en af grundene til, at vi turde køre i elbilen, da vi skulle på skiferie i Norge," siger hun.

Vil du se, hvordan turen til Norge gik, så kan du se klip fra turen på Sifs instagram her.

Sif Ioniq 5 Web Textpicker 4
Sif Ioniq 5 Web Textpicker 1
Sif Ioniq 5 Web Textpicker 2

Sif er ambassadør for Hyundai, og dermed kategoriseres denne artikel som sponsoreret indhold.

IONIQ 5

IONIQ 5

Årets bil i Danmark og Verden 2022

 

Mere om modelBook prøvetur

Flere artikler og nyheder

Flere artikler og nyheder

Tag et kig på vores artikelsektion, hvor du finder råd og vejledning og kan læse om alt fra vedligeholdelse og tests til kundehistorier og nyheder.

Til artikelsektion